Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

הזמנתי לא מזמן A3 חדשה, הרכב הוזמן מגרמניה ולא נמצא עוד בארץ ואמור להגיע בחודש הקרוב.

השאלה שלי היא כזו: ראיתי על הכביש סוגים שונים של לוחיות רישוי (על גיפים, אמרקיות, ומשפחתיות רגילו)

הלוחיות מדי פעם לפעם הם בגדלים שונים לפעמים גם המספרים עצמם קטנים (לרוב על גיפים) או עם או בלי דגל וכדומה

אני (ובטח 99% ממכם) ממש לא אוהב את הלוחיות הצהובות האלו (במיוחד על רכב שחור) ומחפש לוחית כמה שיותר קטנה

אני רוצה לבקש מהסוכנות של אודי שהרכב מגיע להתקין לי לוחית הכי קטנה שיש אבל אני לא בטוח מה בדיוק לבקש

מישהו מבין בזה ויכול לעזור לי עם הדגמים השונים?

אני מחיפה ד"א

תודה מראש (מקווה שלא חפרתי יותר מדיי)

פורסם

עקרונית יש שני גדלים ללוחיות רישוי: רגילה ואמריקאית. הרגילה היא היותר נפוצה, והאמריקאית זו הקטנה.

בלוחית רגילה הדגל לא משנה את גודל הלוחית (רק מזיז את המספר קצת ימינה), באמריקאית הדגל הופך אותה לקצת יותר גבוהה (או יותר נכון- אלה בלי דגל קצת יותר נמוכות, זאת עם הדגל היא בגודל סטנדרטי של לוחית אמריקאית), אבל אני לא יודע אם אפשר בכלל להשיג לוחית אמריקאית בלי דגל (ראיתי כאלה רק על מכוניות אמריקאיות מלפני 10 שנים או יותר).

לי אישית אין שום בעיה עם הלוחיות הצהובות, אבל יש אצלי מקדימה לוחית אמריקאית כי המקום מתאים לאמריקאית (מדובר בלנטיס 98, שהגיעו עם לוחית רגילה שיוצאת עקומה לגמרי כי דחסו אותה לשקע שיותר קטן ממנה).

"ai motoare capul doare"

פורסם

אז איך זה שעל גיפים אני רואה לוחיות ממש יותר קטנות (גם יותר קטנות מהאמרקיות) שגם המספר עצמו קטן יותר?

מה שכן הם קצת יותר מרובעות מהלוחיות הרגילות והאמרקיות שהם יותר מלבניות.

פורסם

הסתכלתי מסביב ביומיים האחרונים וראיתי שני דברים:

1)הלוחיות הקטנות שיש על ג'יפים הן אמריקאיות, לא שום דבר אחר.

2)יש מכוניות עם לוחיות אמריקאיות בלי דגל שנראות די חדשות (הלוחיות), זאת אומרת שעדיין אפשר להשיג אותן, אבל בכל מקרה לוחית אמריקאית בלי דגל זהה או לפחות כמעט זהה בגודל ללוחית אמריקאית עם דגל, הלוחיות האמריקאיות המאוד קטנות כבר לא קיימות כנראה.

"ai motoare capul doare"

פורסם

אוקיי תודה רבה

יש לך מושג אם הלוחיות הקטנות (אמרקיות) מתאימות לA3?

פשוט נראה לי הם קצת יותר רחבות..

פורסם

צ'מפיון שמים לוחית אירופאית עם דגל. אני בספק אם ישימו במיוחד בשבילך משהו אחר..

הרכב מגיע עם הכנה ללוחית אירופאית גם מקדימה וגם מאחורה.

(ולמען האמת, לוחית אמריקאית מקדימה נראית פשוט מזעזע, וגם מאחורה היא לא הכי מתאימה.)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לנו במיצובישי מאחורה יש לוחית אמריקאית ואני רוצה שתי לוחיות אמריקאיות גם לקליאו שלי

מאיפה אפשר להשיג, אם בכלל?

Pajero, Clio

And my spectacular Megane:king:

פורסם
צ'מפיון שמים לוחית אירופאית עם דגל. אני בספק אם ישימו במיוחד בשבילך משהו אחר..

הרכב מגיע עם הכנה ללוחית אירופאית גם מקדימה וגם מאחורה.

(ולמען האמת, לוחית אמריקאית מקדימה נראית פשוט מזעזע, וגם מאחורה היא לא הכי מתאימה.)

דבר ראשון המנהל של הסניף אמר שאני יכול לבחור איזה שאני רוצה ככה שזה לא הבעיה (כבר ביקשתי אחת בלי הדגל אבל אני יכול לשנות כי האוטו עוד לא הגיע)

בקשר לתאימות למה אתה חושב שזה לא יראה טוב?

פורסם

לוחית הרישוי האירופאית "נמוכה" וארוכה בעוד הלוחית רישוי האמריקאית "גבוהה" וקצרה.

לדעתי, על הA3, שיש לה הכנה מיוחדת ללוחית רישוי אירופאית, הן מקדימה והן מאחורה, לוחית אמריקאית פשוט תקלקל את זה כיוון שלא תתאים למקומות הללו.

אולי היא תכנס מאחורה, אבל מקדימה היא בהחלט תבלוט מחוץ לגבולות המקום הייעודי.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

בוקר טוב.

איזה סרט אתה עושה,

מה יותר פשוט מאשר שתגיד למנהל הסניף שאתה רוצה לראות איך זה נראה על הרכב ולהחליט

קח לוחית אירו]אית, ולוחית אמריקאית, תתקין פעם את זאת ופעם את זאת, ותראה מה יושב יותר טוב על הרכב.

בינתיים הרכב יחכה להחלטה שלך.

כל הסיפור יעלה לך עוד 50 שקל.

הוא לא צריך להכין לוחית במיוחד בשבילך. לוחית אירופאית יש לו בשפע מוכנות, והוא יכול לשם הדגמה, לשים סתם לוחית שתראה איך זה.

שנה טובה.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

למי שלא מזמין רכב חדש מהחברה ומתעניין בהחלפת סוג מספר הרישוי ניתן לרכוש ליד משרד הרישוי בקריות ( ליד הנאפיס ) מספרים בהזמנה זה עולה 40 או 50 ליחידה וניתן לעשות מספר אמריקאי קטן- יש שמה בודקה קטן כזה ממש בכניסה לחנייה של משרד הרישוי . זה הרבה יותר יפה ממספר רגיל לדעתי.

הכביש הוא כמו בדיקת אק"ג אם זה קו ישר אתה מת -------------

• תוכן חדש...