Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי הצעה...

אולי היא תשמע לך קצת מוזרה אבל בהחלט ישימה ומתאימה למצב אם אתה רוצה את המקסימום

קח את המגבר (60.4 JBL) וחבר אותו בגישור,כלומר הפוך אותו לשתי ערוצים בהספק כפול +

זה אמור לתת לקומפוננט ניצול מלא

עד כאן?

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם
יש לי הצעה...

אולי היא תשמע לך קצת מוזרה אבל בהחלט ישימה ומתאימה למצב אם אתה רוצה את המקסימום

קח את המגבר (60.4 JBL) וחבר אותו בגישור,כלומר הפוך אותו לשתי ערוצים בהספק כפול +

זה אמור לתת לקומפוננט ניצול מלא

עד כאן?

את האמת? כן אני יעשה את זה, מבחינת ההגיון זה נשמע מצויין, וזה בכלל לא נשמע מוזר.

ברור שאני לא יעשה את זה אלא מתקין, אני יגיד לו לעשות את זה אם הוא לא יעלה על זה לבד..

אני רק מחכה לחבר שיתן לי אור ירוק בקשר להזמנה של ה 3Sixty, ואני יתחיל לחפש קומפוננט לקנות.

איפה הכי כדאי לי לקנות את הקומפוננט שלי..?(כמובן במחיר שיהיה טוב ביחס לשוק),

אני מאשדוד, ואין לי בעיה להגיע לתל אביב.

ובאותו נשימה אני ישאל איפה כדאי לי להתקין באיזור שלי - עד תל אביב כולל.

לפי מה שהבנתי מהחיפוש שעשיתי כדאי לי להתקין בסאונדר ברחובות, אבל הבנתי שהוא מאוד יקרן,

מי לדעתך יוכל לתת לי מענה יעיל וזול (יחסית כן? כי אני יודע שזול עולה ביוקר).

פורסם

בקשר לקומפוננט כדאי לך מאוד לבדוק את הPHASE 165.25

לא שמעתי אותו אישית,אבל אומרים שהוא נהדר ומשתלם מאוד יחסית למחירו (כ1300 ש"ח)

חג שמח

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

...

ובאותו נשימה אני ישאל איפה כדאי לי להתקין באיזור שלי - עד תל אביב כולל.

לפי מה שהבנתי מהחיפוש שעשיתי כדאי לי להתקין בסאונדר ברחובות, אבל הבנתי שהוא מאוד יקרן,

מי לדעתך יוכל לתת לי מענה יעיל וזול (יחסית כן? כי אני יודע שזול עולה ביוקר).

להתקין? יש לך את אמיל במקכז הרכב באשקלון.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

קודם כל - סט קומפוננט אחד מקדימה וסאב מאחורה

את הJBL 4 ערוצים שלך כרגע תשאיר כמו שהוא

אם אתה מביא "קוסם" - אתה בקלות יכול להגביר את סט הקומפוננט בתצורת B אמפינג.

למרות שההצעה שקיבלת כאן להשתמש בגישורים היא גם טובה מאוד, אני מאמין שתוצאה יותר טובה לאוזן אתה תמיד תשיג ע"י הפרת האיזון של הקרוס הפסיבי של הסט במעבר להגברה אקטיבית.

בהגבר אקטיבית לדעתי - הטוויטר בטוח יתן את מה שצריך, המידבאס יהיה סביר ביותר, סה"כ מידבאס של דוטק על 60 RMS יעבוד יפה. אם אתה באמת תראה שחסר לך עוצמה למידבאס - תביא עוד מגבר 2 ערוצים חזק מיד שניה בעתיד.

אבל מהיכרות עם מגברי JBL - הם תמיד הפתיעו אותי לטובה, אל תמהר להחליף מגבר רק בגלל נתונים שלו ושל הרמקול.

תנסה - אם בפועל זה יוכיח שהוא חלש מידי רק אז תחליף - חבל על הכסף שלך.

לגבי מנחתים - אם אתה לא רוצה להשתמש בכלל - תנסה לבדוק אם היבואן יכול לשלוח את המערכת של הרכב שלך למעבדת אלקטרוניקה שיעשו לך יציאה מובנית למגברים.

אבל בכל מקרה הקוסם עדיף כאן כי חוץ מלהיות מנחת מאוד משובח הוא גם מעבד צליל, לא נאמר מעולה, אבל טוב מאוד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
להתקין? יש לך את אמיל במקכז הרכב באשקלון.

אפרופו מנחם - "במקכז"? ומיד אחרי זה המילה "אשקלון" - הממממממ (משהו שכבת לי בת'רד אחר וגם ענית לך לגבי הדיסלקטיות שלי).

מעניין, גם אתה התחלת לחשוב מהר:-P?

- תשמע, זה אנושי לעשות שגיעות כתיב רק באמת צריך לעבוד על זה.

אבל יש דברים שהמקום שלהם יפה יותר בהודעות פרטיות.

מעכשיו - אם אתה רוצה לתקן אותי או מישהו אחר על טעות כזאת אפשר פשוט לשלוח הודעה פרטית - זה מרגיש קצת לא נעים אני בטוח שאתה מרגיש את זה.

וגם אם אתה חושב שחבר פורום מתבטא באופן קצת מעליב או בוטה - אתה יכול לשלוח עליו הודעה פרטית למנהל פורום - יש לך אפילו משולש אזהרה ליד הסמלון של אותו בן אדם לצורך עניינים בדיוק כאלה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
קודם כל - סט קומפוננט אחד מקדימה וסאב מאחורה

את הJBL 4 ערוצים שלך כרגע תשאיר כמו שהוא

אם אתה מביא "קוסם" - אתה בקלות יכול להגביר את סט הקומפוננט בתצורת B אמפינג.

למרות שההצעה שקיבלת כאן להשתמש בגישורים היא גם טובה מאוד, אני מאמין שתוצאה יותר טובה לאוזן אתה תמיד תשיג ע"י הפרת האיזון של הקרוס הפסיבי של הסט במעבר להגברה אקטיבית.

בהגבר אקטיבית לדעתי - הטוויטר בטוח יתן את מה שצריך, המידבאס יהיה סביר ביותר, סה"כ מידבאס של דוטק על 60 RMS יעבוד יפה. אם אתה באמת תראה שחסר לך עוצמה למידבאס - תביא עוד מגבר 2 ערוצים חזק מיד שניה בעתיד.

אבל מהיכרות עם מגברי JBL - הם תמיד הפתיעו אותי לטובה, אל תמהר להחליף מגבר רק בגלל נתונים שלו ושל הרמקול.

תנסה - אם בפועל זה יוכיח שהוא חלש מידי רק אז תחליף - חבל על הכסף שלך.

לגבי מנחתים - אם אתה לא רוצה להשתמש בכלל - תנסה לבדוק אם היבואן יכול לשלוח את המערכת של הרכב שלך למעבדת אלקטרוניקה שיעשו לך יציאה מובנית למגברים.

אבל בכל מקרה הקוסם עדיף כאן כי חוץ מלהיות מנחת מאוד משובח הוא גם מעבד צליל, לא נאמר מעולה, אבל טוב מאוד.

אני סגור על זה שאני רוצה את הקוסם הזה. לכן אין לי מה ללכת לחברה ולשאול אותה את השאלה הזאת.

דבר שני, תודה רבה אחי ***אם הוא אחיך דבר איתו בבית*** אתה עוזר לי מאוד.

דבר שלישי ויש לי כמה שאלות בקשר למה שכתבת פה.

אמרת "הפרת האיזון של הקרוס הפסיבי של הסט במעבר להגברה אקטיבית. "

מזה....? מה הכוונה..?

פורסם

אני אסתפק בזה שפשוט תגיד "תודה" - אתה לא צריך אותי כחבר משפחה, עזוב אותך צרות של פולנים.

סט שיוצא מיצרן מורכב מהרמקולים עצמם והקרוס הפסיבי שהם יושבים עליו - זה נקרא סט מאוזן.

לא תמיד הסט נשמע במיטבו כשהוא עובד לפי האיזון של היצרן.

במקרה של אילייט למשל - הקרוס הפסיבי שלהם ממש לא עושה את העבודה הנכונה, לפחות לטעמי.

אז לקחתי קרוס אקטיבי במקום הפסיבי וככה אני גם יכול לשנות נקודות חיתוך בין הרכיבים וגם להגביר כל רכיב בעוצמה שונה - השיטה נקראת הגברה אקטיבית אבל זה בעצם מפר לחלוטין את האיזון של הסט.

אני לא סובל טוויטר בווליום גבוה, אבל התמורה שלו בלתי ניתנת לביטול.

אני לעולם לא אוכל להשיג טוויטר טוב שלא יצרח מבחינתי על סט מאוזן. בנוסף לכך ברגע שאתה מרגיע את הטוויטר - אתה גם מאבד חלק ניכר מהמיד - בגלל זה עברתי לשלושה חלקים וככה הטוויטר חתוך גבוה יחסית, אפשר להחליש אותו ועדיין להנות מצליל מלא ממנו בגלל שהמיד משלים את החסר.

אי אפשר לעשות את זה על הקרוס הפסיבי המקורי של הסט הזה - אי אפשר גם לעשות את זה במערכת שני חלקים אלא אם כן המידבאס יושב על הדש-בורד.

Pioneer TS-X150

פורסם
אני אסתפק בזה שפשוט תגיד "תודה" - אתה לא צריך אותי כחבר משפחה, עזוב אותך צרות של פולנים.

סט שיוצא מיצרן מורכב מהרמקולים עצמם והקרוס הפסיבי שהם יושבים עליו - זה נקרא סט מאוזן.

לא תמיד הסט נשמע במיטבו כשהוא עובד לפי האיזון של היצרן.

במקרה של אילייט למשל - הקרוס הפסיבי שלהם ממש לא עושה את העבודה הנכונה, לפחות לטעמי.

אז לקחתי קרוס אקטיבי במקום הפסיבי וככה אני גם יכול לשנות נקודות חיתוך בין הרכיבים וגם להגביר כל רכיב בעוצמה שונה - השיטה נקראת הגברה אקטיבית אבל זה בעצם מפר לחלוטין את האיזון של הסט.

אני לא סובל טוויטר בווליום גבוה, אבל התמורה שלו בלתי ניתנת לביטול.

אני לעולם לא אוכל להשיג טוויטר טוב שלא יצרח מבחינתי על סט מאוזן. בנוסף לכך ברגע שאתה מרגיע את הטוויטר - אתה גם מאבד חלק ניכר מהמיד - בגלל זה עברתי לשלושה חלקים וככה הטוויטר חתוך גבוה יחסית, אפשר להחליש אותו ועדיין להנות מצליל מלא ממנו בגלל שהמיד משלים את החסר.

אי אפשר לעשות את זה על הקרוס הפסיבי המקורי של הסט הזה - אי אפשר גם לעשות את זה במערכת שני חלקים אלא אם כן המידבאס יושב על הדש-בורד.

אוקיי תודה רבה,

אגב לא צריך להסחף עם ה"אחי".

זו רק צורת ביטוי.

פורסם

נכון שזה בא להפגין את החום הישראלי, אבל, זו צורת ביטוי של ה"שכונה" הישראלית.

הפורום מנסה קצת להתנתק מהתכונה הזאת ובצדק, כי כמו שמישהו יגיד כאן "אחי" ו"מה קורה יא חג'בי" וכאלה, אתה גם תראה אם הזמן שיתחילו להגיד כאן כל מיני דברים כמו "מה אתה מבין, מפ#ר" ויותר גורע.

היתה תקופה שממש היו מדברים ככה בת'רדים כאן, אני מבין את הנהלת הפורום בהחלטה הזאת - וזה עזר!

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...