Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מקווה שזה לכל הפורום

ישנה חנות בחולון ברחוב הפלד 21 שניקראת סקרים ויש שם גם רפד רכב

שלא מציע להתקרב אליה המתקין שם גנב רמאי וחוסר יושר בכל מה שהוא עושה

מקווה שלא תיפלו כמו שאני נפלתי

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני מקווה שזה לכל הפורום

ישנה חנות בחולון ברחוב הפלד 21 שניקראת סקרים ויש שם גם רפד רכב

שלא מציע להתקרב אליה המתקין שם גנב רמאי וחוסר יושר בכל מה שהוא עושה

מקווה שלא תיפלו כמו שאני נפלתי

אני מבינה שאתה כעוס, אבל לצאת בהצהרות פומביות כאלו, בלי לתת ביסוס לאשמה זה לא הוגן אני חושבת.

נשמח לשמוע את הסיפור במלואו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

טוב הסיפור הוא כזה

אני שמתי את הרכב אצל המתקין הנ"ל להתקנת מערכת

היה לי חלקים שמה שרציתי להתקין קצת ישנים הרכיבים שהיו הם

http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=39566

סאב של zeus

ומגבר פשוט v12 f408 שעלה לי 900 שקל

אמרתי לו שאני רוצה שיתקין לי את החלקים האלה אמר לי בסדר תשאיר את הרכב ואת הדברים שלושה

ימים והבאתי לו רמקולים של focal

לאחר יומים באתי לראות איך מתקדם ההתקנה החלקים היו בתא מטען שבאתי ראיתי את הדברים

מכיוון שתא המטען היה פתוח כל הזמן שם

באתי שוב ביום השלישי בערב הוא אומר לי איפה החלקים אמרתי לו מה זאת אומרת איפה הם

בתא מטען בקיצור גנבו לו מהחנות את כל הציוד שלי מתא המטען

וטויטר אחד של הקומפננט הוא איבד לי אותו

שהבאתי לו את הסט בקופסה זה הסט http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=360858

וגם שהוא בא להרכיב לי את הסט הוא קדח לי בקורות של הרכב ויצא עם המקדח בצד שני עשה לי חור מצד שני של הקורה איפה

שהגומי של הדלת נסגר

עכשיו הוא הביא לי חלקים אחרים וחדשים והוא רוצה את מחירם מה ששויים בחנות ואפילו יותר מממה ששוים

כמו הקלריון 775 הוא דורש 2200 שאפשר להשיג אותו ב 1900

ומגבר dls ca51 הוא רוצה 2500

וסאב של אירטקויק 10" 1800

ועל ההתקנה 2000

והדברים שלי לא חשובים אין התקזזות על הדברים שלי

ועל הנזק שנגרם לרכב גם

והריצות למשטרה שנגנב לי מהעסק שלו

פורסם

היו כבר מספר מקרים של גנבה מרכב לפני מספר חודשים, ולפני שנה, כאשר גנבו ציוד מתוך רכב שהיה בתוך מוסך לצורך טיפול.

זה אחד מהם:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=100379

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אם המקרה אמיתי .

דבר אחד יש לי להגיד לך ,לא מכיר אותו אבל

שבור לו את כל החנות

בגלל אנשים כמוהו יוצא לנו (מתקינים)שם רע

זה פשוט ביזיון אנשים משאירים אצלי רכיבים של עשרות אלפי שקלים מזה פה ?!

פשוט גועל נפש

לפני מספר חודשים היה את אותו הסיפור בדוק אפילו עם טוויטר אחד שאבד או נשאר רק טוויטר לא זוכר בדיוק .

שפ נמנעתי מלהגיב אבל זה עובר כל גבול החוצפה של האנשים .

פורסם
אם המקרה אמיתי .

דבר אחד יש לי להגיד לך ,לא מכיר אותו אבל

שבור לו את כל החנות

בגלל אנשים כמוהו יוצא לנו (מתקינים)שם רע

זה פשוט ביזיון אנשים משאירים אצלי רכיבים של עשרות אלפי שקלים מזה פה ?!

פשוט גועל נפש

לפני מספר חודשים היה את אותו הסיפור בדוק אפילו עם טוויטר אחד שאבד או נשאר רק טוויטר לא זוכר בדיוק .

שפ נמנעתי מלהגיב אבל זה עובר כל גבול החוצפה של האנשים .

+1

כל מילה באבן!

האנשים האלה הורסים את שמם הטוב של כולם! ולא רק במקצוע הזה ספציפי..

פורסם

במהלך ההתקנה שלי פרצו למתקין לעסק וגנבו את הסט אילייט שלי.

העסק מבוטח, ולטעמי כל עסק בסדר גודל כזה מבוטח. לא לקח לי שקל והביא לי סט חדש.

הייתי תובע אותו ומעלה אותו על טיל.

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם

לכל מקצוע יש את החאפרים שלו,אין מה לעשות חוץ מלהזהיר אנשים אחרים,ובמקרה של פותח הנושא,היתי ממליץ ללכת אליו עם המחירים של החלקים שנגנבו + הערכת מחיר על הנזק שהוא גרם לך ברכב,אומר לו שאם הוא לא מחזיר לך כל שקל מהעלות אתה תובע אותו.

או לחילופין שיביא לך רכיבים בטווח מחירים של הרכיבים שנגנבו.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

למה לעזאזל אתה משאיר אצלו את הרכב והרכיבים?! תמיד, אבל תמיד(!!!) תהיו ליד הרכב בעת ההתקנה. אמר לך שלוש ימים? תגיד לו זאת התקנה שלוקחת כמה שעות. אין לו זמן? תבוא יום אחר (או תקבע יום אחר). ולי דווקא יש תחשוה שלא גנבו לו אלא הוא גנב לך ומשם הדרך למכירה לאחרים קצרה ביותר. תפסיקו להיות תמימים ותשמרו על הדברים שלכם. לא מדובר על חבר שאתה משאיר אצלו את הרכב או קרוב משפחה, מדובר באדם שלא ראית בחיים. באמת שאני לא מבין את התמימות הזאת. ורוני, אצלך זה שונה (כי הרבה מכירים אותך ואתה חבר פורום, אהה וגם בחור טוב :wink:).

בקשר לרכיבים שלך, לך אליו ותאיים בתביעה. לא יותר מידיי שטויות של איומים וכו', רק בתביעה. תראה איך הוא ישר מתקפל. לא יעזור? תחזור לפה, ולא חסר אנשים שייעצו לך איך לפעול בהמשך.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
לכל מקצוע יש את החאפרים שלו,אין מה לעשות חוץ מלהזהיר אנשים אחרים,ובמקרה של פותח הנושא,היתי ממליץ ללכת אליו עם המחירים של החלקים שנגנבו + הערכת מחיר על הנזק שהוא גרם לך ברכב,אומר לו שאם הוא לא מחזיר לך כל שקל מהעלות אתה תובע אותו.

או לחילופין שיביא לך רכיבים בטווח מחירים של הרכיבים שנגנבו.

זה מה שניסתי להגיע לפשרה אבל הוא מתנער מאחריות על החלקים שלי ומאיים שישבור לי את הרכב עם אני לא אשלם את החלקים שהוא שם ועל ההתקנה

עכשיו יש מישהו שיודע כיצד מגישים תביעה לדבר כזה?

פורסם

תגיד, בן כמה אתה?

ביום שמתקין יגיד לי כזה דבר, שיחה אחת לאבא וזה הסוף שלו (יותר נכון של החנות שלו). אתה רציני?! תתבע אותו ואת כל מה שסביבו! :x :x :x

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

טוב אז זה אני ועוד אחד שמצהירים שאותו סיפור היה מילה במילה לפני כמה חודשים, אני זוכר טוב טוב את עניין הטויטר וסלנג ההודעה.:evil:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...