Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בושה וחרפה (כתבה בעיתון על תאונה בעקבות 'מירוץ')

ac cobra
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אני לא יכול לתאר במילים אחרות את הכתבה הזאת

031030_220450-3502_6.JPG

נלקח ממקס טיוניג

תגובנתי בנושא משם.

מה קורה במדינה הזאת???

מחשיכים אצלנו ערוצים בטלוויזיה כדי שאנחנו נראה "כדורגל ישראלי"(יש לומר ח**גל ישראלי) ועוד נשלם על זה. האם שלטון סטלין חזר?.

אנשים שנוהגים ב AX קטנה שים קשת התהפכות כדי לשמור על התחת שלהם, זאת עברה???.

זה שהם שמים כסאות בטיחות שוב כדי לשמור על התחת שלהם במקרה כזה של תאונה....???.

הרי מהכתבה הזאת שוב אנחנו רואים , כי המדינה מעדיפה שתמותו בתאונת דרכים או שתפצעו ותיהיו נטל כלכלי עליה. במקום שתמגנו את הרכב שלכם מאסונות אחרים כמו נהגי משאית בעלי הרשעות כבדות

ואנשים "לוקחים" את החוק לידיים ומנסים להגן על עצמם, במה שהמדינה הדפוקה שלנו, לא מזיזה אצבע לכיוון שלנו, חוץ מלהציב עוד 300 מצלמות סוחטטות כסף.

ועוד מלא סיבות אחרות.

נראה לי שהפתגם של טרומלדור "טוב למות בעד ארצנו" צריך להשנות ל "אחי תן לשמור על התחת שלי בארץ".

ואני יסיים בציטוט מדבריו של אברהם פורת ז"ל,עיתונאי רכב מהולל, אשר סיקר ב 99 כמה מפגשים שלנו אז.

וזה מה שהוא כתב:

"צודק מי שפוסל את המירוצים הפיראטים,אך כדאי שגם הפסול את ישאל את עצמו מה דינם של אלה השודדים דרך-קבע את כיסיהם של הנהגים ובעלי המכוניות בישראל-מבלי להעניק להם,כתמורה שאין אבעית,צודקת והגיונית ממנה,כלים בסיסיים להגנה על החיים בכביש.

אברהם פורת ז"ל אוטו 191 יולי 99 בכתבה שנקראת מין הסתם : תנו לחיות לחיות".

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=20995

תודה מראש - אלי.

*מצטער מראש על דברי החריפים.

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה אתה לא מתייחס לזה ששני ה"נהגי מירוץ" האלה עשו רייס באיזור מיושב?!

אני מכיר את הכביש הזה, אני נוהג בו כל יום ב-5 בבוקר לעבודה! 8)

זה לא כביש שמתאים למירוצים, במיוחד כאשר עכשיו יש בו כלים כבדים שמשפצים אותו.

אל תסתכל רק על הצד שלנו, חובבי ההגה, תסתכל גם על הצד של אלה שבעל כורחם יכולים ליהרג בגלל טיפשות של 2 אדיוטים גמורים שמתחרים בסייויק.

כבישי הקריות לא מתאימים למיאוצים ומירוצים! לכל אורכם יש בתים, שמהם מן הסתם יוצאים מכוניות, ואני אומר את זה בפשטות, מכוניות יוצאות שם חופשי מכל מיני פינות נידחות, ישר אל הכביש הסואן.

בקיצור, טוב שזה נגמר רק בשיפשופים.

עלק "כיסאות טייסים"...זה טוב :shock::lol:

החיים הם סחיטה של המצערת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

די,נמאס,

נמאס כבר לראות ולהתעצבן מהדברים הללו :cry:

מה לעשות? ניסו הכל וכלום!.נאלץ לחכות עוד איזה עשור עד שהמדינה תצא מהחרא שהיא נמצאת בה ואז אולי יחשבו על ספורט מוטורי.

*אני חושב שחלק מהאשמה נופלת על האנשים שנוהגים כמו משוגעים על המשופרות שלהם.

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה אתה לא מתייחס לזה ששני ה"נהגי מירוץ" האלה עשו רייס באיזור מיושב?!

אני מכיר את הכביש הזה, אני נוהג בו כל יום ב-5 בבוקר לעבודה! 8)

זה לא כביש שמתאים למירוצים, במיוחד כאשר עכשיו יש בו כלים כבדים שמשפצים אותו.

אל תסתכל רק על הצד שלנו, חובבי ההגה, תסתכל גם על הצד של אלה שבעל כורחם יכולים ליהרג בגלל טיפשות של 2 אדיוטים גמורים שמתחרים בסייויק.

כבישי הקריות לא מתאימים למיאוצים ומירוצים! לכל אורכם יש בתים, שמהם מן הסתם יוצאים מכוניות, ואני אומר את זה בפשטות, מכוניות יוצאות שם חופשי מכל מיני פינות נידחות, ישר אל הכביש הסואן.

בקיצור, טוב שזה נגמר רק בשיפשופים.

עלק "כיסאות טייסים"...זה טוב :shock::lol:

גלעד כפרה, לא מזדיק רייס כאשר יש רכבים אחרים באיזור. כאשר תנאי השטח מתאימים =סבבה.

הכוונה שלי הייתה לאיכות הכתבה, כיסאות טייסים, קסדות :shock: . קרות בטיחות.

עושים את האנשים האל ששוב שדואגים תחת שלהם על ידי כך שמתקנים כלוב התהפכות, כסאות+ריתמות. והממשלה שלנו אומרות שזה לא חוקי :?:shock::shock::shock:

בנוסף :!::!: הממשלה דיברה על ליקר רכבים בעלי רמת בטיחות גובהה כלומר כל עזרי הבטיחות שיש לנו באוטו:כריות אוויר, ABS ועוד... יעלו יותר :shock:

במקום להזיל אותם. 8)

אלי עצבני :evil:

לילה טוב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה שהיה צריך להיות כתוב בעיתון

זה שהייתה תאונה דגם הרכב הוא AX והתאונה נגרמה בעקבות מרוץ פיראטי שנערך בכביש ציבורי

עם עוד מכוניות

זה כמובן במידה ומה שנאמר בכתבה על ה"רייס" אכן נכון

זה שהיה לאוטו קשת התהפכות וזה שהיה לאוטו כיסאות זה לא קשור לתאונה ולהיפך

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה שהיה צריך להיות כתוב בעיתון

זה שהייתה תאונה דגם הרכב הוא AX והתאונה נגרמה בעקבות מרוץ פיראטי שנערך בכביש ציבורי

עם עוד מכוניות

זה כמובן במידה ומה שנאמר בכתבה על ה"רייס" אכן נכון

זה שהיה לאוטו קשת התהפכות וזה שהיה לאוטו כיסאות זה לא קשור לתאונה ולהיפך

רגע, שכחת להוסיף את העובדה שזה שהם גרוזינים לא שייך לכתבה. :lol:

החיים הם סחיטה של המצערת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שאלה קשורה...אך לא קשורה...

תכננתי להתקין ברכב כלוב התהפכות 12 או 18 נקודות, אין לי את מי לשאול במשרד הרישוי כי החבר'ה הטובים שובתים אז אני ממתין עם זה...אבל...למישהו יש מושג אם יש בעיות חוקיות אם זה בארץ?

תודה מראש...קני.

Oh my god

they killed kenny. He didn't have a roll-cage...

U bastards :twisted:

הכתבה הזו אכן שבתה את עיניי היום, בייחוד בגלל חוסר הטעם של הנהג. :wink:

כתבה ממש לא לעניין ואף מתלהמת.

כותרות גרנדיוזיות זה טוב ליהודים? :roll:

MCS 2008

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

די,נמאס,

נמאס כבר לראות ולהתעצבן מהדברים הללו :cry:

מה לעשות? ניסו הכל וכלום!.נאלץ לחכות עוד איזה עשור עד שהמדינה תצא מהחרא שהיא נמצאת בה ואז אולי יחשבו על ספורט מוטורי.

*אני חושב שחלק מהאשמה נופלת על האנשים שנוהגים כמו משוגעים על המשופרות שלהם.

בהחלט

לא רק חלק מהאשמה אלא אפילו רוב רובה הגדול של האשמה שכן אם היו מתנהגים בכביש כמו בני אדם ולא גורמים למשטרה לחשוב שאנחנו פושעים (ובצדק - עובדה הייתה פה תאונה) אז אולי היו יותר פתוחים לרעיון של ספורט מוטורי והיו רואים את זה בעין יפה כמו במדינות אירופה וארה"ב. אמנם זה נכון שהדחף למהירות קיים ובשל המצב הקיים שאוסר על ספורט מוטורי בארץ מה שנשאר לנהגים זה להתפרע בכביש, אבל באמת - זה מסוכן!! אז נכון שאין מקום אחר ונכון שזה בגלל האטימות של שלטונות החוק במדינה וזה מעגל שלא נגמר, זאת אומרת אנחנו מתפרעים בגלל שאין לנו מקום לעשות את זה באופן חוקי ואין לנו מקום לעשות את זה באופן חוקי כי אנחנו מתפרעים, מישהו צריך לשבור את המעגל הזה ומי שצריך לעשות את זה הם אנחנו בגלל שלנו זה חשוב, אנחנו אלה שמעוניינים בזה אז אנחנו צריכים להקריב כדי להוכיח את עצמנו ונכון שזה מתסכל ואולי לא נראה את התוצאות היום או מחר אבל אולי עוד 5-10 שנים נראה כבר שינוי וזה מתסכל לחשוב שזה יהיה עוד כ"כ הרבה זמן אבל אנחנו צריכים להשקיע בשביל העתיד אחרת גם הילדים שלנו יחיו באותה ארץ אטומה כמונו. מסקנה - תתחילו לנהוג רגוע!!! הכביש זה לא מקום לרייסים, אולי במקום סגור ומבודד אני עוד יכול להבין את אלא שעושים רייסים אבל הכביש הוא באמת לא המקום, אז תתחילו להרגע בכביש ולנהוג כמו בני אדם!!!

X כ"ס יפניים = X כ"ס צרפתי כפול 1.5

1.כועס ומנצח, כועס ומנצח - כמו חתול

2.כרגע למדתם שיעור מהיר איך הופכים לימון ללימונדה

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אותי מעניין איזו אי איקס זאת :p

ולגבי כל החארטות האלו שרשמו בכתבה (כיסאות טייסים וכו') אני בעד אלי. על דברים בטחותיים מורידים מהכביש?! :shock: איזה שטויות.

אגב.....עוד משהו שמעניין אותי..כמה פה באמת! אבל באמת! רוצי מסלול מירוצים פה בארץ? תחשבו על זה טוב טוב...הרי...אם יהיה מסלול..זה אומר שאין יותר להתחמק ממשטרות. ואין יותר פחד ממשטרות שיעצרו אתכם על כל מיני שטויות....

אני תמיד אמרתי שאם אין סיכון...זה לא כיף. שיש סיכון אז יש יותר אנדרלין.

אגב....זאת אחת הסיבות שאני לא הולך לקארטינג....זה לא כיף...כי אין סיכון.

אולי אני מטומטם בעיניכם....אבל זאת הדיעה שלי. ואני חושב שיש פה עוד הרבה כאלו. אני מכיר אישית לפחות 2 פה שיסכימו איתי :p

לילה טוב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אגב.....עוד משהו שמעניין אותי..כמה פה באמת! אבל באמת! רוצים מסלול מירוצים פה בארץ? תחשבו על זה טוב טוב...הרי...אם יהיה מסלול..זה אומר שאין יותר להתחמק ממשטרות. ואין יותר פחד ממשטרות שיעצרו אתכם על כל מיני שטויות....

אני תמיד אמרתי שאם אין סיכון...זה לא כיף. שיש סיכון אז יש יותר אנדרלין.

אגב....זאת אחת הסיבות שאני לא הולך לקארטינג....זה לא כיף...כי אין סיכון.

אולי אני מטומטם בעיניכם....אבל זאת הדיעה שלי. ואני חושב שיש פה עוד הרבה כאלו. אני מכיר אישית לפחות 2 פה שיסכימו איתי :p

לילה טוב.

תסתכל למשל בחו"ל כמו ארה"ב,יש להם מסלולי דראג, והם עדיין מתחרים גם בכביש, בצורה לא חוקית.

אבל כאשר( :roll: ) יהיה חוק מוטורי,אז כל הרכבים המשופרים יהיו חוקיים, וגם יהיה אפשר לשפר אותו ללא חשש שיורידו אותך על אגזוז או "כיסא טייס" :wink:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חבל על ה-AX...

אתה מתבלבל, חבל על החייל שנפצע קשה בגלל האידיוטים שעשו רייסים בכביש עם תנועה. אין להם שום כלים/טכניקה/ידע על נסיעה מהירה והתחמקויות (אני מאמין) והם הלכו ודפקו לעוד חייל את החיים - כאילו גם ככה הם חיים על זרי הדפנה.

אני מוחה, למרות כל מה שאתם אומרים פה ומתלוננים על הכתבה, זה הרי ידוע כבר שבעיתון יהיה כתוב מה שיימשוך יותר עיניים. אני מדבר על זה שאנחנו נותנים לאנשים אידיוטים חסרי כל טאקט וכבוד לעצמם ולאנשים סביבם, להרוס לנו את הבסיס הנהדר שהיינו יכולים לבנות לארץ עם ספורט מוטורי (מועט או מרובה - חוקי או לא חוקי) אנחנו חייבים לעשות משהו, לצאת בהצהרות, אני מדבר על האנשים הרציניים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חבל על ה-AX...

אתה מתבלבל, חבל על החייל שנפצע קשה בגלל האידיוטים שעשו רייסים בכביש עם תנועה. אין להם שום כלים/טכניקה/ידע על נסיעה מהירה והתחמקויות (אני מאמין) והם הלכו ודפקו לעוד חייל את החיים - כאילו גם ככה הם חיים על זרי הדפנה.

אני מוחה, למרות כל מה שאתם אומרים פה ומתלוננים על הכתבה, זה הרי ידוע כבר שבעיתון יהיה כתוב מה שיימשוך יותר עיניים. אני מדבר על זה שאנחנו נותנים לאנשים אידיוטים חסרי כל טאקט וכבוד לעצמם ולאנשים סביבם, להרוס לנו את הבסיס הנהדר שהיינו יכולים לבנות לארץ עם ספורט מוטורי (מועט או מרובה - חוקי או לא חוקי) אנחנו חייבים לעשות משהו, לצאת בהצהרות, אני מדבר על האנשים הרציניים.

פלצנות פלצנות פלצנות.

דיי.

ספורט מוטרי בלה בלה בלה .. אתה לא יכול למנוע מירוצים בלתי חוקיים בכבישים

ציבוריים , יש המון כאלו שמשתתפים בהם אנשים רציניים ( אני לא יודע מה היה בצפון )

אין מה לעשות , לפעמים יש מחיר ואת המחיר הזה משלמים .

וצאו מזה לא יהיה ספורט מוטורי בארץ בקרוב , וגם אם יהיה בעוד מי יודע

כמה זמן הוא לא יהיה קשור אלינו...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

DAVIX, ברור שהם אדיוטים. וכתוב שם על קסדות..אם הם שמו קסדות אז הם

בכלל מושפעים..

רייסים עושים בכביש נטוש, לא בכביש ראשי וחבל. על החייל, על התדמית שלנו, על AX ספורטיבית נוספת שמזדיינת..

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חבל על ה-AX...

פלצנות פלצנות פלצנות.

דיי.

ספורט מוטרי בלה בלה בלה .. אתה לא יכול למנוע מירוצים בלתי חוקיים בכבישים

ציבוריים , יש המון כאלו שמשתתפים בהם אנשים רציניים ( אני לא יודע מה היה בצפון )

אין מה לעשות , לפעמים יש מחיר ואת המחיר הזה משלמים .

וצאו מזה לא יהיה ספורט מוטורי בארץ בקרוב , וגם אם יהיה בעוד מי יודע

כמה זמן הוא לא יהיה קשור אלינו...

לירן, סלח לי אבל DAVIX צודק ברוב דבריו. ואתה מקשקש. "אתה לא יכול למנוע מירוצים לא חוקיים כי משתתפים בהם אנשים רציניים" - אז אותם רציניים דווקא כן ישמחו למסלול אמיתי וחוקי. ולהגיד משהו כמו "לפעמים משלמים את המחיר" זו בכלל דרך טובה להתעלם מהבעיה.

הבעיה היא לא שבעיתון כותבים שהחבר'ה האלה נהגו במכונית מירוץ עם באקטים ורול קייג', זה הרי ברור שבעיתון יהיו עוינים. הבעיה היא שאותם החבר'ה מגיעים למצב שבו הם עושים תאונה כמעט קטלנית (שיכול הייתה להיות קטלנית בקלות רבה), בגלל רייס. וזה אף פעם לא "מחיר שצריך לשלם".

לירן - אתה מוזמן להסביר גם את המשפט האחרון שלך.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...