Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב כולם!

היום התחלתי להרכיב את התיבה החדשה לפי המלצות יצרן(35.4 ליטר)

איך אני בדיוק מדביק את הלבד על התיבה? אמרו לי משהו בסגנון של למרוח את הדבק מגע על התיבה לשים על זה את הלבד להוריד ולחכות שזה יתיבש טיפה ואז להחזיר את הלבד על התיבה:roll: זה נכון?

תודה מראש!:-)

Honda CiViC 91 DX (04-11)

Ford Focus hatchback 02(11-14)

KIA Cee'd SW 11 (14-today )

פורסם

שאני בניתי את התיבה לבד לסאב שלי, הדבקתי את הלבד על התיבה עם דבק מגע,

קח בחשבון שאתה צריך לפחות 3-4 שפורפורות (של 50 מל) בשביל כל התיבה (בהנחה שהיא מרובעת).

פשוט תמרח את הדבק בקצוות הריבוע, על מנת שקצוות הלבד לא יתנתקו ויהיה לך פינה עם נקודה לא מודבקת, ובאמצע העץ פשוט תעשה כמו ציורים ומריחות בצורה ששטח העץ יכוסה מספיק שהלבד לא יברח.

תשאיר את זה כמה דקות ככה להתייבש ורק אז תניח את הלבד ותן לו איזה 15-20 דקות.

שסיימת את הצלע של התיבה , תהפוך אותה על הרצפה ותדביק את הצלע הנגדית-מקבילה לה.

אוהד.

פורסם

תודה

קניתי פחית של 200 גרם דבק מגע...חשבתי שזה לא יפסיק בהתחלה

תיקנת בסוף את החלקים העקומים בתיבה שלך?

אולי תעלה את המוצר הסופי?

פורסם

האמת לא תיקנתי כי זה היה בלתי אפשרי מבלי לבנות תיבה חדשה לבד,

בכל מקרה זה ממש לא משפיע על הסאונד ממה שראיתי ועל פי הבקשה: הנה מה שיצא בסוף לפני ההכנסה לאוטו ובאוטו עצמו:

148xht.jpg

217691.jpg

אוהד.

פורסם

אני גם בדיוק נימצא לפני השלב של הדבקה,הבעיה היא שאני לא מצליח למצוא מקום שמוכר לבד באיזור שלי(לוד).

מתקין אחד אמר לי שכבר עדיך לי לקנות תיבה חדשה במקום לקנות לבד,אמר שהוא קונה גליל לא זוכר מה המידה ב-360 לפני מע"מ.:roll:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

איזה שטויות

אני קניתי 4 מטר בד לבד ב100 שקל (25 למטר).

וזה הספיק לתיבה + ריפוד לכל הבגאג' ונשאר לי עוד מטר וחצי ספייר.

כל חנות של בד או רפדים מוכרים את זה.

אוהד.

פורסם

למה לא אם הוא מאזור חיפה או מוכן להגיע לפה שיצור איתי קשר בהודעה פרטית

או שאני יכול להפנות אותו למקום שממנו קניתי, הבעיה שהוא מוכר החל מ2 מטר ומעלה וזה עוד לפני מע"מ

(אלא אם תסגור איתו בלי מע"מ בשושו וזה ייצא נטו בשביל הבד).

אוהד.

פורסם

אני נגיד קניתי בחנות שטיחים

עלה לי18 שקל למטר(על 2 מטר)

פורסם

אוקי ועכשיו לענין!

אתה מורח את הלבד ואת התיבה בדבק מגע

נותן לו קצת להתייבש בן 5 -10 דקות

ורק אז מניח את הלבד על התיבה אבל תדע לך שאתה צריך להיות מדוייק

כי היא אפשר לשחק עם הלבד אחרי שהצמדתה אותו לתיבה .

תודה רבה

נתי.

פורסם

אני מלוד,רק הדלק אליו יעלה לי כמו גליל.

יש מישהו מאיזור המרכז שיכול להפנות אותי?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

סליחה על ההקפצה,אבל אני מתחנן פשוט לעזרה,אם יש מישהו מאיזור המרכז שיודע במדוייק איפה ניתן לרכוש לבד בצבע שחור מומלץ בבקשה שירשום פה?עברתי כבר על בכול רמלה ולוד ומצאתי רק מקום אחד שיש לו חתיכה של לבד שדומה לצרות שלי.

בבקשה חברה זה די דחוף לי.

פורסם
סליחה על ההקפצה,אבל אני מתחנן פשוט לעזרה,אם יש מישהו מאיזור המרכז שיודע במדוייק איפה ניתן לרכוש לבד בצבע שחור מומלץ בבקשה שירשום פה?עברתי כבר על בכול רמלה ולוד ומצאתי רק מקום אחד שיש לו חתיכה של לבד שדומה לצרות שלי.

בבקשה חברה זה די דחוף לי.

אחי יש בראשון לציון ברחוב הרצל ליד התחנה המרכזית הישנה, חנות בדים.

ושם יש לבד כל מיני סוגים.

או באזור תעשיה החדש, מול נאפיס חנות שטיחים שם גם יש.

או בתל אביב אזור שוק הכרמל שנקין וכו'.

מקווה שתמצא.

אור.

פורסם

אתה יכול לכוון אותי קצת יותר במדוייק למקום הזה שליד התחנה המרכזית הישנה בראישון?תודה.

פורסם
אתה יכול לכוון אותי קצת יותר במדוייק למקום הזה שליד התחנה המרכזית הישנה בראישון?תודה.

מממ אתה מגיע דרך בית דגן ?

אם אתה מגיע לראשון לדרך המכבים, ממשיך לכיוון דרום לתחנה המרכזית הישנה, טיפה אחרי התחנה המרכזית יש תחנת דלק ומפגש שאול(שווארמה), תחנה בתחנה דלק או בקריבת מקום.

ממש ליד התחנת דלק יש תחנת אוטובוס ומאחוריה חנות הבדים.

אם אתה צריך הסבר יותר מפורט צור קשר בה"פ, במקום לתחום פה מים.

אור.

• תוכן חדש...