Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, כאשר אני מדליק את המזגן בקנגו, מפוח האוויר לא מסתובב-הפיוזים תקינים, לעומת זאת המדחס כן עובד.

איך אפשר לאתר את התקלה, ואיך אפשר להגיע למפוח?

הרכב-רנו קנגו שנת 2001.

שבוע טוב,

עידו.

Suzuki Jimny

פורסם

בדוק האם כל המהירויות לא עובדות? אולי הנגד לא תקין.

המפוח נמצא בתא הנהג מתחת לפלסטיק של המגבים בצד ימין (נוסע).

יתכן גם כי הפנאל בקרה עצמו לא תקין או שהמחבר מנותק.

פורסם
אף מהירות לא עובדת, לגבי הפאנל , לא נראה לי הגיוני, כי שאני מעביר לac המדחס נכנס לפעולה.

כנראה מחבר שרוף של המנוע מפוח, תבקש מהויקינגי שיוצאי לך מהדיאלוג'יס תמונות איך להגיע למפוח כי את הדיאלוג'יס שלי אני משאיר בעבודה...:-D

פורסם

תודה, לכולם על התמונה וההסברים, דבר שני אשמח לתרשים איך להגיע למפוח.

עדיין לא פירקתי כלום באוטו, למרות שהאוטו הזה מתפרק כמו לגו,אעדכן כשאפרק בכל מקרה :)

שבוע טוב,

עידו.

Suzuki Jimny

פורסם
כנראה מחבר שרוף של המנוע מפוח

איך החלק נקרא בשפה המקצועית באנגלית ?

תרשום מס' שלדה מלא (בה.פ.) על מנת שאוכל להעלות תרשים נכון.

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם

המפוח נימצא בתא המנוע מתחת למגבים.צריך לפרק את הפלסטיק השחור שנימצא לכל אורך השמשה הקידמית.בהצלחה הפרויקט לא קל מניסיון

פורסם
הרבה יותר קל מאשר לפרק דשבורד, קח בחשבון שישנם ברגים גם מתוך תא הנהג מעל איזור דוושת הקלאץ

שי

אין שום ברגים בתא הנהג כדי לפרק את פלסטיק הווישרים.

פורסם
אין שום ברגים בתא הנהג כדי לפרק את פלסטיק הווישרים.

לא דיברתי על הפלסטיק של הוישרים ,אלא על הברגים של יחידת המפוח.

שי

פורסם

אתה מתכוון לברגים (2 יח') של כל יחידת המאדה, הם נמצאים אחרי תא כפפות וכדי להגיע אליהם יש לשחרר את הדשבורד מעט ממקומו - לא סיפור מסובך, אך לא נראה לי שהוא יגיע למצב כזה כי כנראה הנגד או המחבר של המפוח שרופים.

• תוכן חדש...