Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפניי כמעט חצי שנה קיבלתי בדואר לחדש את רשיון הנהיגה שלי ל10 שנים, בינתיים קיבלתי רשיון זמני ללא תמונה למשך 5-6 חודשים עד שאצטלם מחדש ואז ישלח אליי הביתה הרשיון המעודכן הקשיח עם התמונה, ניגשתי לדואר ושילמתי ולאחר מכן נגשתי לתחנת צילום הקרובה לביתי שביררתי קודם לכן שהם אכן עובדים עם משרד הרשוי והצטלמתי ונאמר לי שהרשיון כבר יישלח אליך הביתה לפי הכתובת שמצוינת על הרשיון, עבר מאז 5 חודשים והרשיון עדיין מתעכב ולא נשלח אליי ומנגד גם תוקפו של הרשיון הזמני שנתנו לי במעמד החידוש עומד להסתיים, השאלה היא נניח שתוקפו של הרשיון הזמני גם ייגמר מה זה אומר שאין לי רשיון נהיגה ואיני רשאי לנהוג ברכב?

יש לציין כמובן שאין שום חובות על דוחות או נקודות על עבירות תנועה קודמות ואכן מועד החידוש ל10 שנים כן נשלח אליי ושולם בדואר ישראל ,והוא כמובן כרגע אצלי חתום ומצורף בארנק לרשיון הקשיח שפג תוקפו ,מה עליי לעשות ע"מ לזרז אותם?

נניח שעוצר אותי שוטר לבדיקת רשיונות ואין לי רשיון בתוקף כי לא נשלח אליי אך אני מראה לו את הרשיון הזמני ששולם וחודש ל10 שנים לפניי כחצי שנה מה עלול לקרות במצב כזה?

פורסם

ברשיון הזמני מופיע לך מספר טלפון לברור במידה והרישיון לא מגיע לאחר חודש אתה מוזמן לברר:

08-9949700

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

התקשרתי כבר פעמיים ונאמר לי לחכות בסבלנות הרשיון יגיע בסוף,אך ככל שעבר הזמן ונשאר לי עוד 3 שבועות בלבד לתוקפו של הרשיון הזמני שנתנו לי אני חושש שאני אשאר ללא רשיון נהיגה ביד בעוד חודש, מה עושים במקרה כזה?

זה ששילמתי את הרשיון למשך 10 שנים לא אומר שבכל מקרה יש לי רשיון נהיגה לעוד 10 שנים?

פורסם
התקשרתי כבר פעמיים ונאמר לי לחכות בסבלנות הרשיון יגיע בסוף,אך ככל שעבר הזמן ונשאר לי עוד 3 שבועות בלבד לתוקפו של הרשיון הזמני שנתנו לי אני חושש שאני אשאר ללא רשיון נהיגה ביד בעוד חודש, מה עושים במקרה כזה?

זה ששילמתי את הרשיון למשך 10 שנים לא אומר שבכל מקרה יש לי רשיון נהיגה לעוד 10 שנים?

אל תדאג הם ישלחו לך בזמן

פורסם

לדעתי תתקשר שוב והפעם תציין שנותרו לך שבועיים עד לתום הרישיון הזמני, במידה ואכן ישלחו לך קח בחשבון שהרישיון יתעכב כי הרי הוא מגיע בדואר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תיצטלם שוב,אולי לא היה תיאום בין רשות הדואר והחנות,ביוקרטיה,ביוקרטיה,ביוקרטיה..

לי קרה כזה דבר כשהייתי צריך לקבל את הרישיון הקבוע לאחר גמר המלווה..

הם איכשהו איבדו את התמונה שלי.

לך לחנות אחרת(אפשר לברר איפה יש באיזורך דרך אתר משרד הרישוי)

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

• תוכן חדש...