Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נו אם כך, אני אמשיך בניגוד להמלצות לקנות צלחות תוצרת סין, לפי בקשת בעל הרכב. האחרונות שהרכבתי בשברולט אלרו(רכב כבד) קדימה ומאחור, אין איתם שום בעיות הרכב כבר נסע שלוש פעמים אילת רחובות וחזרה.

נכון שתמיד מקורי יותר טוב, אבל אין לפסול על הסף את התוצרת הסינית, ולשוותה (ציתות) "לפרופיל ברזל לפי משקל, לא מעוצב, לא חרוט, לא מתוכנן ולא מהונדס".

זה מזכיר לי את הפרסומת "לא איטונג, לא קונה" אני גר בבית לא איטונג, לא חם בקיץ, ולא קר בחורף. :-P

דוד.

דוד, אם היה פיקוח הדוק על מוצרי תעבורה עם דגש על חלקים בטיחותיים, לא היית פוגש כלל את הסחורה הסינית על המדפים.

פורסם
תודה על התשובות אבל איפה ניתן להשיג סט אירופאי לא ביוקר מה עדיף בין כל החברות שפורטו לעיל

אם אפשר כתובת/טלפון או שם של חנות לחלפים הנ"ל באזור המרכז

• תוכן חדש...