Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה לחוץ בתקציב,גם ה AX הינה אופצייה מצויינת.

דגם ה 1.1 זריז דיו,כשל 1.4 יש ביצועים מצויינים בזכות המשקל הקל.

משנת 96' הגיעו כל דגמי ה AX מצויידים במזגן מקורי,חלונות חשמל קדמיים ונעילה מרכזית,ובנוסף ריפוד ודיפונים מהודרים יותר מבעבר.

בתקציבה היא מכונית מצויינת ועדיפה בכל על הג'אסטי.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

החזקתי ג'סטי מודל 92' ידנית בין השנים 99-02,

הרכב נקנה כשהוא מטופל היטב, וכך גם נמכר.

התקלה היחידה שנתקלתי בה - טיפטוף קל ממשאבת המים בסל"ד נמוך.

שאר הדברים כללו טפולים שוטפים ,או אחזקה כמו גירוז מסילות חלון בשביל הכיף .

בקניית הרכב עשיתי יישור קו שכלל החלפת צמיגים - הבעלים הקודם נסע עם "אליאנס" קשיחים,

ההשפעה על נוחות הנסיעה הייתה מיידית.

הוחלף מצבר - לאחר כ4.5 שנים של עבודה.

הרכב הנ"ל הפתיע אותי לטובה באמינות הגבוהה - לקח לי זמן עד שהתרגלתי להיכנס לרכב ולהניע ללא הפתעות,

אחרי רכב VW שקרע לי את הארנק בחלפים ותקלות , הג'סטי הזו הייתה חוויה נעימה.

החלפים אינם זולים כמו שמקובל לחשוב,

אבל אם מצאת רכב שמור , הדבר היחידי שתחליף הינו פילטרים בטיפול.

הרכב היה בעל קרבורטור - צריכת דלק כוללת מזגן נעה בין 11.1 ל14.5 -נמדד גם ע"י בעלים הקודמים,

היה לו ספרון עם תאריכים , ליטרים ומרחק נסיעה -מנהג שגם אני המשכתי.

אגב לרכב 5 הילוכים,כשההילוך ה-5 תורם לשיוט נינוח ב-90 קמ"ש,עם צריכה מינמלית .

הרכב מסוגל לנסוע מהר יחסית ,אך המרכב הקליל ותוספת מתלים זועתיים מורידים את החשק לעלות מעל ה110 קמ"ש.

הרכב נקנה במחירון מלא ונמכר כנ"ל, אין לי מושג מה מצב הסחירות כיום.

תנסה לחפש רכב שמור- גם כך מדובר ברכבים ישנים יחסית .

בהצלחה.

-

פורסם

תודה רבה לכל מי שענה (לא לכל מי שהתנצח והתווכח - זה היה סתם מיותר)

כן - גם אני בדיעה שלא צריך להקשיב למה ששניים-שלושה מוסכניקים מחליטים לספר לי בשביל לגבש דיעה על רכב זה או אחר... אני מעדיף לשאול בעלי רכבים...

מה שכן - ההתיחסות לסיטרואן AX היתה דלה ביותר וקיוויתי לקבל תמונה הרבה יותר רחבה ספציפית עליה. (אולי לא הייתי צריך לרשום שהסקסו גם נשקלת כי רב ההתיחסויות היו פשוט קח סקסו.. אף אחד לא התייחס לעובדה שהיא מוזכרת בצד, כאופציה העדיפה אך היקרה ביותר ולכן אעדיף ללכת על אחת מהזולות יותר... סטודנט..)

אז אם מישהו יוכל לשפוך אור, ועדיף מנסיונו האישי, על הסיטרואן AX זה יהיה נחמד

תודה רבה

פורסם

את ה-AX שלי מכרתי לפני חודשיים בערך. אומהם היא עברה מקצה שיפורים מקיף אבל אני אנסה להתייחס למכלול המקורי:

האוטו זריז וחיסכוני, מזגן נחמד (לא מהמקפיאים שבקבוצה אבל עושה את העבודה), מושבים גבוהים ורכים (במידה ואתה גבוה, כמוני, יכול להיות מעט מציק). זמינות חלפים גבוהה מאוד ומחירים זולים ונוחים.

לא שזה משנה לך כרגע, אבל המכוניות הנ"ל נמכרות הרבה מתחת למחירון שלהן (אקסמפלר שנת ייצור 97 שהוא החדיש ביותר יימכר במחיר מקסימלי של -9000 שקלים כאשר המחירון עומד על 12.5 בערך).

במידה ואתה מוצא אחת שמורה ומטופלת - לא צפויות לך הרבה תקלות (במידה ותטפל בה כראוי. בכל זאת מדובר בצרפתיה מזדקנת :wink:).

• תוכן חדש...