Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=PDSC9L

עם תחילת החורף והופעת בעיות החשמל, האם המכשיר הזה שווה משהו או שזה סתם חירטוט?

יש לי מספר מכשירים בחדר שהייתי ישן טוב יותר אם הייתי יודע שלא יתקלקלו בגלל בעיות ברשת החשמל.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

listen listen and listen good

המכשירים האלה יחסלו לך את מוצרי החשמל, בכל עליה או ירידת מתח הם פשוט ינתקו את החשמל למכשיר.

המוצר הזה והפלאפונים של חברת פלאפון הם שני הדברים הכי מעצבנים שפגשתי בחיים.

שניהם עשויים לקצר את תוחלת החיים של המשתמש עצמו.

פורסם

מגן נחשולי זרם (זה המינוח המדויק) אכן מספק הגנה מסויימת, אבל מאוד לא מושלמת.

ספציפית לגבי המוצר הזה, נראה מהכיתוב עליו שהוא מספק הגנה מעל 500 וולט. זה די והותר כדי לצלות את המכשירים שלך בנחשול זרם שמופיע לעתים אחרי הפסקת חשמל.

פרמטר נוסף, שחסר בפרסום, הוא משך הזמן שחולף מרגע הופעת הנחשול ועד שהמכשיר מתחיל לבצע את פעולתו. פרק זמן ארוך מדי פירושו שהמכשירים שלך ייצלו לפני שפעולת ההגנה תתחיל.

ואחרון חביב - יש דרכים שונות ליישם את ההגנה הזו. מתקנים זולים משתמשים ברכיבים שמסוגלים לשאת נחשולים לפרקי זמן קצרים מאוד. עליה משמעותית במתח לאורך זמן תגרום להריסתם, עם פוטנציאל לשריפה. אני מנחש שהמכשיר הספציפי הזה בא מסין, ושם לא מתים על שימוש ברכיבים הכי טובים שיש...

פורסם

ארנון נראה לי שאתה מתבלבל, אין למכשיר שום פעולה פרט לניתוק החשמל לאותו צרכן.

או שהמציאו משהו חדש?

פורסם

רשום למטה כל הנתונים ששאלת ואמרת:

מתח: 230V AC,50HZ 1.5HP

זרם: 10-16 AMPS

זמן תגובה: 1-3 NS

ספיגת זרם מרבית: 13,500 AMPS

ספיגת אנרגיה מרבית : 312 JOULES

מתח ניתוק: 275V

אופן פעולה: A-N, A-E, N-E

הגנת סינון: EMI-I RFI

פורסם

אה, ממש הייתי אמור לדפדף למטה ולגלות שיש שם מפרט ?... :-)

שמע, אני לא מומחה בתכנון מגבילי זרם, אבל חיפוש ברשת מעלה שהפרמטרים של ההתקן הזה ממוצעים.

האם זה אומר שהוא חסר ערך ? לא. האם זו ההגנה המושלמת שתוכל להשיג לציוד שלך ? גם לא.

אם אתה מודאג מאוד, אתה יכול לבקש מחשמלאי להתקין מגביל זרם בארון החשמל של הבית, ותקבל הגנה לא פחות טובה, לכל המכשירים.

בכל מקרה, קח בחשבון שללא הגנה על קו הטלפון שמחובר למחשב, אתה עדיין די חשוף.

פורסם

ורק לשם הבהרה, ובלי קשר למוצר -

אם נופל ברק ממש על הבית, או מאוד בסמוך - שום מכשיר או התקן

לא יכול להציל את מכשירי החשמל בבית, נקודה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
אין למכשיר שום פעולה פרט לניתוק החשמל לאותו צרכן.

או שהמציאו משהו חדש?

אני משתמש בתקע "מז-גן" של ניסקו, אליו מחובר מפצל שמחזיק את המחשב, המסך וכל הציוד ההיקפי.

במקרה של נחשול מתח, המתקן מנתק את החשמל למשך 6 דקות, לאחר מכן מפעיל אותו בחזרה.

בשנים שאני משתמש בו חלה עליה דרמטית בתוחלת החיים של המודמים וכרטיסים אלקטרוניים נוספים,

שתמיד היו הראשונים להישרף.

לא יודע אם זה הפתרון האופטימלי למשתמש הביתי, אבל אם כבר שאלת... 8)

פורסם
ורק לשם הבהרה, ובלי קשר למוצר -

אם נופל ברק ממש על הבית, או מאוד בסמוך - שום מכשיר או התקן

לא יכול להציל את מכשירי החשמל בבית, נקודה.

אתמול אני חושב שפגע ברק ממש ממש ממש קרוב לבניין שלי. ראיתי דרך החלון בזווית העין את הברק עובר ממש קרוב לבניין והיה רעש כאילו התפוצץ רימון בחדר.

פורסם
אני משתמש בתקע "מז-גן" של ניסקו, אליו מחובר מפצל שמחזיק את המחשב, המסך וכל הציוד ההיקפי.

במקרה של נחשול מתח, המתקן מנתק את החשמל למשך 6 דקות, לאחר מכן מפעיל אותו בחזרה.

בשנים שאני משתמש בו חלה עליה דרמטית בתוחלת החיים של המודמים וכרטיסים אלקטרוניים נוספים,

שתמיד היו הראשונים להישרף.

לא יודע אם זה הפתרון האופטימלי למשתמש הביתי, אבל אם כבר שאלת... 8)

אני השתמשתי במכשיר כזה בשנות ה90, וכל כך התעצבנתי מהעובדה שכל חצי שעה היה נכבה לי המחשב שפשוט פרקתי אותו ועשיתי ממנו מפצל רגיל. איך אפשר לסבול את העובדה שהמחשב נכבה כל פעם? אלא אם יש לכם UPS?

פורסם

לא עדיף אל פסק לעניינים מהסוג הזה במקום איזה מכשיר שנראה כמו המוצרים בחנות של הכל בדולר?

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...