Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.. יש לי הד יוניט של פיוניר 1350 יש לו יציאה אחת למגבר ,יש לי מקדימה 2 רמקולים של פיוניר אין לי מושג כמה וואט... סטנדרטי אני משער שני טוויטרים ועוד 2 רמקולים פיוניר מאחורה.

ואת האמת שאני כבר לא בקטע של כל ההתעסקות עם המערכות מגברים וכו'..

אז רציתי עזרה באיך לחבר את הציוד הנ"ל.

סאב. מגבר. ואקולייזר חיצוני של גלאקסי אני חושב.. שהוא היה מחובר ברכב הישן שלי הוא עשה את העבודה...

אני רוצה שהרמקולים ישארו על ההגברה של המערכת . ואת הסאב לחבר עם מגבר.

עכשיו בהד יוניט אין יותר מידי כיונונים לגבי תדרים ובשביל זה יש לי את האקולייזר.

השאלה שלי היא איך אני מחבר את הרמקולים דרך האקולייזר החיצוני ככה שלא יוציאו באסים רק מיד וטרבל ואת הסאב בנוסף.

בבקשה הסבר כמה שיותר מפורט..ואם זה בלתי אפשרי למרות שלי זה נשמע אפשרי אז אולי אופציות אחרות.

ולכל אלו שירשמו לי לקנות כבר רמקולים שמתאימים למגבר ולחבר הכול כמו שצריך אז אני באמת שלא מעוניין הספיק לי בשתי מכוניות קודמות ודיי ירדתי מהקטע.

ותודה!:roll:

פורסם

אתה רוצה מערכת שמורכבת משני רמקולים חלשים ללא הגברה וסאב?

משהו מאוד לא מומלץ

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

מאוד לא מומלץ בשבילך.. אבל בשבילי זה מספיק ..., ושמעתי מערכות שמורכבות ככה. וזה מספיק לי

וזה לא שאין לי ציוד בבית להרכיב אני פשוט לא מעוניין.

פורסם
..........השאלה שלי היא איך אני מחבר את הרמקולים דרך האקולייזר החיצוני ככה שלא יוציאו באסים רק מיד וטרבל ואת הסאב בנוסף.

..................

אכן ניתן לעשות את מה שאתה רוצה, רק לוודא שהמגבר של הסאב יכוון כראוי, שלא יהיה מצב שאתה שומע באסים עם קצת מוסיקה.

אם האקולייזר הוא מסוג "דק" (עם סגול) , אזי לא תוכל לחבר את הרמקולים דרכו ,ללא חיבור מגבר נוסף.

מה שכן תוכל לעשות, הוא לחבר קבל בטור לכל רמקול. יש לבצע נסיון עם מספר קבלים, כך שהחיתוך יעמוד על משהו כמו 70-100 HZ , הכל ובתנאי שמצד אחד הרמקול לא ירד נמוך מידי (לכיוון הבאס) ויחרחר, ומצד שני שלא יאבד את תחום התדרים הנמוך שהוא יכול לעמוד בו , למרות שאין הוא מוגבר, והוא יכנס לעיוותים מוקדם יחסית.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אחלה דני תודה .. אבל כמה דברים. לא התעסקתי עם זה כמה שנים טובות ככה ששכחתי הרבה דברים.

מה זאת אומרת לחבר "קבל בטור".

והבאתי את הקרוס אובר שלא ראיתי אותו גם מלא זמן מהמחסן.

והדגם שלו זה LEGACY -LXR-2A 3 WAY ELECTRONIC CROSSOVER

ומצאתי גם שני קרוס אוברים של קומפוננט CERVIN-VEGA (ACCURATE IMAGE GROUP)-AI-PX2

עכשיו כל הקרוס אובר אני רואה שיש רק יציאות וכניסות של "פי-הלים".

במה להשתמש?

ועל הקרוס של הקומפוננט זה הרי כבלי סאונד רגילים.

אז מה לעשות? באמת צעד אחרי צעד .

אני רוצה בעיקרון לחבר סאב עם מגבר .. להדיוניט עם יציאה אחת למגבר כמו שנראה לי.

ו-4 רמקולים של פיוניר ,שלא יוציאו באסים כמעט בחיבורם לקרוס .

ועוד שאלה קטנה יש לי מגבר אחד שאני לא יודע אם הוא שרוף או לא.. איך אני יכול לבדוק אותו בבית ,אם הוא תקין או לא..

יש לי את המכשיר הזה שמוציא מתח (ששכחתי איך קוראים לו):oops:

פורסם

מישהו יכול לעזור בזה??

איך אני מחבר רק סאב למערכת קיימת ושישמעו בצורה נורמלית..

זאת אומרת בלי באסים ברמקולים של האוטו ? איך עושים את זה?

• תוכן חדש...