Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנועי V16

Guest אברג'ל
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי תקציב של 65 אלף שקל והמליצו לי לקנות רכב רק עם הוא מנוע V16 אז רציתי לדעת איזה רכבים בסכום זה יש עם מנוע V16

אם אתם יכולים תציינו את כל הרכבים שיש להם מנועי V16

פורסם

הכי גדול שאני ראיתי בארץ זה יגואר מ 1979 נדמה לי עם V12.......

מצריך תחנת דלק מאחורי כל עץ לצורך נסיעה יומיומית.....

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959&postcount=11

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם

מכונית ה 16 צילינדרים היחידה שאני מכיר נקראת בוגאטי ויירון והיא די נדירה בארץ. אני מניח שהכוונה לארבעה שסתומים לצילינדר.

מנועים כאלו מאכלסים את מרבית המכוניות המודרניות ומטרתם יותר כוח מפחות נפח. יחד עם זאת אין שום בעיה עם מנועי 2 שסתומים ויש להם אפילו יתרון, שכן בדרך כלל תקבל מומנט עדיף במנוע כזה.

פורסם
יש לי תקציב של 65 אלף שקל והמליצו לי לקנות רכב רק עם הוא מנוע V16 אז רציתי לדעת איזה רכבים בסכום זה יש עם מנוע V16

אם אתם יכולים תציינו את כל הרכבים שיש להם מנועי V16

לרוב המכוניות יש 16 שסתומים , השאלה מה אתה מחפש ?

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

אתם כאל פוליטיקלי קורקט, הרי קל וחומר שהוא מתכון ל 16V אז אתם אחד אחרי השני מפגינים את פנינתכם

בכל אופן הרשימה של הרכבים בעלי מנוע 16 שסטומים (4 שסטומים לצילינדר) ארכה מידי מכדי לשבת על עמוס השרת.

אנא ציין לפחות יצרנים שאתה מעדיף, תצורת מרכב ועוד מאפיינים שיהיו ברכב כדי שנוכל למקד את התשובה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
מכונית ה 16 צילינדרים היחידה שאני מכיר נקראת בוגאטי ויירון והיא די נדירה בארץ. אני מניח שהכוונה לארבעה שסתומים לצילינדר.

מנועים כאלו מאכלסים את מרבית המכוניות המודרניות ומטרתם יותר כוח מפחות נפח. יחד עם זאת אין שום בעיה עם מנועי 2 שסתומים ויש להם אפילו יתרון, שכן בדרך כלל תקבל מומנט עדיף במנוע כזה.

בוגאטי ויירון יש לה באמת 16 צילינדרים, הכוונה היא לא לשסתומים, אבל זה לא V זה W...

מנוע W אם אני לא טועה זה מ-12 צילינדרים ומעלה... מנוע חזק ביותר, שמורכב במיוחד למכוניות יוקרתיות, וחזקות!!

פורסם

אבירם, יש גם W8.

בתיאוריה גם יכול להיות W4.

ובלוק W לא נמצא רק במכוניות חזקות ביותר, ל- פאסאט W8 יש 275 כ"ס (שזה חזק, אבל לא "חזק ביותר") וגם זה מ-4 ליטר (לא הכי מרשים).

אם אני לא טועה, המחשבה מאחורי בלוק ה-W היא חיסכון מקום בתא המנוע, ככה נראה בלוק W12, הרבה יותר קצר מ-V12.

frankfurt 531.jpg

פורסם
המליצו לי לקנות רכב רק עם הוא מנוע V16

אפשר לדעת למה?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כמובן שהיתכוונו 16V וכתעדיף על 8V

תצורת ראש יעילה/מודרנית יותר ברוב המישורים הספק/צריכת דלק/תגובה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מנוע W אם אני לא טועה זה מ-12 צילינדרים ומעלה... מנוע חזק ביותר, שמורכב במיוחד למכוניות יוקרתיות, וחזקות!!

מנוע W זה שני מנועי V מחובקים,

לא יוקרה ולא נעליים.

"I teach the fools some basic rules"

פורסם

ברוך הבא לפורום.

ההמלצה שקיבלת למנוע 16V מתייחסת למנוע עם 16 שסתומים, ולא למנוע עם 16 צילינדרים.

לרוב המכוניות המודרניות בעלות 4 צילינדרים, יש 16 שסתומים.

בחיפוש אחר רכב, כדאי להתמקד בתחומים נוספים, ולא רק במספר השסתומים, שלא ממש ברור לי איך הוא אמור לעניין אותך בבחירת רכב.

פתח שרשור חדש, פרט מה הדרישות שלך מהרכב ומהם השיקולים, ותקבל תשובות ענייניות.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...