Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:lol:שלום שלום...ניסאן אלמרה 1.8 -2004

המערכת מורכבת ככה-

*רדיו דיסק-פיוניר 7950(עם היואסבי)

*זוג-9*6 פיוניר 420w אחוריים

*קומפוננט-פנסוניק 150w קדמי

*סאב-jbl gto1260br

ביקורות אומרים ש-9*6 420w של פיוניר לא טובים,מדוע?והאם להחליף?אם כן,לאיזו חברה הכי טובה לדעתכם...המטרה שלי במערכת הזו שישמעו הכי איכות שאפשר!

ובנוסף...איזה מגברים להביא?כמה?האם צריך כבל?והאם תיהיה לי בעיה בעתיד להוסיף דיוידי לאוטו שמורכב מ 3 מסכים?ושהכל יהיה מחובר למערכת...?

תודה רבה לכל מי שיוכל לעזור.........!!!נאור טובול.......!:roll:

**אין לפתוח שני שרשורים בעלי אותו נושא, נא המשך את השרשור הראשון שפתחת, נא קרא שוב את הכללים והמעט בשימוש בנקודות (....) שלא לצורך!**

פורסם

הצעות אתה יכול לקבל בלי סוף. אבל תציין מחיר לא בעייה ליזרוק שמות של חברות ומוצרים שניחשבים היי אנד במחירים אסטרונומים

ואם אתה מחפש איכות את ה-6X9 תעיף כי קודם כל פיוניר זה לא איכות זה יותר רעש

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

לא ברור מה ההגדרה שלך לאיכות, תפרט קצת בבקשה, מה בדיוק אתה מחפש. (ציטוט: המטרה שלי במערכת הזו שישמעו הכי איכות שאפשר!").

מבחינת 6X9 יש JBL אחד מומלץ, תעשה חיפוש - מתצא את הדגם.

לפי מה בחרת את הקומפוננט ואת הסאב?

אתה תצטרך כבל, ואפילו לא אחד.

מגברים - אפשר אחד טוב עם 4 ערוצים או אחד עם שני ערוצים+מונו. תלוי בתקציב וברצונות. "הכי איכות" במגברים = כסף.

יואב

יואב :arrow:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...