Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לביטוח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

נניח אני נהג צעיר [לא יודע אם יש לזה משמעות במקרה זה] ואני מעורב בתאונה עם רכב אחר [אני האשם נניח],

לשנינו [לי ולנפגע] יש ביטוח חובה בלבד.

כל אחד משלם את הנזקים של עצמו?

עוד שאלה,

באילו תנאים[מבחינת ביטוח וכו'...] אני יכול לנהוג על רכב אחר "רכב של חבר".

תודה.

Wars come and go, but my soldiers stay eternal.

פורסם

1.לא משנה אם לשניכם יש רק חובה, אם אתה אשם אז למה שהוא ישלם על הנזקים שאתה גרמת?

מי שאשם משלם , אם אין ביטוח אז זה פשוט יעלה לך הרבה יותר זה הכל.

2.אתה פשוט צריך לבדוק איזה כיסוי יש לחבר שלך ואם אתה בתוך ההגדרות,

נניח נהגים מעל 21 ואתה בן 20 אז אין לך כיסוי (מומלץ לא לנהוג ברכב במקרה כזה.

WHEN YOU HAVE TO SHOOT, SHOOT DON'T TALK

פורסם

אל תנהג ללא ביטוח צד שלישי (ביטוח שמכסה נזקים שגרמת לרכוש של אחר, אולם הרכוש שלך לא מכוסה).

אתה בקלות עלול למצוא את עצמך בסרט שלא ברור איך תצא ממנו !

פורסם
1.,

נניח נהגים מעל 21 ואתה בן 20 אז אין לך כיסוי (מומלץ לא לנהוג ברכב במקרה כזה.

באופן חוקי אין לחברה המבטחת את נזקי הגוף (ביטוח חובה) זכות לא להחל על נהג כלשהו את הפוליסה במידה ורישיונו תקף וכן רשיון הרכב. הגדרות הגיל בביטוח חובה מתייחסות אך ורק לשימוש קבוע, כך שאם הרכב המדובר הוא לא שלך, של אביך, אמך וכדו', ולא תהיה לחברת ביטוח עילה לטעון כי אתה מבצע בו שימוש קבוע אין צורך בבדיקת התאמת הפוליסה לגילך - רק בדוק שהיא בתוקף.

• תוכן חדש...