Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי קודן של רב בריח עם 2 שורות מספרים.

ניסיתי להחליף קוד למרות שלא ידעתי איך, ועכשיו הוא לא מקבל לא את הקוד החדש ולא את הישן :x. בהתחלה הוא קיבל את הקוד הישן בלבד וחשבתי שפשוט לא הצלחתי להחליף, ולא רשמתי את החדש :oops: אבל אני חושב שאני זוכר אותו. ניסיתי כמה פעמים, כל פעם אחרי 3 הקשות לא נכונות הוא ננעל לכמה דקות. אם אני אמשיך לנסות הוא עלול להינעל לתמיד?

אפשר לעשות משהו, איכשהו לגרום לו לקבל את הקוד הישן? אפשר להזמין פורץ מנעולים או שצריך לגרור את האוטו למוסך?

תמונת הקודן: p1010022gu9.th.jpg

פורסם

מצטט את הוראות ההפעלה של קודן רב-בריח מספר ההפעלה:

"במידה ויוקש קוד לא תקין 3 פעמים רצופות ישמע צפצוף ארוך למשך 10 שנ' כ"הזדמנות אחרונה" להקשת קוד תקין, במידה ולא יוקש קוד במשך הזמן של 10 שנ' תעבור המע' למצב המתנה ותמנע אפשרות להתנעת הרכב למשך 5 דק'.

בסיום 5 הדקות תחזור המע' למצב רגיל"

לגבי שינוי הקוד, שוב מאותו ספר הפעלה:

1. וודא מתג התנעה סגור.

2. הקש את הקוד הנוכחי ולאחריו *.

3. סובב את מתג התנעה למצב "ON".

4. הקש את הקוד האישי שבחרת (4-6 ספרות) ולאחריו *.

5. נורית הביקורת תבצע הבהוב אחד בודד.

6. הקש את הקוד החדש + * פעם נוספת. במידה והוא זהה לקוד החדש שהוקש קודם נורית הביקורת תהבהב פעמיים לאישור.

7. סובב את מתג ההתנעה למצב "OFF".

כעת המע' תפעל באמצעות הקוד האישי החדש.

פורסם

ניסיתי, ואין לי ברירה אלא להזמין פורץ מנעולים או לקחת את האוטו למוסך. האם לקודן מהסוג הזה יש קוד מאסטר או שצריך לפרק אותו בשביל לשנות את הקוד? איזה מוסכים עושים דברים כאלה? שווה לחסוך כסף ולהזמין פורץ מנעולים במקום לנסוע למוסך?

אלברט, מה מספר המודל של הקודן הזה?

פורסם

קרה לי פעם עם קודן דומה, (סקיילוק או משהו כזה...)

התקשרתי לחברה, והם הפנו הפנו אותי למתקין, שיסביר לי איפה נמצא ה"מוח" של המערכת, שעליו רשום מספר סידורי,

עם הספר הזה התקשרתי שוב לחברה, והם נתנו לי בטלפון קוד מאסטר. (אפילו לא בקשו להזדהות)

פורסם

אם הקוד לא מגיב בגלל שלושה סטים של הקלדות לא נכונות, יש להמתין 15 דקות לערך והוא ישתחרר.

אם הצלחת להחליף קוד, ואינך זוכר אותו, ואינך יודע להקישו כעת, צריך את קוד המסטר. לחילופין, גש למתקין (או הזמן אליך) של רב בריח, ואם יש מס' סידורי ליחידה או מס' קוד אלקטרוני, אל מול חב' רב בריח ינתן קוד המסטר ויוכלו לתכנת קוד חדש.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

דני, אתה מכיר את הקודנית הספציפית הזו? באמת יש שם קוד מסטר?

איפה הוא אמור להיות רשום?

יש לי קודנית בדיוק כזו, ואמנם אין לי בעיות ואני יודע את הקוד הרגיל, אבל תמיד טוב לדעת את כל האינפורמציה, לא?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
דני, אתה מכיר את הקודנית הספציפית הזו? באמת יש שם קוד מסטר?

איפה הוא אמור להיות רשום?

יש לי קודנית בדיוק כזו, ואמנם אין לי בעיות ואני יודע את הקוד הרגיל, אבל תמיד טוב לדעת את כל האינפורמציה, לא?

הלכתי למוסך, הם פירקו את הדשבורד והשעונים, הוציאו את ה"מוח" של הקודן, שעליו אמורה להיות מדבקה עם מספר סידורי וגילו שהמדבקה ניזוקה ואי אפשר לקרוא את המספר. מי שהתקין את הקודן שם מעין סלוטייפ דו צדדי על הצד של המדבקה. בלי המספר הסידורי אמרו שאי אפשר לדעת את הקוד מאסטר, אז נאלצתי להחליף את כל המערכת :x. הטיפשות הזו עלתה לי 350 ש"ח.

פורסם
זה שיעור לחיים.

האם בהחלפת הקודנית החליפו הכול,או רק את המוח?

ב350ש"ח קונים את כל הקודן + כבודה ככה זה עלה לי מזמן.. (אותו הקודן יש לי)

• תוכן חדש...