Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בי אמפ דרך MX22

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , רציתי לשאול איך זה עובד ולמה :)

אני יודע מה זה בי אמפ , אבל אולי אני מפספס את הרעיון של בי אמפ דרך קרוס , אם אני מחבר 2 מגברים ל MX22 של מורל , האם הקרוס מחלק את התדרים לבד , ופשוט מנתב את הכוח ממגבר A למידים ומגבר B לטוויטרים ? והאם זה אותו דבר כמו בי אמפ דאך ה HU ? האם זה מומלץ ? :)

וגם , כמה RMS מומלץ לנתב לטוויטרים שלי , ה MT22 ? כי הם מוצהרים 150 RMS , אבל שמעתי אנשים שמביאים להם בסביבות ה 50 ואפילו פחות ...

ומשהו לא קשור , ראיתי באתר של מורל MT37 , זה חדש ?

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

אתה מדבר על שני דברים, בי-אמפ פאסיבי(דרך הקרוס של הסט) אל מול בי-אמפ אקטיבי(חיתוך דרך ה-HU, מגבר, מעבד, קרוס אקטיבי וכו'), כמו שכתבת, אם תחבר שני ערוצי הגברה נפרדים לקרוס של הסט אז הוא יחלק את התדרים המיועדים לכל אלמנט, להשוות את זה אל מול חיתוך אקטיבי זה עניין של העדפה אישית ויותר מזה עניין של ניסיון(לדעת איך וכמה לחתוך, עוצמות וכו').

כמה RMS לטוויטרים אתה לא ממש יכול לקבוע, אלא אם כן הכוונה בשאלה שלך הייתה 'איזה מגבר לשדך להם?', אצלי לדוגמא הטוויטרים יושבים על שני ערוצים של 120WRMS אבל לדעתי לא מקבלים אפילו חצי מזה, הכל מכוון ע"פ שמיעה, מתחילים מגיין סגור ומגבירים אט-אט עד שמגיעים לעוצמה הרצויה.

אם תעשה חיפוש תראה שדובר פה על ה-MT37 בעבר.

פורסם

אוקיי אז אם אני מחבר מגבר 50 RMS ליציאה ומגבר של 200 בנפרד לכניסות של הטוויטרים והמידים אז הטוויטרים יקבלו את ה 50 ממגבר A והמידים יקבלו את ה 200 ממגבר B ?

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

בגדול טוויטרים לא צריכים הרבה הספק, נכון שהם יעבדו עם 100W אבל גם עם 25W הם יעבדו מצויין

עם יש לך HU שתומך 3WAY ויש בו את כל החיתוכים וקרוס טוב אז אין לך בעיה לעבוד בבי אמפ אקטיבי (ללא קרוס)

אבל אתה צריך לדעת אך לכוון וזה לא ממש סיפור פשוט (אבל גם לא מסובך) תשחק הרבה זמן ותגיע לתוצאה המתאימה לך

לעומת זאת אם תעשה בי אמפ פאסיבי לא תצטרך להכנס לכל עניין הכיוונים כי הקרוס שלך עושה זאת עבורך.

שוב יש הרבה אנשים שמגברים טוויטרים עם הספק נמוך יחסית אבל מגיעים לתוצאות מדהימות כמו חבר הפורם לאנוספורס

שמגביר MT22 עם מגבר קטן של סוני שהוא 25W אם אני לא טועה.

דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

אתה לא ממש טועה - זה אפילו 20 וואט לערוץ ולא 25

לדגם קוראים 2025 XM

אבל הוא מוציא 20 וואט לערוץ

והטוויטרים מנגנים מאוד יפה, מאוד נעימים לאוזן ומאוד מפורטים.

זה הכל עניין של הטעמה בין המוצרים, סה"כ טוויטרים זקוקים לוואטים בודדים בשביל לתת את התוצאה שלהם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...