Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, היום שמתי לב שיש לי מין רעש מוזר כמו שריקה מהטווטרים והוא מתגבר לפי כמה שאני לוחץ על הגז (כשהאוטו מותנע).

רציתי לדעת מה זה יכול להיות ואיך מבטלים את זה.

ד"א הטווטרים הם קומפוננט הרץ אנרג'י.

תודה.

פורסם

חיפוש על הערכים HISS ו רעש אלטרנטור יעזור לך

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

היום הייתי אצל מי שהתקין לי את המערכת ושאלתי אותו על זה ועל עוד בעיה שפתאום באמצע נסיעה המערכת נכבית לי חוץ מהרמקולים האחוריים (שלא מחוברים למגבר) והוא אמר שזה בגלל שהמגבר שלי לא טוב וחלש בשביל קומפוננט הרץ וסאב של קיקר, מה שיש אצלי, המגבר הוא קראנץ' GT4150 4 ערוצים ולפי מה שראתי פה יש לו 110 RMS לערוץ, כשאמרתי לו את זה הוא צחק ואמר שזה לא הגיוני ושזאת חברה שבכלל פשטה רגל ולא שווה, ושכדאי לי להחליף מגבר או להוסיף מונו, הוא צודק או סתם רוצה כסף?

פורסם

החברה לא פשטה רגל ולא נעליים ומי שאמר לך את זה וזילזל, פשוט פעם הבאה תגיד לו לסתום את הפה.

הרעש שיש לך מאוד מתאים ל"יללת אלטרנטור" נובעת ממעבר של חוץ RCA וכבל מתח מהמצבר בסמוך אחד לשני.

יכול להגרם גם מקירבה של כבל / קרוס למחשב מנוע.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

יכולים ליהיות הרבה בעיות אולי חיטים לא מחוברים כמו שצריך למשל המינוס לא מחובר למקום טוב, פיוז לא מתאים לא שניראה לי,גירדת את הצבע איפה שחיברת את המינוס לשילדה

אולי מצבר חלש או אלטרנטור,תלך לחשמלאי ליבדוק מתח, אבל להגיד שזה מהמגבר ביגלל שהוא חלש לא נישמע הגיוני

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

אם אתה לא התקנת לך למתקין שהתקין לך שהוא יבדוק את הבעייה או שתיבדוק את כל החיבורים של המגבר.תעבור על החיבורים של המגבר מהמצבר והמינוס כולל את הרימוט. תיראה אם המגבר לא ניכנס לפרוטקשיין

פורסם

אם הוא בדק לך ואמר שהבעייה מהמגבר יכול ליהיות שהמגבר עושה בעיות תדליק את המערכת ןתיסתכל על המנורה של המגבר בדר"כ יש שני מנורות תיראה אם המנורה איפה שרשום פרוטקשיין נידלקת אם כן יש בעייה במגבר או שיש קצר כלשהו מהרמקולים

• תוכן חדש...