Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

infinity REF1250 סאב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למישהו יש ניסיון על הסאב הזה ?

http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=REF1250W&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=408

לפי הנתונים שלו , הוא שפיץ לא נורמאלי , FS נמוך מאוד ... נצילות מטורפת של 93 DB ... אז למה הוא כזה זול ?

בנוסף ב crutchfield הוא הסאב הכי מהולל אצליהם וזה מוזר בעיניי שהוא עולה רק 100 דולר שם ...

כולם כותבים כמה שהוא מדוייק וחזק להפליא , גם אנשים ש 15 שנים בתחום אומרים שזה הסאב הכי טוב שאפשר להשיג בכסף הזה והוא עולה על רבים ויקרים אחרים ... ( זה מה שכתוב בכל מקרא ) ..

בכל מקרא הוא הסאב הכי מומלץ שם לפי customer rating , עכשיו אני מקווה שזה לא כמו בזאפ ששם סאבים של pioneer שולטים כי בכל מקרא אני יודע שזה אתר עם מוניטין ..

http://www.crutchfield.com/App/Product/Item/Main.aspx?o=r&g=520&i=1081250W&c=3&tp=111

כנסו ל REVIEWS בצד ימין ....

מישהו מוכן להסביר מה הולך פה ? כי אני חושב ברצינות על לקנות אחד כזה .. או 2 ..

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

סאב נחמד מאוד - מדוייק יחסית ודי חזק

מחיר (600) זה מחיר מצויין לדעתי כדאי לבדוק

אבל בתוספת קטנה תוכל להגיע לHED12 של סרווין ווגה שהוא נהדר

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

לא הבנתי למה אתה מתכוון

שמעתי את הREF כמו שאמרתי סאב נחמד

הסרווין ווגה לדעתי קצת יותר מדוייק והרבה יותר חם ומשתלב נהדר

בתקציב הזה שווה לבדוק את הJBL בתיבה סגורה