Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מזה שנה אני משדרג את המערכת שלי לאט לאט.

ובכן כרגע הסט הקיים:

מגבר 4 ערוצים JBL GTO 75.4 ומגבר מונובלוק KICKER ZX750.1

סאב SOLOBARIC S12L7 KICKER

קומפוננט קדמי ROCKFORD FNP2514

רמקולים 6 על 9 פיוניר אחוריים.

1. האם המערך של התצורה הזו (קדמיים-קומפוננט ; אחוריים -9*6) עדיף על תצורה של זוג קומפוננט קדמי וזוג קומפוננט אחורי?

2. איזה קומפוננטים אתם ממליצים לי לבדוק לפני קנייה במקום הFNP2514 שקיימים אצלי? (עד 2000 ש"ח)

3. במקרה שעדיפות היא לשני סטים של קומפוננט קדמי ואחורי ,האם כדאי להעביר את הFNP2514 שישמשו כאחוריים? או להיפטר מהם ולקנות קומפוננט אחר (לא רוצה להשקיע עוד)

10X

פורסם
שלום לכולם

מזה שנה אני משדרג את המערכת שלי לאט לאט.

ובכן כרגע הסט הקיים:

מגבר 4 ערוצים JBL GTO 75.4 ומגבר מונובלוק KICKER ZX750.1

סאב SOLOBARIC S12L7 KICKER

קומפוננט קדמי ROCKFORD FNP2514

רמקולים 6 על 9 פיוניר אחוריים.

1. האם המערך של התצורה הזו (קדמיים-קומפוננט ; אחוריים -9*6) עדיף על תצורה של זוג קומפוננט קדמי וזוג קומפוננט אחורי? התצורה הכי עדיפה זה קומפוננט קידמי לבד . אם אתה לא יכול בלי REAR FEEL אזי 6X9 עדיף

2. איזה קומפוננטים אתם ממליצים לי לבדוק לפני קנייה במקום הFNP2514 שקיימים אצלי? (עד 2000 ש"ח) מורל/אטון/ואולי הרץ. אם אתה מחפש סאונד חד , אז או שתקנה דרייברים אלומניום/מגנזיום של סיז או את הקומפוננט של קאנטון . לסיז יש טוויטר מאוד זול ומאוד טוב שנקרא ניאו , והוא עולה על הפוקאל בכמה רמות .

3. במקרה שעדיפות היא לשני סטים של קומפוננט קדמי ואחורי ,האם כדאי להעביר את הFNP2514 שישמשו כאחוריים? או להיפטר מהם ולקנות קומפוננט אחר (לא רוצה להשקיע עוד)

10X

אם אתה אוהב את הסאונד של הרוקפורד , אני מציע שתשווה אותם לקומפוננטים המוצעים ותראה מה יותר טוב לך לאוזן , אולי כול אלו לא ישמעו לך כ"כ טובים בשביל שידרוג

דרך אגב מה המקור שלך ?

בברכה יהודה

פורסם

יש לי 2 סוגים.

HU PIONEER 860MP בתיקון כרגע (המגש של הפאנל נפתח ובאמצע הדרך נסגר)

אז כרגע יש תחליפי PANASONIC 5310U .

אני מעדיף מוזיקת רוק/רוק אלטרנטיבי/BOSA NOVA/SAMBA

לפעמים קצת אלקטרוני.

בטח המידע עוזר בהמלצה לבחירת הרמקולים.

תודה.

• תוכן חדש...