Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

בתחילה אודה למגיבים ולמשיבים בפורום הזה.

אני מחזיק ברשותי רכב יונדאי אקסנט אסטים מודל 2001.

רכשנו אותו לפני כשנתיים וחצי מחברת ליסינג (אוטו סנטר) במחיר 52 אלף ש"ח.

אני מפחד לאבד יותר מידיי את הערך של הרכב ורוצה\מתלבט האם למכור אותו ולעבור לדגם מתקדם יותר ואולי גם חסכוני יותר.

אני מתלבט במספר נושאים:

1. הרכב במצב טוב, מלבד כל מיני שפשופים ושריטות בצדדי הרכב, האם לתקן את המקומות האלו ורק אח"כ להעמיד את הרכב למכירה או לחכות שהקונה יראה את הרכב לפני השיפוצים שלא יחשוד שמדובר היה במשהו חמור ורציני יותר?

2 . אני מחפש רכב קטן ונוח והחשוב ביותר שיהיה חסכוני וחזק. "בלי עין הרע", הנהגים במשפחה שלנו לא מרחמים על האוטו.

הסכום אותו אני מעוניין להשקיע ברכב הוא כ50 ומשהו אלף ש"ח ואני מעוניין ברכב בן לא יותר משנתיים-שלוש (קרי, מודל 03-04.)

3. האם בכלל הרעיון של החלפת הרכב הוא רעיון משתלם כלכלית?

4. אשמח לשמוע על המלצות לרכב בתקציב ובדרישות שלי.

תודה על הקדשת הזמן,

שבוע טוב,

יאיר

• תוכן חדש...