Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי רנו טווינגו שנת 94 והיא נוסעת נפלא,עד שהיא עומדת מספר ימים (בדרך כלל מיום חמישי בערב עד ראשון בבוקר שאני נוסע לעבודה שוב)אני מתקשה להניע אותה (לוקח כמה דקות המנוע מסתובב על ריק-המצבר חדש)ולאחר ההנעה הטורים יורדים ושאני עומד ברמזור עם טיפה עלייה ונותן גז לנסוע ,הטורים לא עולים ואני עומד במקום.

הדבר מורגש גם במהלך נסיעה שהטורים נחלשים.

מה לעשות ???

בבקשה עזרה מיידית!!!

פורסם

סליחה על האיחור אבל לא רשמתי את כל הפרטים שנראה לי שהם מאוד חשובים:

הרכב עשה טיפול של החלפת מסנן שמן + שמן + פלגים +מסנן אויר + תוסף K44

לפני כארבעה חודשים ושעה אולי איזה 1500 ק"מ מאז...

:roll:

פורסם

אם שמת את התוסף דרך המיכל דלק אז יהיו לך סתימות במזרקי הדלק ובמסנני הדלק, וסביר להניח שזה מה שכבר קרה.

אם תריץ חיפוש על התוסף הנ"ל ,תראה הרבה דעות בעד ונגד, אבל אם כבר אתה משתמש בתוסף אז כדאי להכניסו ישירות למנוע ולא דרך טנק הדלק

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

תוסף K44 הוסף לפני יותר מארבע חודשים...

הגיר הינו גיר רגיל.

ואיך ניתן להכניס תוסף לדלק ישירות למנוע?

לצורך העניין הרכב נסע ביום שני מצויין לאחר התקלה ביום ראשון,ואני מצפה אפילו גם שייסע מחר טוב,

הדבר קורה רק כשהרכב עומד מספר ימים.

האם זה קשור למשקעים שיש במיכל הדלק???

בבקשה עזרה

פורסם

אני לא יודע מה קורה אבל אני זקוק לעזרה,

במהלך הנסיעה היום שוב האוטו התחיל לגמגם לי...

למה זה קשור?מה אני אמור לבדוק\להוסיף

בבקשה עזרה בבקשה ! ! !:roll:

פורסם

דרך המסך והמקלדת קשה לאבחן במדויק את הבעיה שעלולה להיות מהרבה גורמים כמצתים (פלאגים), חוטי הצתה, מסנן דלק סתום, מע' דלק ועוד ועוד.

נראה שאין מנוס אלא לגשת למוסך טוב.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...