Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם לחיצה על דוושת הגז כאשר הרכב מכובה מזרימה דלק או שהעסק נעול כשאר האוטו מכובה?

האם לחיצה על דוושת הברקס כאשר הרכב מכובה שוחקת את הבלמים?

ומה לגבי אותו דבר כאשר מעבירים הילוכים?

אני מדבר על יונדאי אקסנט 2003 אוטומטית אם זה משנה.

פורסם

לא .

אין שום שחיקה או זרימת דלק.

העברת הילוכים זה כבר כן שוחק אם אתה מעביר הרבה .(שהרכב עומד)

אם זה היה קרבורטור אז כל לחיצה על הגז הייתה מזרימה דלק למנוע ומציפה אותו!

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
לא .

אין שום שחיקה או זרימת דלק.

העברת הילוכים זה כבר כן שוחק אם אתה מעביר הרבה .(שהרכב עומד)

אם זה היה קרבורטור אז כל לחיצה על הגז הייתה מזרימה דלק למנוע ומציפה אותו!

ההבדל הוא שכשאתה לוחץ על הברקס הוא כן זז! יש פעולה של בלימה אך מכיוון שהתוף והצלחות לא בתנועה (אלא אם כן הרכב כבוי אך בנסיעה :p) אז אין שחיקה, רק התקרבות של הרפידות.

יש לציין שמגבר הבלם ומערכות סיוע בלימה אחרות אינן עובדות במצב זה.

פורסם

ברכב מוזרק לחיצה על הגז שהמנוע כבוי לא תיגרום לשום דבר מלבד פתיחת פרפרית המצערת.

בקרבורטור לחיצה על הגז שהמנוע כבוי תיגרום להצפה של המיכל קרבורטור(שכחתי איך קוראים לו) וכדי לבטל את ההצפת קרבורטור יש לילחוץ לחיצה ארוכה ל3-4 שניות על הגז והקרבורטור יתרוקן מההצפה..

פורסם

אה?

אם אני לוחץ המערכת מוצפת, הגיוני. אבל אם אני לוחץ ל4 שניות היא מתרוקנת? לא זורם עוד דלק לקרבורטור? אפשר קצת יותר פרטים?

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
אה?

אם אני לוחץ המערכת מוצפת, הגיוני. אבל אם אני לוחץ ל4 שניות היא מתרוקנת? לא זורם עוד דלק לקרבורטור? אפשר קצת יותר פרטים?

ברכב קרבורטור, במנוע כבוי, כל לחיצה על דוושת התאוצה, מזרימה קילוח דלק לסעפת היניקה, כל עזיבת הדושה,ולחיצה נוספת

מזרימה כמות זהה נוספת.

לחיצה אחת של 4 שניות או 10 שניות לא מגדילה את הכמות. משאבת התאוצה פטעלת כל פעם שהיא נלחצת, ברגע שהדושה לחוצה,דלק נוסף לא זורם.

כדי לצאת ממצב של רכב מוצף, ברכבי קרבורטור

יש ללחוץ על דוושת התאוצה(ולא לפמפם שוב ושוב), כדי שפרפר המצערת יהיה פתוח לגמרי, וכניסת אוויר לסעפת, תיהיה

מקסימלית, וזהה פחות או יותר לעודף הדלק שחדר מסעפת היניקה, לתא השריפה, ולא ניתן להצית את עודף הדלק ללא חמצן ותערובת אופטימלית. עם התנעת הרכב, יש לעזוב בהדרגה את דוושת התאוצה, עשן שחור יפלט מצינור הפליטה, והרכב יחזור

לתפקד כרגיל.

מיותר לציין שכדאי להמנע מללחוץ על דוושת התאוצה במנוע כבוי, ואילו על דוושת הבלם, איןן שום נזק.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...