Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בקנגו 08',חודשיים וקצת על הכביש, 11 אלף קילומטר,רובם בתוך העיר.

התופעה התחילה לפני כמה ימים,הנעתי את הרכב אחרי שיצאתי מלקוח,ונדלקה נורית SERV ובתצוגה היה כתוב OIL,מכיוון שאני אוהב ומטפל ברכב,כיביתי מנוע,התקשרתי לניו-קופל,שם קישרו אותי לטכני שלהם,והבחור שאל,אתה רואה נזילת שמן,עניתי שלא,אז הוא אומר זה בסדר,זה יעלם,ואכן זה נעלם,למחרת בבוקר בדקתי שמן בבוקר,לא חסר,אך במשך היום התקלה חזרה לסירוגין,האם יש בעייה בחיישן כל שהוא?

האם תקלה ידועה?

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

אני שנוסע אין סוף בקנגו ( לא שלי למזלי)אומר לך תתחיל להתכונן לגור במוסך לפחות אחת לחודש אין ספור תקלות בכל אופציה שרק קיימת, חשמל גרוע ביותר, מערכת הזרקה שובקת חיים אחת לחצי שנה עד לרמת החלפת משאבת הזרקה. תקלות גיר עד לרמת החלפת הגיר ואין סוף תקלות שונות ומשונות, משאבת מים אחרי שנה ,מיסבי טיימינג ומותחנים., זה מה שאני חווה עם קנגו 2005 יד ראשונה 170.000 ק"מ רק אצלי.

בהצלחה.

פורסם

אני החזרתי לליסינג קנגו 2005,אחרי 3 שנים אצלי,היו בעיקר טיפולים,ולא ניתקעתי עם הרכב בכלל.

בקשר להכניס את הרכב למוסך,ניו קופל אמרו לי,זה בסדר אתה יכול להמשיך לנסוע,אין מה להיכנס למוסך.

פורסם

חסר לך שמן במנוע או חיישן מפלס שמן לא תקין. לא מומלץ להמשיך לנסוע כך עוד הרבה. למרות התנגדות של חברת הליסינג דרוש בתוקף טיפול של מוסך.

פורסם

שלחתי מייל בעניין לשרות לקוחות,שבו כתבתי על התקלה ושכל נזק שיהיה על אחריותם,כולל אובדן זמן עבודה שלי,מחר נראה מה תהיה תשובתם.

אגב כמו שציינתי,שמן לא חסר,התחלתי לבדוק יום יום.

שבוע טוב,רן.

• תוכן חדש...