Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באופן חוקי, לא. נסה להתחקות אחרי מקור המנוע דרך אנשים שדרכם עבר הרכב או המנוע, יכול להיות שבסופו/אמצעו שלך תהליך תוכל להוציא לו שטר מכר ואז נפתרה הבעיה.

פורסם

להוציא שטר מכר זו לא הבעיה, לעשות זאת בצורה חוקית דווקא כן במקרה שלי;

קניתי את הרכב מיד 1, לא בדקתי מספר מנוע, מכרתי אותו אחרי חודשיים, היום לאחר עוד כמה חודשים מבקשים לעבור טסט והפלא ופלא - מספר מנוע לא מתאים.

דיברתי עם החברה שקניתי ממנה את הרכב, טוענים שלא ידוע להם על החלפת מנוע ב 2007 אלא רק על שיפוץ, אני יודע בבירור שאני לא נגעתי במנוע וגם לא אלה שקנו ממני. האם כדאי לגשת למשטרה או לפתור את הבעיה בעצמי?

בריאות לכולם!

פורסם

קנית מחברה, ודאי שהם לא יספרו לך על הקומבינות שהם עשו. יש לך עכשיו 2 אפשרויות:

1. תאיים עליהם שאתה הולך לפנות למשטרה בתור התחלה, אם הם לא יסבירו איך בדיוק מס' המנוע התחלף. הבעיה מתחילה אם באמת תגיע לשלב שתאלץ להגיש תלונה, המשטרה עלולה להחרים את הרכב עד להבאת הוכחות שהמנוע לא גנוב.

2. תוציא שטר מכר, לא משנה איך, תכניס את המנוע ברשיונות ושלום על ישראל.

• תוכן חדש...