Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תוכל לצלם תמונות של מערכת החשמל - בתי הפיוז , הפיצולים ושאר ירקות ?

תומר.

בכיף...פעם הבאה אני יעלה תמונות.

בקשר למפגש במרכז - אני מאוד רוצה להגיע. פעם ראשונה במפגש מרכז, צריך להיות מעניין.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

התקנה יפה ורכיבים גם, שאלתי אלייך היא איך הסט בהשווא להיבריד , ולגבי הטיוטרים איך הם ?

כי הסט שלי זה קרוס וטיוטרים של אלייט(NT23) והמיד של היבריד . ,

:twisted: ...............:twisted:

למכירה VCVR עם תיבה מקורית! דנדש!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=165846

diverdolphins.gif

פורסם

ניטרו מאן.

ההבדל בין הדימונד למורל הוא יחסית גדול.

המורל מעוד ווקלים. ומעוד מידים. אין בהם מיד בס דומיננטי.

הדימונד הם יותר נמוכים! יותר חזקים בנמוכים. והטיווטר פחות רך. (לא כמו פוקל). אבל טוויטר בולט. וחזק.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

כול מילה בסלע. פשוט נכון.

זו ההרגשה שלי מהדיימונד בהשוואה להייבריד.

ההיבריד הוא סט מעולה! באמת! אבל אני לא קיבלתי מהמידים שלו את מה שחיפשתי.

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

מה טוב =) מזל - טוב :) , אני שמח לראות שבסוף לא חזרת רק עם מגברים , מקווה שעשית החלטות נכון בנושא הרחב הנ"ל.

תתחדש .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

תקשיב איש מזדה 3, ממש עשית לי חשק להזמין את הסט. הקומפוננט שלי התחיל לחרחר מעט.

תמורת הסכום שמבקשים עליו הוא נשמע מציאת השנה.

רק שאלה - אני אוהב סאונד "חם" יחסית (סטייל JBL GTO) - להזמין סט עם טוויטר אלומיניום או משי?

פורסם

אחלה מערכת - תתחדש!

רוצה לשמוע.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
תקשיב איש מזדה 3, ממש עשית לי חשק להזמין את הסט. הקומפוננט שלי התחיל לחרחר מעט.

תמורת הסכום שמבקשים עליו הוא נשמע מציאת השנה.

רק שאלה - אני אוהב סאונד "חם" יחסית (סטייל JBL GTO) - להזמין סט עם טוויטר אלומיניום או משי?

האמת שאני לא ממש מצליח להבין מה המשמעות של "סאונד חם", ואני גם לא זוכר איך נשמע הסט של JBL (שמעתי אותו ממש ממש מזמן).

המונח היחידי שלדעתי הכי מתאר את הדיימונד הוא "צלילות". אני לא זוכר שהשירים שלי היו נשמעים כך עם ההיבריד. אולי אני מגזים, אבל ככה אני מרגיש...

המוזיקה פתאום כ"כ צלולה, כ"כ ברורה - כול צליל וצליל נשמע חזק וברור במיוחד בווליום גבוהה (מה שלאט לאט אני מפסיק לעשות...).

לשאלה של ASIF84, ל- JL אין עוד מגבר כזה (אולי ה- 5 ערוצים שלהם אבל אני לא סגור על זה). אבל אני מניח שישנם מגברים בסגנון הזה בעוצמות קצת יותר נמוכות.

פורסם

מלבד ה- JL שיש לי, אני לא מכיר...אולי מישהו אחר כן.

• תוכן חדש...