Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חבל על ה-AX...

אתה מתבלבל, חבל על החייל שנפצע קשה בגלל האידיוטים שעשו רייסים בכביש עם תנועה. אין להם שום כלים/טכניקה/ידע על נסיעה מהירה והתחמקויות (אני מאמין) והם הלכו ודפקו לעוד חייל את החיים - כאילו גם ככה הם חיים על זרי הדפנה.

אני מוחה, למרות כל מה שאתם אומרים פה ומתלוננים על הכתבה, זה הרי ידוע כבר שבעיתון יהיה כתוב מה שיימשוך יותר עיניים. אני מדבר על זה שאנחנו נותנים לאנשים אידיוטים חסרי כל טאקט וכבוד לעצמם ולאנשים סביבם, להרוס לנו את הבסיס הנהדר שהיינו יכולים לבנות לארץ עם ספורט מוטורי (מועט או מרובה - חוקי או לא חוקי) אנחנו חייבים לעשות משהו, לצאת בהצהרות, אני מדבר על האנשים הרציניים.

פלצנות פלצנות פלצנות.

דיי.

ספורט מוטרי בלה בלה בלה .. אתה לא יכול למנוע מירוצים בלתי חוקיים בכבישים

ציבוריים , יש המון כאלו שמשתתפים בהם אנשים רציניים ( אני לא יודע מה היה בצפון )

אין מה לעשות , לפעמים יש מחיר ואת המחיר הזה משלמים .

וצאו מזה לא יהיה ספורט מוטורי בארץ בקרוב , וגם אם יהיה בעוד מי יודע

כמה זמן הוא לא יהיה קשור אלינו...

לירן, אתה יודע שהגישה שלך מוטעת, אנחנו צריכים לשאוף לבטל את המחיר הזה כליל, או לפחות להוריד אותו בצורה משמעותית, בזמן האחרון אנחנו מקבלים המון תשומת לב שלילית מכל מדיום אפשר - וזה בגלל המחיר הגבוהה שנגבה בגלל אנשים שאין להם טיפה הגיון-המוני. (לא יודע בעברית, מאנגלית: common sence)

פורסם
חבל על ה-AX...

אתה מתבלבל, חבל על החייל שנפצע קשה בגלל האידיוטים שעשו רייסים בכביש עם תנועה. אין להם שום כלים/טכניקה/ידע על נסיעה מהירה והתחמקויות (אני מאמין) והם הלכו ודפקו לעוד חייל את החיים - כאילו גם ככה הם חיים על זרי הדפנה.

אני מוחה, למרות כל מה שאתם אומרים פה ומתלוננים על הכתבה, זה הרי ידוע כבר שבעיתון יהיה כתוב מה שיימשוך יותר עיניים. אני מדבר על זה שאנחנו נותנים לאנשים אידיוטים חסרי כל טאקט וכבוד לעצמם ולאנשים סביבם, להרוס לנו את הבסיס הנהדר שהיינו יכולים לבנות לארץ עם ספורט מוטורי (מועט או מרובה - חוקי או לא חוקי) אנחנו חייבים לעשות משהו, לצאת בהצהרות, אני מדבר על האנשים הרציניים.

פלצנות פלצנות פלצנות.

דיי.

ספורט מוטרי בלה בלה בלה .. אתה לא יכול למנוע מירוצים בלתי חוקיים בכבישים

ציבוריים , יש המון כאלו שמשתתפים בהם אנשים רציניים ( אני לא יודע מה היה בצפון )

אין מה לעשות , לפעמים יש מחיר ואת המחיר הזה משלמים .

וצאו מזה לא יהיה ספורט מוטורי בארץ בקרוב , וגם אם יהיה בעוד מי יודע

כמה זמן הוא לא יהיה קשור אלינו...

לירן, סלח לי אבל DAVIX צודק ברוב דבריו. ואתה מקשקש. "אתה לא יכול למנוע מירוצים לא חוקיים כי משתתפים בהם אנשים רציניים" - אז אותם רציניים דווקא כן ישמחו למסלול אמיתי וחוקי. ולהגיד משהו כמו "לפעמים משלמים את המחיר" זו בכלל דרך טובה להתעלם מהבעיה.

הבעיה היא לא שבעיתון כותבים שהחבר'ה האלה נהגו במכונית מירוץ עם באקטים ורול קייג', זה הרי ברור שבעיתון יהיו עוינים. הבעיה היא שאותם החבר'ה מגיעים למצב שבו הם עושים תאונה כמעט קטלנית (שיכול הייתה להיות קטלנית בקלות רבה), בגלל רייס. וזה אף פעם לא "מחיר שצריך לשלם".

לירן - אתה מוזמן להסביר גם את המשפט האחרון שלך.

רוני

תשמע אני מתנגד לכל תופעת ההשתוללויות על כביש ציבורי

שיכולות לגרום תאונות ולגרום לפציעת אנשים חפים מפשע.

אי אפשר להפסיק את תופעת המירוצים הבלתי חוקיים , כמו שאי אפשר להפסיק

את טיולי הנהיגה - מדובר באותו משקל - כל נסיעה כזט היא סיכון בין אם רייס

או בין אם טיול נהיגה על המגבלות .

אנשים רצייניים משתתפים בהם זה נכון , אנשים רציניים ישמחו על חקיקת ספורט

מוטורי זה גם נכון , אבל בזמן הקרוב וגם הלאה זה לא יהיה , גם אם חוק הספורט

המוטורי יאושר ( מה גם שאני לא מאמין ) הוא יהיה חוק שיאפשר תחרות מקצועית

ומסודרת ולא פתרון לשאר האנשים כמוני כמוך ועוד אנשים רבים בין אם מסלול

או בין אם מסלול דראג , אנשים ימשיכו להפגש במקומות נסתרים ולקיים את הפעילות

הבלתי חוקית הזו.

את המשפט האחרון שלי כבר הסברתי למעלה , שכן גם אם יהיה חוק ספורט מוטורי

הוא לא יהיה קשור ישירות אלינו ויעברו שנים רבות עד שאנחנו נהנה מן החוק הזה

ולא אני לא מדבר על צפיה וכו.. אלא ימי מסלול וכדומה בדיוק כמו בחו"ל..

כתבתי את מה שכתבתי כי נמאס לי לטחון את זה , לכל פעילות ספורטיבית

יש סיכון מסויים לכן עדיף לקיים את הפעילות במקום סגור בעל פיקוח ושלא עושים

זאת הסיכוי לתאונה או דבר קטלני אחר גדל הרבה יותר ולכן יהיו מי שישלמו את המחיר לצערי

היום זה בחור שיפצע קשה בגלל שבאמצע רייס עלה רכב למדרכה ופגע בו

ומחר זו בחורה שרצתה להגיע הבייתה לאחד הישובים בהרי ירושליים בשלום בעוד

שפיז'ו ספורטיבית שאיבדה שליטה במקרה פגעה בה.

המטבע הוא לשני פנים ואין לשכוח זאת.

לירן , הולך לעסוק בספורט מסוכן - הולך לשחק כדורגל ... נתראה במפגש.

פורסם

חברה תסתכלו טוב טוב על הפינה הימנית עליונה של האוטו...

תכנסו בזום על הכביכול תא כפפות של האוטו ותראו שם ...

...בקבוק בירה...

גולדסטאר אם אני לא טועה

gold star כמו בפרסומת

:twisted:

"תנו חיבוק לאיש הדלוק"

פורסם

אין לי שום דבר נגד מרוצי רחוב בתנאי שהם מתקיימים במקום סטרילי או כמה שיותר סטרילי

במנסים לשמור על תנאי זהירות מינימליים

בייחוד כאשר אין אופציה אחרת האופציה הזאת לגיטימית ביותר

לפי מה שכתוב בעיתון זה לא מה שקרה בתאונה אלא רייס בכביש ציבורי עם מכוניות תמימות

מסביב

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם

לשים קורה נגד התהפכות זה פשע?!?!?! מה הולך כאן?!?!?!?! :?

אם כך תושב זר שקורא את המאמר מסיק מכך שהמדינה אינה מרשה לשים קורה בגלל שהכבישים שלנו הם מהבטוחים בעולם....

מה זה השטויות האלו שאנשים שמים קורות נגד התהפכות?!?!?!?!?!

אפשר לחשוב כאילו הם יגיעו הם יגיעו אי פעם למצב כזה של אי שליטה ברכב במדינת ישראל......

הרי מה הסיכוי שנהג בישראל יאבד שליטה ברכב עקב מכשול לא צפוי , נניח מדרגה בגובה 10 ס"מ..... (סתם לדוגמא) וכתוצאה מכך יתהפך ויסכן את חייו. זה סיכוי של 1 למיליון בישראל. אתם צריכים להפסיק לפחד. יש לנו מדינה שדואגת לנו בצורה יוצאת מן הכלל. אין תשתית כבישים אחרת בעולם שהיא יותר מתוחכמת ממה שיש כאן.

לסיום

אני חושב שצריכים להוסיף כריות אויר וגם הילוכים ידניים לרשימה של אביזרים בלתי חוקיים כי רק בגלל שזה מזכיר לי מכונית מרוץ!!!

עם נשים לא נוהגים בשביל זה יש חברים. ידני או אוטומט אני לא עולה עם בת. לא משנה כמה היא יפה, אחרי התאונה לא יזהו את הגופה. יש לי כלל, אני עם נשים לא עולה בכלל. גבר!!! תקשיב לי טוב ואל תצחק, לנהוג עם נשים זה לא משחק.

פורסם
לשים קורה נגד התהפכות זה פשע?!?!?! מה הולך כאן?!?!?!?! :?

אם כך תושב זר שקורא את המאמר מסיק מכך שהמדינה אינה מרשה לשים קורה בגלל שהכבישים שלנו הם מהבטוחים בעולם....

מה זה השטויות האלו שאנשים שמים קורות נגד התהפכות?!?!?!?!?!

אפשר לחשוב כאילו הם יגיעו הם יגיעו אי פעם למצב כזה של אי שליטה ברכב במדינת ישראל......

הרי מה הסיכוי שנהג בישראל יאבד שליטה ברכב עקב מכשול לא צפוי , נניח מדרגה בגובה 10 ס"מ..... (סתם לדוגמא) וכתוצאה מכך יתהפך ויסכן את חייו. זה סיכוי של 1 למיליון בישראל. אתם צריכים להפסיק לפחד. יש לנו מדינה שדואגת לנו בצורה יוצאת מן הכלל. אין תשתית כבישים אחרת בעולם שהיא יותר מתוחכמת ממה שיש כאן.

לסיום

אני חושב שצריכים להוסיף כריות אויר וגם הילוכים ידניים לרשימה של אביזרים בלתי חוקיים כי רק בגלל שזה מזכיר לי מכונית מרוץ!!!

בקשר לקורות בטיחות יש ויש , אתה לא יכול לרתך קורות בטיחות

לרכב על דעת עצמך , כי אתה פשוט לא יודע את המבנה ההנדסי של הרכב.

ריתוך קורות יכול לעיתים להחליש את הרכב משמעותית , בניגוד לכסאות רתמות

בתור איביזרי בטיחות ( שגם בגללם מורידים מהכביש לעיתים..)

• תוכן חדש...