Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברה ,

אני יודע שרוב הסיכויים אתם שונאים אותי עם כל הבעיות שלי אבל אני מקווה שתסלחו לי כי הפעם זה מוגזם.

אז בעקבות השרשור הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=172345

אני יסביר לכם את זה ככה:

השגתי מגבר של לאנזר HTG414, וחיברתי אותו לפני כחודש , הכל עובד מצויין נהלצתי להשאר עם המגבר הזה קצת שלפחות יהיה לי מוזיקה עד שאני יקנה מגבר אחר.

עד לפני כמה ימים הכל עבד פנטסטי , המגבר לא התחמם לא עשה בעיות בכלל , עכשיו המגבר התחיל להכנס לפרוטקשנים בתדירות גבוהה בלי להתחממם בכלל.

מה שעוד יותר מוזר שכשהוא בפרוטקשן הרמקולים לפעמים מקרקשים לשנייה, בדיוק אתמול נסעתי לתומי והמוזיקה הפסיקה לעבוד ואז עליתי על פסי רכבת, הרמקולים קרקשו לשנייה, אמרתי לעצמי WTF? הרעדתי את האוטו ע''י לחיצה חזקה על גז בהילוך שלישי ובמכה עוד פעם יצאו הרעשים האלה, בלימה פתאומית גם כן, בהקפצת קלאץ' גם כן.

עוד משו ששמתי לב אליו זה שכמה פעמים התנעתי את האוטו והשעון והרדיו דיסק (אותו פיוז) לא נדלקו ובזמן שכיביתי את המנוע הם נדלקו, מה גם שעכשיו נסעתי והנורה של האפוצית ההכנסת אוויר מבחוץ או המחזור שלה נדלקה ונכבתה גם כן.

עכשיו השאלה שלי מה לעזאזל ? תעזרו לי בבקשה אני לא מבין מה קורה עם האוטו הזה , אין לי מושג למי לפנות ? לחשמלאי? לחנות סאונד? מה יכולה להיות הבעיה? קרו למישו תופעות דומות?

מקווה שהסברתי את עצמי ברור ומצטער על הבורות ,

מאוד מאוד אודה לעזרה שלכם חברייה.

יום טוב וחג שמח אוהב אותכם מואה.

206 XS

פורסם

קודם כל תיבדוק חיבורי חשמל של המגבר, במיוחד שהמינוס מחובר טוב לשלדת הרכב

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הארקה מחוברת היטב.

למרות שאם חיבורי החשמל היו לא טובים אז הנורה של הפרוטקשן לא היה נדלקת, המגבר היה פשוט נכבה, האם אני טועה?

206 XS

פורסם

אני מעכו , היום הטוויטר השמאלי MK11 התחיל לצרום בזמן מוזיקה :(.

מאוד אשמח אם תעזור לי אולי יש מפגש או משו בקרוב? תודה רבה :)

206 XS

פורסם

שלום:}

הייתה לי בעיה דומה עם המערכת שלי

המגבר היה נכנס לפורטקשנים כל הזמן ללא הפסקה

אצלי הבעיה הייתה בסופו של דבר הפיוז של המערכת שיושב במצבר

הוא היה סדוק כך שלפעמים הוא פשוט היה

מתנתק ומתחבר מחדש מה שגורם לפורטקשן על המקום

אני לא יודע אם זו הבעיה שלך כי יכולות להיות המון סיבות לפרוטקשן

אבל תבדוק:}

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2