Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברשותי פיאטו אונו 96 וברצוני לשאול שאלה קטנה המטרידה אותי יש לי ברכב מזגן אבל משום מה הוא לא עובד כי הצינור שמתחבר לרדיאטור שבור והרדיאטור כביכול לא מיודע מה רציתי לשאול כמה יעלה לי להחליף רדיאטור וצינור שכזה ושיהיה לי מזגן טוב באוטו האם זה אפשרי לעשות זאת. מה צריך לקחת בחשבון בתהליך כזה וכמה בערך דבר כזה עולה במוסך ואם יש לכם מוסך להמלצה אשמח מאוד אני גר בבת-ים

תודה מראש מור חסן אגב אחלה פורום חברים

פורסם

לא ניתן לדעת מראש את העלויות מבלי לראות בפועל מה לא תקין וגם אז מתחילים במה שנראה לעין, מחליפים את הקולט מייבש

(חובה ברכב שמע' המזגן הייתה פתוחה), מבצעים ואקום, ממלאים גז ובודקים אם אין דליפות נוספות ושהמזגן פועל כשורה עם המאוררים של הרדיאטור והמעבה.

פנה אל "מוסך מילניום" שברח' משה שרת 2 א.ת חדש (מערב) ראשל"צ, טל' 03-9614393 ובקש את אהוד.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...