Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך את רשימת הדברים שצריך לעשות ב-10 אלף לג'אסטי מודל 91,+כל סוגי השמנים שצריך להחליף.

אני חייב לציין,האוטו היה של סבתא שלי,וסבא שלי טיפל בו,והטיפול 10 אלף האחרוןש עשה היה בערך לפני...אממ 80-90 אלףק"מ!!!

לא טיפלו בו!

אז אני צריך לעשות עכשיו,ויש לי מי שיעשה לי,אך אם יש מדריך אני עוד יותר אשמח,כי להחליף שמנים ומים ברדיאטור אני יודע לעשות,זה רק לנקז הכל ולשים מחדש!

אני צריך גם לנקות את כל מערכת המנוע,המצתים,בית היניקה(?!!?) ועוד כל המ שהולך שמה,כולל מזרקים

אני לא רוצה תשיטה ההיא של האינפוזיה כי היא מסובכת בשביל אחד כמוני שלא מבין,ואין לי כסף סתם לזרוק על זה

אז אם יש תוספים לדלק שאפשר לשים בשביל לנקות את כל המערכת הזאתי וגם את המזרקים(!) אני אשמח!

האוטו מדיי פעם מגמם,אני נותן שני נוסע ואחרי שכבר הקאלץ' הרמתי והמשכתי בנסיעה אחרי 2 שניות אני רמגיש כאילו הוא נחנק,עוצר לשניה וממשיך! משהו מוזר!

המנוע עשה רק 140 אלף ק"מ!

והגיר הוא כעיקרון בא עם האוטו אוטומט אבל עשו אותו ידני!מוזר בהחלט

אוטו מקומבן,עכשיו כשהוא הגיע אליי אני התחלתי לטפל בו

אז בבקשה,אנשים אני צריך עזרה

לא לשכוח,זה אוטו ישן,אין יל בשיבל המ לזרוק עליו הרבה כסף!אני מתגייס עוד חודשיים

Justy For Ever

תחת פרוייקט קוסמטי "קטן",בקרוב תמונות!

פורסם

מדריך מצולם לטיפול בג'אסטי אני בספק אם תצליח למצוא.

לגבי המזרקים עליהם אתה מדבר - אתה לא צריך לנקות אותם כי הם לא קיימים אצלך ברכב. ברכב שלך יש קרבורטור ו99.9999% שהוא זקוק לניקוי ושיפוץ.

לדעתי - בצע טיפול יסודי ברכב וגש איתו למכון קרבורטורים אמין, יסודי ומקצועי כדי לפתור את בעיית הקרטועים שלך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אוקיי אני ממש אבל ממש לא מבין בדברים האלה,ועכשיו שאתה אומר לי אתה צודק

פתאום אני חושב וחח..אני ידוע שזה לא מנוע הזרקה אז...זה קרבורטור...

אני צודק?

אני פשוט פותח את המעבר(פחות או יותר) כשאני לוחץ על דוושת הגז

בהזרקה זה אחרת..אני לוחץ וככל שאני לוחץ יורת ככה ההזרקה גבוה יותר

צודק?

אולי למדתי משו אחד או שתיים

בכל מקרה,אני צריך לעשות גם ניקוי פיח בחלקי המנוע חוץ מהניקוי של הקרבורטור

אז על מה אתה מציע?באיזה מקום קרוב לחדרה אני אוכל לעשות זאת בטיפול יסודי וטוב?

ומעבר לכך,קניה של חלקים כמו פילטרים שמנים וכו',במקום..ואת הטיפול אני יעשה את רובות בעצמי,והשאר חבר שהוא מכונאי רכב

Justy For Ever

פורסם

פנה לחבר הפורום צביקה קרבורטור, ותגיד לו שצביקה שלך אותך.

אם יש מישהו באזור חדרה שיכול לעזור לך בנושאי קרבורטור, זה הוא.

איפה בדיוק אתה רוצה לנקות פיח? מבחוץ? קח סמרטוט לח ותעבור על הכל.

מבנים? אל תגע.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני צריך עזרה אנשים בבקשה תענו לי,מה אני צריך לשים והכל

וגם,מה תכלס עושים בטיפול 10 אלף מלבד החלפת הפילטרים(וגם זה לא כל הפילטר אלא רק המסנן עצמו נכון?) המצטים(פלאגים) והחלפת שמנים(שמן ברק שמן מנוע שמן גיר מים לרדיאטור ומים מזוקקים למצבר

מה מעבר לכל זה?

ואני צריך אולי אם אתם במינים בזה,את החומרים עצמם!

תודה

Justy For Ever

• תוכן חדש...