Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקסו 1.1 99

eliran-m
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנלהן חברה אני צריך שתעזרו לי. אני כבר מחפש רכב במשך 3 חודשים ולא נתקלתי במציאה, עקב אני בצבא ואין לי ממש זמן לחפש, לפני יומיים מצאתי סקסו 1.1 99 100 ק"מ יד 2 לא השכרה, דברתי עם בעלת הרכב היא רצתה 10 אלף, לאחר שהלכתי ליראות את הרכב ראיתי כמה פאקים, כמו צבע דהוי וטמבון טיפה למטה ושפתחתי את מכסה המנוע היה קצת שברים בפלסטיקים. היא טענה שהיא נכנסה במישהו בחניה אבל הדבר, שהחריד אותי זה כאשר שפתחתי את פקק הרדיאטור הוא היה קצת חלוד וגם היה בוץ ברדיאטור עקב שימוש במי ברז. עקב זה היא ירדה איתי ל9 אלף. עכשיו אני נמצא בדילמה קשה עם ליקנות אותה או שפשוט לוותר עליה אני מפחד שיש נזקים בבלוק. תעזרו לי חברה נ.ב המחירון 11500 עם ההודעה לא ערוכה כמו שצריך אני מצטער רשמתי אותה דרך הפאלפון

פורסם

כמו שציינת אין מציאות (במיוחד אם אתה בצבא ואין לך ממש זמן לחפש).

אם אתה נעול על הדגם הספציפי הזה.והרכב תקין ,ונוסע טוב,חוץ מעניין המים.ושוב קשה למצוא רכב כזה שהוא לא יד ראשונה ,ולהיות בטוח ששמו לו מים ירוקים לאורך כל הדרך.

תנסה להוריד עוד קצת יותר על הקוסמתיקה ,אלא תיקונים יקרים. וכך את הרכב.

אולי יש פה מישהו שמכיר את הדגם הספציפי ויתן לך טיפים על מה כדאי לשים לב

לפני הקניה.

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם

תודה רבה. אבל בו נגיד אני יחליף את המים למים ירוקים, הנזק יפסק כתוצאה מקורוזיה ? אגב אני לא נעול על הדגם ,הזה אני מתלבט בינו לזיאקס 95 1.4 .

פורסם

צבע דהוי, טמבון שאינו במקום ופלסטיקים שבורים הם דברים סטנדרטיים ברכב צרפתי. אל תתרגש מהם.

אבל, העובדה שברכב יש מי ברז ולא נוזל קירור איכותי צריכה להדאיג אותך.

האם יש היסטוריית טיפולים מסודרת?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הנזק שכבר נגרם הוא בלתי הפיך.

אבל השימוש בנוזל קירור איכותי יאט את התהליך.

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם

קורוזייה אולי תעצור אבל מה הנזקים לבלוק?

קח רכב למכון בדיקה לפני הקנייה. בארץ לכל דבר יש את המחיר שלו. רכב זול יחסית תשלם יקר מאוד על טיפולים ויישור קו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני לא הייתי נוגע.

טוב, בעצם, אם המחיר יהיה ממש אטרקטיבי ואם אתה מבין שימיו של המנוע הזה כנראה ספורים - אז כן.

פורסם

אתה שואל או עונה?

צריך לבדוק לגופו של עניין. חלק מהרכבים הגיעו עם בלוק אלומניום וחלק עם בלוק ברזל ואין ממש חוקיות למיטב ידיעתי.

פורסם

בלוק אלומיניום לרוב לא צבוע ובלוק ברזל בד"כ צבוע בצבע שחור מיוחד שעמיד לחום.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
קח מגנט מרמקול ישן, שים על הבלוק אם יתפס, הבלוק מיציקת ברזל.אם לא אז אלומיניום.

דוד.

.....

:-D

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

• תוכן חדש...