Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על רכב יד 2 מהשכרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה דעתכם על רכב (אופל קורסה במקרה הזה) ,שנת 2000, שהוא יד שנייה כבר 6 שנים, והיד הראשונה היתה השכרה למשך שנה אחת . עשה 125000 ק"מ . אני טוען שבמקרה כזה עניין ההשכרה די מאבד משמעות, האם אני צודק?

פורסם

אם יש לך אפשרות ומעט כסף נוסף, הייתי ממליצהלהמשיך ולחפש רכב מיד 1 שטופל באהבה בבית פרטי.

מאידך רכב שמגיע מהשכרה מטופל בחברה, כל תקלה שמתגלה בו מתוקנת במקום, לחברה אין אינטרס שהרכב שלה יעצר באמצע נסיעה.

אני באופן אישי לא הייתי רוכשת רבכ מהשכרה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בפעם הראשונה שאני כמעט מסכים עם קניה של רכב שבעברו היה מהשכרה.

תראה, אם הרכב טופל במשך 6 השנים האחרונות בצורה מסודרת וטובה ובעל היסטוריית טיפולים מלאה, אזי אתה צודק.

תנאי נוסף הוא, שתקבל הצעת מחיר אטרקטיבית מאוד, כי אחרת העסק לא שווה(בעיקר במכירה עתידית).

תקח בחשבון שבעתיד תתקשה למכור את הרכב הזה.

אם כל זה מתקיים, אולי אז תשקול לקנות את הרכב.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

• תוכן חדש...