Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטער אבל אין איפה לשעול

המספר שנגנב 316593448

אם מישו יכול להחזיר לי אותו או לומר לי איך אני מחזיר אותו אני מאוד אשמח!

פורסם

אני רק יכול להגיד איך נגנב. כניראה בעזרת סוס טרויאני או ספיי.

יש האקרים שאוהבים אח"כ לבקש כסף על מספר, כתובת אימייל וכו'.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ומה זה קשור לפורום רכב?

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם
אני רק יכול להגיד איך נגנב. כניראה בעזרת סוס טרויאני או ספיי.

יש האקרים שאוהבים אח"כ לבקש כסף על מספר, כתובת אימייל וכו'.

מספר של 9 מספרים מה הם צריכים אותו?! :cry:

פורסם

ואתה יכול גם לכתוב שתי הודעות לשני אנשים באותו הפרסום, ולא בשניים שונים. אני אומר את זה לטובתך, כדי שלא תקבל אזהרות מיותרות או לחילופין התראות מיותרות.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

פורסם
ואתה יכול גם לכתוב שתי הודעות לשני אנשים באותו הפרסום, ולא בשניים שונים. אני אומר את זה לטובתך, כדי שלא תקבל אזהרות מיותרות או לחילופין התראות מיותרות.

לא הבנתי למה התכוונתה??

פורסם
אין לי הרשאה לאוף טופיק, סורי, פשוט זה דחוף לי

מספר של 9 מספרים מה הם צריכים אותו?! :cry:

את שתי ההודעות הללו, יכול היית לכתוב בהודעה אחת, ולא בשתיים. יש לך זמן עריכה של עד 30 דקות מרגע פרסום ההודעה. אתה עדיין יכול לתקן.

פורסם
את שתי ההודעות הללו, יכול היית לכתוב בהודעה אחת, ולא בשתיים. יש לך זמן עריכה של עד 30 דקות מרגע פרסום ההודעה. אתה עדיין יכול לתקן.

טוב אשטדל לא לחזור על הטעות

פורסם
גם לי פרצו לפני כמה חודשים לפי מה שאני יודע אי אפשר לשחזר את האייסי..

ולשחזר את המספרים אפשרי לפחות??

אני היתי עם ה אייסי הזה משו כמו 10 שנים :(

פורסם

כולה אייסיקיו, תמצא חדש.

תגיד תודה שזה לא האוטו:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
מצטער על החוצפה, אבל באיזה סרט אתה חיי?!

צודק,

אני אשלח הודעה למספר שגנבו לך,אני אמסור לו שייקח את המספר הזה איתו לקבר.

אידיוט.:mm_mad:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...