Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיים נושא גם בפורום הכללי

אך מי שלא נכנס לשם - פירסמתי גם פה

דובי, את מוזמן להפיץ

http://mass.bgu.ac.il/npdf.php?fn=0-d3d68a46223d27d47304.pdf

נתונים אישים שלו:

http://www.racecar.co.uk/teammodena/sergio_rinland.asp

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

הכניסה מותרת לכולם?

איך נכנסים?

איפה חונים? (באר-שבע, you know)

אם אפשר לתת קצת פרטים נוספים יהיה נחמד

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם
הכניסה מותרת לכולם?

איך נכנסים?

איפה חונים? (באר-שבע, you know)

אם אפשר לתת קצת פרטים נוספים יהיה נחמד

לסלי

נכנסים בכניסה של גשר רכבת- האוניברסיטה - הבנין ישר מולך. בניין חדש (נדמה לי קוראים לו בנין אלון להיטק)

כניסה לאוניברסיטה בהצגת תעודת זהות או כל תעודה מזהה אחרת.

חניה יש חינם ליד ביה"ס לרפואה, מול מעונות ג', ממש בכניסה האחורית לסורוקה.

מצורפת מפה, גוגל ממש לא מעודכנים, לפי המפה שלהם הבניין הזה עדיין לא בנוי כמו תחנת הרכבת והגשר, אז נתתי שרטוט במקום.

בהודעה המקורית כתוב שפתוח לקהל הרחב.

עריכה:

הבנתי שהידיעה הופצה בהרבה פורומים, ולכן כדי למנוע אי הבנה שלחתי מכתב לדיקן בשאלה האם היא פתוחה ממש לכולם.

אני אעדכן כאן.

map.JPG

פורסם

רעיון מבורך והרצאה בהחלט מומלצת , אבל...

לכל מי שבונה על סיפורי מרוצים וכו' כדאי שתדעו טוב שו אמורה להיות הרצאה טכנית לחלוטין, כמו שכתוב בקובץ המצורף.

המטרה שלה, כמו שזה נראה היא מאד מקצועית וטכנית.

אני כמובן אגיע לשם.

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

גם אני אעשה הכל כדי להגיע (לצערי אני במילואים אבל אני אחתוך מוקדם :-D)

דובי, רועי...אולי ניסע ביחד?

נדבר...

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם

:Today got Email from the Dean

The seminar is open to any one who is interested.

Yigal Ronen

Dean

about parking, there is near the railroad bridge parking (sport center) for 12 NIS

or you can park for free at the railroad station 50 meters from the university.

the park that i circled from today is not for free and only for university emloyees.

פורסם

שלום לכולם

סרגיו רינלנד מגיע כאורח חברת זיו-אב הנדסה ובנוסף להרצאה באוניברסיטת בן גוריון ירצה גם במסגרת הפורום להנדסה רב תחומית ב 28 לאוקטובר במכללת אפקה (ניתן לראות פרטים http://www.zivaveng.co.il/rec/107-הפורום-לטכנולוגיה-רב-תחומית/) וישתתף בארועים נוספים. מי שמעוניין לקבל פרטים נוספים מוזמן לפנות אלי. וכמו כן מי מהפורום שרוצה להעביר שאלות לסרגיו בנושאים טכנולוגיים הקשורים ל F1 לקראת הביקור יקבל תשובה במידה וינסח בקצרה ויעביר אלי באנגלית או ספרדית . בברכה - איציק

פורסם

ראיתי כי ההרשמה להרצאה במכללת אפקה כרוכה בתשלום.

הנני סטודנט להנדסה מכאנית באוניברסיטת ת"א. תשלום זה הוא אינו גבוהה לאנשי מקצוע פעילים אך הוא גבוהה למדי לסטודנטים תפרנים :roll: .

אולי אפשר לשקול את האפשרות כי חברת זיו-אב או מכללת אפקה יסבסדו חלק מן התשלום לסטודנים מהמקצועות הרלוונטים המעוניינים מאוד להגיע להרצאה?

בתודה מראש

נדב קוניאצ'ני.

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

ערב טוב

אתמול זכיתי לשמוע את הרצאתו של מר. סרג'יו (ואולי בעצם סרחיו..הוא יליד ארגנטינה) רינלנד במכללת אפקת בת"א.

דבר ראשון אני רוצה להודות לדגנית ממחלקת יחסי הציבור של המכללה שדאגה לכניסתי למקום ולאירוח.

ההרצאה היתה חלק מכנס שעסק בבחירת מוצר מנצח ומר. רינלנד נשא את הרצאתו בסוף הכנס, מה שגרם להרבה מהאנשים לעזוב לפני הזמן וחבל.

לעצם ההרצאה - סרגי'ו רינלנד החל את הרצאתו בהבאת נתונים על כל הקרקס הזה שקרוי פורמולה-1 והרבה נתונים היו כלכליים , חישובי עלויות וכו'- מה שגרם להרבה אנשים בקהל להבין עד כמה הסיפור הזה של פורמולה-1 הוא עסק יקר ולכמה חשיפה הוא זוכה. אני בטוח שחלק מהיושבים באולם, אנשים בעלי חברות ענק במשק הישראלי, החלו חושבים אולי איך נכנסים לפירסום בתחום הזה או איך משווקים מוצרים לשוק הזה.

בהמשך הסביר רינלנד כיצד מתוכננת מכונית פורמולה-1 מהשלב הראשוני ועד הגעתה לנסיעת המבחן הראשונה , כמובן כולל דוגמאות .

אישית מאד נהניתי מההרצאה בעיקר לשמוע את הדברים מאחד שהיה שם ויודע על מה הוא מדבר, גם אם בשנתיים-שלוש האחרונות הוא עוסק בתחום אחר של ספורט מוטורי, עדיין ברזומה יש לו 14 מכוניות פורמולה-1 שתיכנן.

אני מקווה לכתוב בצורה יותר מפורטת על ההרצאה בקרוב .

מי שעדיין יכול, מומלץ בחום להגיע להרצאה שלו בבאר-שבע.

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

דובי

לצערי בגלל המילואים לא הצלחתי להגיע להרצאה.

אני מחכה לכתבה המלאה והמפורטת על ההרצאה ממך...

לסלי

• תוכן חדש...