Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בשעה 12:00 הגעתי למוסך ניגשתי לפקידה והסברתי לה את הבעיה (הבעיה כרגע לא רלוונטית אלא התשובה שלהם). הפקידה אמרה לי אין בעיה תמתין 5 דקות לבוחן שיעשה איתך סיבוב.

הגיע האחראי שאל אותי מה הבעיה והסברתי לו שיש לי בעיה מוזרה בברקסים וכו'. עד כאן הכל היה בסדר, הוא אמר לי לחכות שיבוא בוחן ויעשה איתי סיבוב.

הוא אמר לי מה לדעתו התקלה (משאבת בלם מרכזית) ואמרתי לו שהיא כבר הוחלפה ע"י מוסך אחר מורשה אבל לא מורשה צ'מפיונס. ופה התחילה הבעיה! הוא אמר "אהה ועכשיו אתה בא אלינו?! אז תלך אליו שיפתור לך את הבעיה!"

הייתי המום ממה שהוא אמר לי ואמרתי לו שהם המוסך המקצועי ביותר והם אמורים לפתור לי את התקלה מכיוון שהם בעצם המוסך של היבואן. אחרי ויכוח די קולני של מספר דקות, שבו הוא חזר על המשפט "לא מכניסים את הראש למיטה חולה" אמרתי לו שאני רוצה לדבר עם מנהל המוסך. אחרי 5 דקות הוא הגיע, הסברתי לו את המצב ואחרי שהוא היה חייב להדגיש לי שהם לא עושים את זה בדרך כלל, הוא קרא לבוחן והוא עשה איתי סיבוב. בקיצור גם הם לא יודעים מה התקלה ואומרים לי שלא נתקלו בזה וצריך לבדוק את זה וזה ייקח כמה ימים וכנראה הרבה כסף!

אני רק חייב לציין שאחרי שהבוחן בא איתי הוא היה ממש בסדר ואחרי זה הצטרף אליו עוד בוחן ושניהם ניסו לעלות על התקלה ללא הצלחה אבל ממש ניסו לעזור.

אני אשמח לשמוע סיפורים דומים שקראו לכם במוסך הספציפי או בכלליות

פורסם

טיפלתי הרבה זמן בפולו שהייתה לי, ולא הייתה שום בעיה , להפך, רק דברים טובים יש לי להגיד אליהם.

WHEN YOU HAVE TO SHOOT, SHOOT DON'T TALK

פורסם

אסף , תרשה לי להמליץ לך על מוסך ובעלי מקצוע שיצא לי לטפל שם באוטו בעקבות המלצות מהפורום .

מוסך רון בת''א ושכח מצ'מפיון .

מקצועיות בולטת לעין .

עשיתי יישור קו אצלו בגולף שקניתי לא מזמן ואני מרוצה עד הגג .

אמין ,מקצועי , אדיב.

תכונות מבורכות אצל כל בעל מקצוע בכלל ובמכונאית בפרט . בעל מקצוע לא הגון שלא לאמר תחמן יכול בקלות להשחיל ללקוח עד המרפק בלי התנגדות מהלקוח . ( סליחה על הלשון הציורית משהו.. ) כי יש מצב בו הלקוח לא תמיד מבין אפילו באופן בסיסי במכונאית ונתון לחסדיו של בעל המוסך.

ככה שלדעתי חבל לבזבז עצבים ובריאות על מוסכים מורשים , אלא אם כן אתה בתחום האחריות .

תודה .

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

אסף, אתה לא חושב שזה קצת קטנוני להחליף רכיב ברכב במוסך כלשהו ואז לבוא למוסך מורשה צ'מפיון (ולא צ'מפיונס) ולבקש מהם לתקן את הבעיה?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
אסף , תרשה לי להמליץ לך על מוסך ובעלי מקצוע שיצא לי לטפל שם באוטו בעקבות המלצות מהפורום .

מוסך רון בת''א ושכח מצ'מפיון .

מקצועיות בולטת לעין .

עשיתי יישור קו אצלו בגולף שקניתי לא מזמן ואני מרוצה עד הגג .

אמין ,מקצועי , אדיב.

תכונות מבורכות אצל כל בעל מקצוע בכלל ובמכונאית בפרט . בעל מקצוע לא הגון שלא לאמר תחמן יכול בקלות להשחיל ללקוח עד המרפק בלי התנגדות מהלקוח . ( סליחה על הלשון הציורית משהו.. ) כי יש מצב בו הלקוח לא תמיד מבין אפילו באופן בסיסי במכונאית ונתון לחסדיו של בעל המוסך.

ככה שלדעתי חבל לבזבז עצבים ובריאות על מוסכים מורשים , אלא אם כן אתה בתחום האחריות .

תודה .

אז לידיעתך הייתי כבר אצל רון ואתה באמת צודק וכל התכונות שאמרת הם באמת נכונות. אבל מה... את הבעיה הספציפית הזאת הוא לא מכיר ולא כלכך ידע איך לפתור אותה. הוא לא ידע להצביע לי על שום דבר ספציפי שיכול לפתור לי את הבעיה במאה אחוז.

שלא תבין לא נכון הוא היה מאוד בסדר ומקצועי וגם סידר לי בעיה אחרת בלי בעיה אבל זאת כנראה בעיה מסובכת שצריך להיות ממש מומחה, מקצועי ומאוד מאוד אכפתי כדי לפתור אותה.

פורסם
אסף, אתה לא חושב שזה קצת קטנוני להחליף רכיב ברכב במוסך כלשהו ואז לבוא למוסך מורשה צ'מפיון (ולא צ'מפיונס) ולבקש מהם לתקן את הבעיה?

את האמת אתה רוצה?! ממש לאאאא

אני רואה במוסך שהוא מורשה צ'מפיונס כמוסך היבואן וכמוסך שצריך לפתור את כל הבעיות, גדולות כקטנות ולעשות את זה בהכי מקצועיות שיכול להיות! כי אחרת מי יבוא אליהם?!

אני חושב שאם הלכתי למוסך אחר על מנת להחליף חלק שככל הנראה לא קשור לתקלה. לא אמור להוות איזשהו שיקול דעת למוסך אם לקבל אותי או לא. הרגשתי כאילו הם עושים איתי ברוגז בגלל שהלכתי למוסך אחר ולא אליהם ואני מצטט " הלכת למוסך אחר, לא הצליחו לפתור לך את הבעיה ואתה בא לפה?!" "אנחנו לא מכניסים את הראש למיטה חולה" והמשפט האחרון בא מהמנהל! שדרך אגב אחרי דקה בערך החליט כן לבדוק את התקלה.

וכנראה שהוא לא יודע אבל 2 מהבוחנים הראשיים שלו היו איתי בחוץ משהו כמו שעה ועדיין לא הצליחו לעלות על כלום.

בקיצור הם מוסך ומוסך מורשה של היבואן אז אם הם לא רוצים להכניס את הראש למיטה חולה שלא יהיו מוסך!!!

פורסם

הוא לא ביקש פיתרון חינם. הוא ביקש איבחון + תיקון התקלה = חשבונית אותה יצטרך לשלם.

מה הקשר למוסך הקודם ? שם לא נפתרה התקלה ולכן החליט לנסות לפתור אותה במוסך אחר (מורשה אאודי) ששם אמורים לדעת בוודאות. אין כמעט סיכוי שאף אחד ברשת צ'מפיון לא ידע לפתור את התקלה. בדרך כלל מה שקורה במקרה שבמוסך מסוים לא יודעים הוא שמרימים טלפון למחלקה הטכנית של היבואן והם מצידם שולחים טכנאי ראשי לטפל בבעיה. ככה זה גם בקרסו.

Veni Vidi Vici

פורסם

קודם כל ליאור תודה על החיזוק.

ומרק... לא אמרתי שהצוות לא בסדר, זה נשמע לי יותר כמו איזה נוהל מטומטם שמגיע מלמעלה, למרות שאחרי שרבתי עם המנהל עבודה וביקשתי לדבר עם המנהל מוסך הוא ישר קיבל אותי. אז למה לעשות את כל הסיפור הזה?!.

בכל מקרה אחרי שהוא קיבל אותי נסעו איתי 2 בוחנים ושניהם היו בסדר אחד אפילו יותר מבסדר, ניסו לעלות על התקלה ולא הצליחו ב100 אחוז.

אבל מה שכן לא לקחו ממני כסף על הבדיקה ולא דיברו איתי על זה אפילו.

פורסם

אני לא מבין מה נהיה פה, הבן אדם טיפל במוסך שאיבחן תקלה כמשאבה מרכזית, החליף, לא נפתרה הבעיה..........פנה למוסך גגג ברענה שבמחינת צ'מפיון הוא הכתובת של לקוחות VW לפתרון

ביקש פתרון מהמוסך, לא ביקש אחריות, לא ביקש הנחות ביקש פתרון........מוסך גגג חייב! לתת לו פתרון הולם היות והוא חלק ממערך המוסכים הרישמי המטפל במותג....

על מה יש פה בכלל להתווכח ? חוץ מזה גם מבחינה מכאנית זה לא משנה מה נעשה ברכב ולא נעשה, הריי אם הוא לא היה מציין זאת בפניהם

או אם זה היה רכב שהוא זה עתה רכב ? מוסך צריך לקחת רכב נתון ולפתור לו את הבעיה, אם המוסך חושב שהמשאבה המרכזית שהוחלפה היא מקור הבעיה בגלל שלא הוחלפה טוב, סבבה שיחליף גם הוא את המרכזית לצורך בדיקה במרכזית משומש תקינה.....לוודא שזאת אכן לא הבעיה...אם זאת הבעיה שירכיב חדשה ויחייב את הלקוח פירוק והרכבה פעמיים....

מה זה לאן הגענו ? מוסכים בוחרים במי לטפל ומי לא ? מה הדבר הבא ? "שלום אני צריך לעשות רצועת תזמון בפאסאט..." "גגג : מצטערים זה לא מספיק ריווחי לנו אנחנו עושים רק טיפולים ברקסים ודברים כאלו שמרוויחים עליהם הרבה בזמן קצר בלי שום סיכוי להסתבך" - לשם אנחנו רוצים להגיע ?

פורסם

לדעתי זו ממש חוצפה.

כמו שכבר נאמר פה, לא באת לבקש אחריות/הנחה/תיקון בחינם וכו'.

באת למוסך שיטפלו לך בבעיה וכמובן לשלם על זה.בזה ניגמר הסיפור.

אין להם זכות לדרוש ממש לבוא דווקא אליהם.

פורסם
אני לא מבין מה נהיה פה, הבן אדם טיפל במוסך שאיבחן תקלה כמשאבה מרכזית, החליף, לא נפתרה הבעיה..........פנה למוסך גגג ברענה שבמחינת צ'מפיון הוא הכתובת של לקוחות VW לפתרון

ביקש פתרון מהמוסך, לא ביקש אחריות, לא ביקש הנחות ביקש פתרון........מוסך גגג חייב! לתת לו פתרון הולם היות והוא חלק ממערך המוסכים הרישמי המטפל במותג....

על מה יש פה בכלל להתווכח ? חוץ מזה גם מבחינה מכאנית זה לא משנה מה נעשה ברכב ולא נעשה, הריי אם הוא לא היה מציין זאת בפניהם

או אם זה היה רכב שהוא זה עתה רכב ? מוסך צריך לקחת רכב נתון ולפתור לו את הבעיה, אם המוסך חושב שהמשאבה המרכזית שהוחלפה היא מקור הבעיה בגלל שלא הוחלפה טוב, סבבה שיחליף גם הוא את המרכזית לצורך בדיקה במרכזית משומש תקינה.....לוודא שזאת אכן לא הבעיה...אם זאת הבעיה שירכיב חדשה ויחייב את הלקוח פירוק והרכבה פעמיים....

מה זה לאן הגענו ? מוסכים בוחרים במי לטפל ומי לא ? מה הדבר הבא ? "שלום אני צריך לעשות רצועת תזמון בפאסאט..." "גגג : מצטערים זה לא מספיק ריווחי לנו אנחנו עושים רק טיפולים ברקסים ודברים כאלו שמרוויחים עליהם הרבה בזמן קצר בלי שום סיכוי להסתבך" - לשם אנחנו רוצים להגיע ?

רק שתדע שהם אמרו לי משהו בסגנון של אין לנו פה רווח או משהו כזה. אני לא רוצה להתחייב על המשפט המדויק כי זה היה כבר בשלב העצבים ואני לא זוכר בדיוק.

פורסם

טיפלתי שם בVR6 ובפולו 16V שהיו לי (לפני עשר שנים).

הם חלק מהסיבות שאני בחיים אבל ממש בחיים לא אקנה פולסווגן ושות'

ראשי התיבות שלהם

ג-נבים.

ג-ם רמאים.

ג-ם שקרנים.

וכמשפטן אני זוכה להגנת "אמת דיברתי" לעניין הוצאת דיבה.

אח"כ עברתי לסיידון שהיו יותר טובים.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...