Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזל טוב לVEYRON

Shays
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזל טוב לתומר שעבר אתמול טסט

:ok::ladysman::bday::beerchug:

שי

אם ירצה השם עוד חודשיים הוא יסיים מלווה ויפסיק להציק לי :wink:

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם
מזל טוב!!!

ותלמד מהמלווים שלך זאת התקופה שלומדים בה הכי הרבה!

:smilecol:

ממש לא נכון, אלא אם המלווים מדריכי נהיגה או בעלי ניסיון וידע מעשי בנהיגה מתקדמת.

ומז"ט כמובן לתומר :beerchug:

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם

מזל טוב ואני מאחל לך לראות שוטרים רק בסרטים....

( רק שלא תראה אותם ב"סרטים" בתוך המשטרה :wink: )

לפעמים אני יכול להיות כזה שנון :roll:

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

מזל טוב ניגר. :bday:

תהנה ותנהג בזהירות. :D

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

מזל טוב צ'יקמוק !!

עכשיו יהיה עוד אחד שיתחיל את מסכת היסורים שאורן התחיל בעבר ... שנמצא לו רכב ... :twisted:

הרבה זהירות ... פתח את העיניים ... מה שלימדו אותך בשיעורי נהיגה לא תופס בחיי היומיום ... כי מה שלימדו אותך שלך אסור לעשות , לזה שלידך מותר - ומזה אתה צריך להזהר !

( ואלה היו 30 שניות על פילוסופיה של ההווי התעבורתי בישראל :wink: )

אההה ... ושתזכה להעמיס את הרכב בפרגיות איכותיות !!! בכמויות מטורפות !

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם
מזל טוב צ'יקמוק !!

אההה ... ושתזכה להעמיס את הרכב בפרגיות איכותיות !!! בכמויות מטורפות !

רק להעמיס כל אחד יכול,אז אני יברך אותך שהפרגיות האלו יצאו מהאוטו צולעות. :twisted:

אההה מזל טוב על הרישיון.(שכחתי)

פורסם
מזל טוב לתומר שעבר אתמול טסט

:ok::ladysman::bday::beerchug:

תודה,תודה,נורא התרגשתי.לילה לפני זה שילשלתי נורא וגמרתי 3 קופסאות נובלס.לא ישנתי כבר יומיים ויש לי עיגולים שחורים.ראיתי את "מהיר ועצבני" 4וחצי פעמים בשביל ההכנה. כל החברים שלי עברו בראשון ונורא נלחצתי.נדמה לי שגם רעדה לי הרגל.פחדתי שיהיה הטסטר העיראקי האיום,שכולם מפחדים ממנו,אבל כנראה שהוא היה חולה,אז הרווחתי. שוב פעם,תודה. אני מקווה שאבא שלי ייתן לי את האוטו. תודה.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
מזל טוב!!!

ותלמד מהמלווים שלך זאת התקופה שלומדים בה הכי הרבה!

:smilecol:

ממש לא נכון, אלא אם המלווים מדריכי נהיגה או בעלי ניסיון וידע מעשי בנהיגה מתקדמת.

ומז"ט כמובן לתומר :beerchug:

אני לא מדבר על נהיגה מתקדמת... לומדים המון מהמלווה (כל עוד הוא אדם אחראי שנוהג נורמלי)

למידה מתקדמת זה כבר קורס ויש המון דברים שלומדים בתקופת המלווה אין לי מושג מתי אתה עשיתה את שלך אבל התקופה שלי עזרה לי המון.

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

• תוכן חדש...