Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מידי פעם אני דווקא נהנה לקרוא את מגזין "אוטו", ככה כשהרוח נחה עלי ובפיצוציה ליד ביתי נדמה לי שיש החודש מגזין מעניין. להבדיל, כמובן, מהכתבות הבלתי רלבנטיות בד"כ שמופיעות בעיתון "הארץ", עליו אני מנוי.

החודש הופתעתי ממסקנות של מבחן דרכים משולש שנערך במגזין אוטו - B4, פאסאט (פשוטה יחסית), ומונדאו החדשה. המסקנה היתה: מונדאו המלך, אחריו ה- B4 ובסוף הפאסאט, אפילו שהיא נחשבת רמה אחת מעליהן ויקרה יותר בכמה עשרות אלפי ש"ח.

אף שישבתי בשלושתן, נהגתי רק על ה- B4 ועל הפאסאט טורבו. ובכ"ז, אולי יוכל SRONIS להסביר:

נניח שבכספך הפרטי יכולת לקנות כל אחת מהן ללא מאמץ - האם אכן היו כל בוחני הרכב המכובדים שהשתתפו בכתבה בוחרים מידי יום ביומו את המונדאו? או את ה- B4 על פני הפאסאט? (נו באמת, במיוחד ה- B4: היא לא נוסעת כמו שמצפים והיא כ"כ לא נוחה... היא גם לא נעימה, שלא לאמר כעורה, מבפנים)

ונניח שבליסינג יכולת לקחת כל אחת מהשלוש באותו מחיר (ללא עלות נוספת של הפאסאט), האם אכן היו עדיין כל בוחני הרכב המכובדים שהשתתפו בכתבה בוחרים מידי יום ביומו את המונדאו? את ה- B4?

לא יודע, אני הייתי בוחר בפאסאט. היא גם משדרת משהו אחר לגמרי.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

התחלת בטעות- אתה עדיין מחשיב , ולוקח ברצינות את מה שכותבים במגזין רכב אוטו?

שנית, כל אחד מציב לעצמו פרמטרים שונים לבחירה. הם עדיין חושבים שאנשים

רוכשים מכוניות(ולא משנה קבוצה) לענפף בהן בין פילונים. ו כך sronis לא יוצא מהכלל.

מבחן חסר טעם וריח(מסריח).

המלצה

עיין ברשת/קרא מבחנים למשל: Top Gear .

REMF1

פורסם

אני לא מסכים איתך. את המבחן הספציפי לא קראתי, אבל אני לא חושב שהם חושבים כמו שאתה חושב שהם חושבים. (איזה משפט יצא :)).

הם בוחנים את הרכבים במנחת (בין הפילונים) בדיוק כמו שנבדקים פרמטרים אחרים. טבעי שיינתן יותר דגש לצד הדינמי, הרי מי קונה מגזיני רכב אם לא חובבי רכב. עדיין לא יצא לי לקרוא מבחן שסופר בו רק על הצד הדינמי, כל-שכן בסגמנט המשפחתיות.

נ.ב מה זה 'לענפף'?

אביעד

פורסם
התחלת בטעות- אתה עדיין מחשיב , ולוקח ברצינות את מה שכותבים במגזין רכב אוטו?

שנית, כל אחד מציב לעצמו פרמטרים שונים לבחירה. הם עדיין חושבים שאנשים

רוכשים מכוניות(ולא משנה קבוצה) לענפף בהן בין פילונים. ו כך sronis לא יוצא מהכלל.

מבחן חסר טעם וריח(מסריח).

המלצה

עיין ברשת/קרא מבחנים למשל: Top Gear .

REMF1

אני לא מכיר את המגזין שציינת (רק את הסדרה, ואני מניח שלא אליה התכוונת),אבל אני מתייחס לרוב מגזיני הרכב:

אתה חושב שהם קובעים אם אוטו הוא "טוב" או "רע" לפי עמידה בפקק? לפי שיוט ב110 על כביש 6 הלוך-חזור?

גם הם בוחנים אוטו לפי הנוחות, המראה, הפרקטיות, וכן - בין היתר גם בביצועים על המסלול.

אתה באמת מצפה ממגזין "אוטו", שקהל היעד שלו הם "חובבי הגה", להתעלם מהתנהגות על המסלול?

אני יכול להרחיב, אבל נשמע שיש לך משהו אישי נגד "אוטו"...:?

פורסם
אני לא מכיר את המגזין שציינת (רק את הסדרה, ואני מניח שלא אליה התכוונת),אבל אני מתייחס לרוב מגזיני הרכב:

אתה חושב שהם קובעים אם אוטו הוא "טוב" או "רע" לפי עמידה בפקק? לפי שיוט ב110 על כביש 6 הלוך-חזור?

גם הם בוחנים אוטו לפי הנוחות, המראה, הפרקטיות, וכן - בין היתר גם בביצועים על המסלול.

אתה באמת מצפה ממגזין "אוטו", שקהל היעד שלו הם "חובבי הגה", להתעלם מהתנהגות על המסלול?

אני יכול להרחיב, אבל נשמע שיש לך משהו אישי נגד "אוטו"...:?

1. נתחיל מהסוף- אין לי דבר נגד אוטו(או כל מגזין רכב אחר)- ואני לא מכיר אף אחד משם.

2. קיים מגזין רכב/ ירחון בשם Top Gear , בנוסף לירחון בכתב יש אתר ברשת.

3.הדבר שאתה קורא לו מסלול, לא מוכיח דבר על הכביש, שכן ההבדל בין אותו צעצוע בערד לכביש

האמיתי הוא תהומי למהדרין. חוץ מאיזה פסיק של אמת מידה ביחד למסלול הספציפי,וגם זה בע"מ אין בערד מאומה.

המגזין (אוטו במקרה זה) מוביל את קוראיו באף, ובעיניים עצומות, והם קוראים את השטות הגמורה הזו כתורה מסיני.

זו פשוט דמגוגיה זולה, שהמרחק ממנה למקצוענות הינה כמו בין המנחת בערד (כדור הארץ ) לשמש.

וחבל שאנשים מאמצים לעצמם פרמטר קלוקל, עקב פרסום מטעה במגזין רכב, במקרה זה אוטו.

שוב אין לי דבר או טינה או כל דבר אחר נגד המגזין עצמו או כותביו/עורכיו מנהליו וכו'. אני מדבר רק

לגופו של עיניין.

4. על אוטו חייב לנהוג מינימום 48 שעות מקסימום שנה כדי לחווה דיעה מקצועית ומעמיקה.

מאחר וכל רכב מכויל אחרת, ובכל תנאי שטח,הוא מתנהג אחרת, מכאן יוצא (ראה סעיף 3)

שהמידה במה שנקרא מסלול-( הוא ממשלא), לא מהווה אמת מידה בשום-אופן.

אם לזה אתה קורא מבחן ההתנהגות?

מבחן ההתנהגות הוא הכביש עצמו. אנשים לא נוהגים במסלול, אלא על הכביש.

במקרה במגזין(אוטו) מייחסים משקל רב למה שהוא ממש לא רלוונטי, כלומר למה שמכונה מסלול ערד.

5. מאחר ובישראל אין לא קיים מסלול אמיתי, ואני לא מייחס לנחשונים או ערד כמסלול-זו בדיחה של ממש.

אין לייחס חשיבות/משקל לדברי מגזין רכב שמכבד עצמו, ומתייחס ל קטעים האלה משקל וחשיבות.

REMF1

פורסם

כן מסלול, לא מסלול... אם היו כופים עליי להחזיק ב-B4 (ליסינג לדוג') הייתי מבקר בערד לא מעט.

נכון, רוב מי שקונה את הרכבים האלה לא מחפש את הקטע הדינמי. אבל גם אם יש אחוז קטן שכן מחפש, ובמיוחד כשמדובר בנישה של חובבי רכב - אז צריך לתת לזה תשומת לב.

ומדוע אתה מניח שכל מי שנוסע ברכב משפחתי הוא לא חובב נהיגה? לפעמים יש אילוצים, וצריך להסתדר עם מה שיש. ('כשאין כסף והכיס ריק, גם עגבניה תיחשב לסטייק' או בתרגום - כשאין ברירה אז עושים ג'ימקאנות/נהיגת כיף עם רכב משפחתי).

הדברים שלך הפריעו לי כי אני מעדיף שיהיו כמה שפחות כתבות 'משעממות', כגון כאלה על רכבים משפחתיים. (והייתה תקופה שבשער של 'אוטו' הופיעו כל מיני דברים שהקשר בינם לבין קהל היעד של המגזין מקרי ביותר [מבחן השוואתי של דייהו נובירה ועוד כמה זוועות מוטוריות, לדוג']. הייתה לי גישה לכל הארכיון משנת 1988, ויצא לי לעבור על מגזינים ישנים). אם כבר לבחון רכבים משפחתיים, אז לפחות להציג את זה גם מנק' המבט של חובבי הרכב.

אביעד

פורסם

OK, אבל להעדיף B4 על פאסאט כרכב "לחיות" עימו? נו באמת...

אגב, אם את המגזין היו קונים רק חובבי רכב מושבעים, הוא לא היה מחזיק מעמד...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

קראתי את הכתבה, לדעתי ההחלטה נכונה המונדיאו החדשה היא המכונית הגדולה בקבוצה שלה (הבסיס גלגים שלה זהה ל-S80 :shock: גדול בהרבה מהפאסט וה-B4) , היא מאובזרת מאוד , מנועים טובים, עיצוב יפה לדעתי וכבונוס היא גם מהנה למדי לנהיגה מה שהופך אותה כניראה למשתלמת ביותר בקבוצה ביחס למחיר ולתמורה . המכונית מתחילה ממחיר של 151 אלף הרבה מתחת לפאסט ונותנת תמורה עדיפה אז למה לא לבחור בה?

פורסם

הבחירה של המונדיאו על פני הפאסאט מובנת בהחלט.

המונדיאו מציעה לפחות את מה שמציעה הפאסאט אם לא יותר - ועושה את זה במחיר זול יותר.

אצל אבא יש כמה פסאטים.

ומרביתן לא מציגות אמינות טובה במיוחד ומבקרת ה-מ-ו-ן במוסך. הגיעו למצב שהחברת ליסינג פשוט החליטה להחליף את אחת המכוניות ברכב חדש בגלל שהקודם ישב כל הזמן במוסך.

(כל עוד זה ליסינג - בקטנה. הליסינג דואג שיהיה לך רכב שנוסע. אבל בשביל אדם פרטי? כל ההוצאות על ביקורים במוסך? ואני לא מדבר לאוו דווקא על עלות הטיפול, שכנראה תהיה בחינם בגלל האחריות,

אלה על אובדון שעות עבודה שהוא צריך לשים את הרכב במוסך, טרטורים כל הזמן, התקעויות בכל מיני מקומות, שעות וימים בלי רכב כי הוא יושב במוסך וכן הלאה..)

ולמרות כל זה, מה שלא מובן לי זאת הבחירה של הB4 על פני הפאסאט.

הB4 לדעתי, למרות עיצובה החביב, פשוט לא עומדת ברמה של המכוניות האחרות בקבוצתה.

בין אם זה בגלל גיר עתיד ומסורס (4 הילוכים? הם עושים צחוק?) ובין אם בגלל שזה פשוט רכב מיושן שנופל ממתחריו באיכות הפנים של הרכב.

אז אולי אמינות יש לו - אבל מה עם שאר הדברים שמצפים לקבל מרכב ב150+ אלף שקל בקטגוריית משפחתיות-גדולות/מנהלים ?

כנראה שלא רק "אוטו" חושבים שה-B4 מכונית טובה!

http://cars.walla.co.il/?w=/4705/1212906

עם כל הכבוד לוואלה!, מדובר על מדגם אינטרנטי לא מייצג בכלל עם 15,000 הצבעות בלבד.

אף אחד לא יודע מי המצביעים, אף אחד לא יודע כמה אנשים הצביעו מספר פעמים, ויותר חשוב - אףאחד לא יודע אם עובדים של יפואנטו לא נכנסו להצביע עבור רכב של החברה שהם מייצגים.

כמו כן, הם לא טורחים לציין כמה אנשים הצביעו בסקר שלה נגד המתחרות מקבוצתה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

תראו בסופו של דבר אין היום מכוניות ממש גרועות. כל יצרן שם את הדגשים במקומות אחרים, יהיה כזה שיעדיף השקעה בהידור הפנים של הרכב, אחר ישים את הדגש על התנהגות הדינאמית של הרכב והשלישי בכלל ישקיע בהופעה החיצונית.

האם זה אומר שהאחרים נכשלים? ממש לא, נצחון בנוק אאוט לא יהיה לאף רכב. במקסימום יהיה לרכב אחד יתרון משמעותי בתחום אחד על הרכב האחר.

זה מעביר אותנו להעדפות של הרוכשים: יהיו כאלה שאמינות וירידת הערך הצפויה ממש לא מעניינות אותם, על אלה יימנו בעיקר על רוכשי הליסינג, האחרים יעדיפו דווקא רכב אמין.

בעניין מגאזיני רכב: בירדן זרמו הרבה מים מאז התקופה שהייתי מנוי על אוטו ומידי חודש הייתי ממתין בשקיקה לירחון שיגיע אל ביתי.בהרבה מקרים נתקלתי במסקנות שממש לא הבנתי איך הכתבים הגיעו אליהם. אבל הדבר שמציק לי יותר מכל זה ריבוי הפרסומות שבמאגזין. בפרסומת לכשעצמה אין כל רע, אבל כשיבואן רכב הופך להיות מפרסם כבד במאגזין, לי קשה להשתחרר מההרגשה שהדבר עלול לפגוע באובייקטיביות של המבחנים. נכון, יתכן שלכתבים יש עצמאות מלאה והעורך ממש לא מושפע ממחלקת המודעות - יתכן. מבחינת מראית העין לי ישנה תחושה ממש לא נעימה מהעניין הזה.

בעניין מסלול ערד - לדעתי מדובר בחארטה. אם רוכש הרכב נוהג מהר וספורטיבי, אז הוא יכול להרגיש בעצמו איך מתנהגת כל מכונית על הכביש ואת ההבדלים בינהן. מאידך, אם הסבתא משתמשת במכונית, אז היתרון הדינאמי של הרכב לא יהיה מורגש אצלה והיא תשים לב דווקא לעיצוב הפנים של הרכב.

כך או כך, המבחן הזה מיותר.

לבסוף - אילו אני הייתי חייב לבחור ברכב מבין השלושה אז ככול הנראה זה היה הסובארו (למרות התיבה האיומה שלו). למה? אמינות, דינאמיות וגודל. האחרות פשוט גדולות מידי לטעמי (העדפה אישית שלי לרכב באורך 4.5-4.6 מטר).

פורסם
תראו בסופו של דבר אין היום מכוניות ממש גרועות. כל יצרן שם את הדגשים במקומות אחרים, יהיה כזה שיעדיף השקעה בהידור הפנים של הרכב, אחר ישים את הדגש על התנהגות הדינאמית של הרכב והשלישי בכלל ישקיע בהופעה החיצונית.

האם זה אומר שהאחרים נכשלים? ממש לא, נצחון בנוק אאוט לא יהיה לאף רכב. במקסימום יהיה לרכב אחד יתרון משמעותי בתחום אחד על הרכב האחר.

זה מעביר אותנו להעדפות של הרוכשים: יהיו כאלה שאמינות וירידת הערך הצפויה ממש לא מעניינות אותם, על אלה יימנו בעיקר על רוכשי הליסינג, האחרים יעדיפו דווקא רכב אמין.

בעניין מגאזיני רכב: בירדן זרמו הרבה מים מאז התקופה שהייתי מנוי על אוטו ומידי חודש הייתי ממתין בשקיקה לירחון שיגיע אל ביתי.בהרבה מקרים נתקלתי במסקנות שממש לא הבנתי איך הכתבים הגיעו אליהם. אבל הדבר שמציק לי יותר מכל זה ריבוי הפרסומות שבמאגזין. בפרסומת לכשעצמה אין כל רע, אבל כשיבואן רכב הופך להיות מפרסם כבד במאגזין, לי קשה להשתחרר מההרגשה שהדבר עלול לפגוע באובייקטיביות של המבחנים. נכון, יתכן שלכתבים יש עצמאות מלאה והעורך ממש לא מושפע ממחלקת המודעות - יתכן. מבחינת מראית העין לי ישנה תחושה ממש לא נעימה מהעניין הזה.

בעניין מסלול ערד - לדעתי מדובר בחארטה. אם רוכש הרכב נוהג מהר וספורטיבי, אז הוא יכול להרגיש בעצמו איך מתנהגת כל מכונית על הכביש ואת ההבדלים בינהן. מאידך, אם הסבתא משתמשת במכונית, אז היתרון הדינאמי של הרכב לא יהיה מורגש אצלה והיא תשים לב דווקא לעיצוב הפנים של הרכב.

לבסוף - אילו אני הייתי חייב לבחור ברכב מבין השלושה אז ככול הנראה זה היה הסובארו (למרות התיבה האיומה שלו). למה? אמינות, דינאמיות וגודל. האחרות פשוט גדולות מידי לטעמי (העדפה אישית שלי לרכב באורך 4.5-4.6 מטר).

תודה שנתת חיזוק לדבריי מתגובה 5.

REMF1

פורסם

גילוי נאות - אני כתב של מגזין אוטו. עוד גילוי נאות - לא השתתפתי במבחן המדובר (שבכלל נערך בצפון ולא הגיע אפילו קרוב למנחת בערד - שלו חלק שולי ביותר במבחנים מהסוג הזה).

ובכל זאת, מדהים אותי כמה שנאה יש לאנשים כלפי מגזיני רכב. ומוזר לי עד כמה אנשים חושבים שהם יודעים יותר טוב מכתבים שזוהי העבודה שלהם, ונהגו על מאות אם לא אלפי מכוניות במגוון אדיר של תנאים, גם באופן השוואתי.

ולעניין - הפאסאט אכן יקרה מהשתיים האחרות, אבל ממתי המחיר קובע את רמת היוקרה? מספיק סיבוב קצר במונדיאו בשביל להבין שהפאסאט בהחלט לא נמצאת רמה מעליה ברובם המוחלט של המאפיינים.

bar72, אם אתה מתעקש - מבין השלוש הייתי בוחר במונדיאו ללא כל בעיה. היא פשוט עושה הכל מצוין ומהווה תמורה נפלאה לכסף. באשר ל-B4, היא בפירוש נוחה מהפאסאט (נוחות נסיעה), מתנהגת הרבה יותר טוב ממנה וזולה בעשות אלפי שקלים. נכון - היא גם פחות נאה מבפנים.

גם בליסינג הייתי מעדיף את המונדיאו על הפאסאט. באשר ל-B4 הייתה כבר התלבטות (אם היה מדובר באותו המחיר - אבל מכיוון שלא מדובר בכך, אין על מה לדבר).

ל-REMF1 - מצד אחד אתה אומר שאין לך דבר נגד מגזין אוטו, ומצד שני אתה טוען נחרצות שאין לקחת אותו ברצינות (או אותי) ושהמבחן חסר טעם וריח (קראת אותו בכלל?). עוד אתה ממשיך:

1. המגזין (אוטו במקרה זה) מוביל את קוראיו באף, ובעיניים עצומות, והם קוראים את השטות הגמורה הזו כתורה מסיני.

זו פשוט דמגוגיה זולה, שהמרחק ממנה למקצוענות הינה כמו בין המנחת בערד (כדור הארץ ) לשמש.

וחבל שאנשים מאמצים לעצמם פרמטר קלוקל, עקב פרסום מטעה במגזין רכב, במקרה זה אוטו.

שוב אין לי דבר או טינה או כל דבר אחר נגד המגזין עצמו או כותביו/עורכיו מנהליו וכו'. אני מדבר רק

לגופו של עיניין.

אין לייחס חשיבות/משקל לדברי מגזין רכב שמכבד עצמו, ומתייחס ל קטעים האלה משקל וחשיבות.

REMF1

שיהיה ברור - מגזין אוטו לא חושב שאנשים רוכשים משפחתית גדולה בשביל לנהוג בה סביב פילונים. המבחן כלל לא התייחס לכך, ואולי 15% ממנו דיבר על פרק ההתנהגות כולו (כן, בעיקר על הכביש, ולא, לא במסלול ערד). יש עוד מאפיינים למכונית, אתה יודע. אבל זה בסדר, תמשיך עם הדמגוגיה הזולה שלך.

OK, אבל להעדיף B4 על פאסאט כרכב "לחיות" עימו? נו באמת...

אגב, אם את המגזין היו קונים רק חובבי רכב מושבעים, הוא לא היה מחזיק מעמד...

מגזין אוטו מייחס משקל רב לנוחות הנסיעה - ה-B4 נוחה משמעותית מהפאסאט, ולא נופלת ממנה ברוב תחומי הנהיגה. תא הנוסעים פחות נעים, זה נכון, אבל תג המחיר הזול משמעותית הופך אותה לקנייה עדיפה, פשוט כך.

א. פרסומות יש בכל מגזין. במגזיני אופנה יש פרסומות של מעצבים, במגזיני אלקטרוניקה יש פרסומות של יצרני אלקטרוניקה, במגזיני אודיו יש פרסומות של רמקולים... להמשיך?

ב. יש דברים שאפשר להרגיש רק במסלול. במכוניות לא ספורטיביות זה פחות משנה, נכון. אבל הסטריליות של המסלול מאפשרת לימוד טוב יותר של הרכב, ולכן רוב המכוניות נלקחות לשם.

ד"א - אחד המגזינים הבריטיים השווה את המונדיאו החדשה לב.מ.וו סדרה 3. תנחשו את מי הוא העדיף...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
הסטריליות של המסלול מאפשרת לימוד טוב יותר של הרכב

זה משפט שאני הייתי רוצה להבין ברשותך .

ד"א - אחד המגזינים הבריטיים השווה את המונדיאו החדשה לב.מ.וו סדרה 3. תנחשו את מי הוא העדיף...

רוני

אני משתוקק ממש לדעת מי המגזין הבריטי _ סתם סקרנות של בעל מונדאו , מהסידרה הלפני אחרונה לצערי כנראה .

וד"א אני מופתע מהדיון שעלה כאן ומהמסקנות שהועלו , אפשר לאמר שכאחד ' שהתפשר ' ורכש מונדאו במקום פאסאט נחשקת ( ולשעבר בעלים גאים ובעיקר מאושרים של רכבי VAG )

די הופתעתי מהתגובות ובכלל מעצם בחירתה של המונדאו החדשה כאוטו השנה ע"י מגזין אוטו ( נתקלתי במאמר שפורסם ברשת בנושא זה ) , ולא לא קראתי את המאמר שדן בענין כך שאין לי את כל הפרטים .

אציין שאין לי רצון חלילה להשמיץ את המונדאו שמשרתת אותי נאמנה זה מס' חודשים , אבל מאז שאני נוהג ברכב זה אין שום קשר בין חווית הנהיגה שהיתה מנת חלקי בתקופה בה נהגתי בגולף האחרונה לבין התחושה בה אני חש בנהיגה ברכב הנוכחי .

מהמסקנות שהועלו כאן כנראה שאצטרך לשקול להשתדרג ( לא לפני נסיעות מבחן ) בהמשך ... לפאסאט הנחשקת בעיניי לפחות או למונדאו החדשה ולו רק בשביל לבדוק עם עצמי גבולות מסויימים .

פורסם
גילוי נאות - אני כתב של מגזין אוטו. עוד גילוי נאות - לא השתתפתי במבחן המדובר (שבכלל נערך בצפון ולא הגיע אפילו קרוב למנחת בערד - שלו חלק שולי ביותר במבחנים מהסוג הזה).

ובכל זאת, מדהים אותי כמה שנאה יש לאנשים כלפי מגזיני רכב. ומוזר לי עד כמה אנשים חושבים שהם יודעים יותר טוב מכתבים שזוהי העבודה שלהם, ונהגו על מאות אם לא אלפי מכוניות במגוון אדיר של תנאים, גם באופן השוואתי.

רוני

רוני שלום.

1. לי לפחות אין ולא היה שום שינאה למגזין אוטו, פשוט הבעתי את דעתי לעיניין.

ובכלל כתב רכב הוא לא קדוש , וישנם שכותבים שטויות(ע"ג המגזין)שגובלים בפלצנות(בלשון המעטה).

2. כתבת הרבה בתגובתך וזה נחמד, אבל השורה הראשונה אומרת ה-כ-ל (ודגש באדום).

מאחר ולא השתתפת במבחן המדובר, מאין לך התחושות,וכל הברברת שהעלת בתגובתך?

מן הכתוב במגזין? אז לפני שאתה מתהדר שכתב רכב נהג על מאות רכבים, ולכאורה זה המקצוע שלו .

לא אומר שהוא מבין גדול , ומאחר והגבת מבלי לנהוג ברכבים אלא רק מן הכתוב.

מראה עד כמה ה"פלצנות"(סליחה על הביטוי) חוגגת במקום עבודתך.

אם לא נהגת ברכבים, עדיף שמישהו שהשתתף במבחן יענה,ולא מישהו שקרא את המבחן כמו מנויי אוטו .

עם תגובות אין בעיה , עם תגובה של אדם שלא נהג ומנסה לענות ולדמות מבחן ומסקנות זה פאטתי.

3. על מנחת ערד- הגבתי כבר.

REMF1

• תוכן חדש...