Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני חדש כאן בפורום. בימים הקרובים אני רוצה לקנות מערכת לרכב. התקציב שלי בערך 2000 שקל לא כולל את ההתקנה ורציתי לדעת מה דעתכם על המערכת שחשבתי לקנות :

זוג רמקולים 6x9 jbl cs3196

טוויטרים mac audio t19

רדיו דיסק clarion db176

מגבר mac audio mp4000

מה דעתכם על הרכיבים

אשמח לשמוע עם יש לכם הצעות יותר טובות בתקציב שציינתי

תודה ויום טוב

תמיר.

פורסם

לא לא לא לא ושוב לא .

רדיו דיסק , הכי טוב לתקציב שלו .

http://www.adisound.co.il/Product.asp?Pid=5401&Cat2Cat1ID=73&Cat2ID=86&aff=Zap&lang=he

6 על 9 אל תקנה .

קומפוננט מורל פולס ( בהמשך תשדרג ל טוויטרים MT22 )

מגבר ... יש הרבה שיעשו את העבודה , 4 ערוצים שעולה בערך 1000 , JBL .. CRUNCH , MAC AUDIO .. בחר משהו שמוציא 100 לערוץ , ואתה מסודר להתחלה בתקציב נמוך יחסית ...

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

כי זה לא הכרחי , הבמה שלך תברח לאחורה ויהיה לך קשה אם בלתי אפשרי לכוון , אתה רוצה שהמוזיקה תבוא מקדימה ולא מאחורה .

חוץ מזה פורמט MP3 מקודד בסטריאו וכל מה שצריך זה 2 רמקולים ( זה לא קולנוע בייתי ואין לך סראונד ) לכן זה גם בזבוז כסף שפוגע לך באימג' .. אימג' זה מאיפה אתה שומע את המוזיקה .

לא הכרחי בכלל , וגם פוגע , בנוסף זה עוד ערוצי הגברה שיכולים לשמש לדוגמא סאב שתהנה ממנו בהרבה יותר , וזה לזרוק עוד כ 600 שקל על 6 9 נורמאלי , אלה אם כן אתה רוצה להפציץ בווליום , שזה תוכל גם לעשות עם קומפוננט נורמאלי וסאב .

לא צריך בקיצור , קומפוננט + מגבר 4 ערוצים + סאב , ויהיה לך אחלה סטאפ של מתחילים .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

ערב טוב

אם אפשר ברשותך

איזיה מוסיקה אתה שומע

והאם הסאב זה משהו שבוודאות תרכוש בעתיד

בברכה

D.C

earthquake sound frik

פורסם

ערב טוב

ברוב הזמן אני שומע מוזיקה שחורה ולפעמים מזרחית.

ממה שקראתי הבנתי שלא כדאי להתקין 6x9 ברכב,

אשמח אם תתאימו לי מערכת קומפלט איזה חלקים כדאי והאם אפשר גם להכניס סאב וופר

תמיר.

פורסם

אהלן תמיר

מוסיקה מזרחית ומוסיקה שחורה צורכים לגעתי סטאפ אגרסיבי

המלצה שלי

מכשיר : סוג של פיוניר עד 700 ש"ח

קומפוננט: "אלמני" 6.5" סדרה 5 (קרבון) עד 800 ש"ח

מגבר : סוליד אודיו 604 סדרת "פרסנס" עד 900 ש"ח

סאב : אלמני סדרה 3 + תיבה עד 1000 ש"ח

נכון שחרגתי קצת מהתקציב שלך אם אתה קצר בכסף ממליץ להרכיב ללא הסאב עד שתתארגן בכסף

להערכתי זה הטופ שאפשר לרכוש בסביבות 3000-3500 ש"ח ולהנות ממוסיקה בסגנון שאתה אוהב

בברכה

D.C

earthquake sound frik

פורסם

בוקר טוב

אני ידבר עם ההורים נראה מה הם אומרים

במידה והכל ילך חלק אני אנסה להעלות תמונות מההתקנה

תודה ויום טוב

תמיר.

פורסם

מה הוא צריך אלמאני , חברת שוק .

פולס וזהו , לא צריך לחפש להיות מיוחדים , גם יותר זול , וגם אני חותם יותר איכותי .

לא לקח את התרופות שלו.

• תוכן חדש...