Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ביום שישי האחרון ריסקתי בטעות ובהלם את הדייהו מאטיס שלי אחרי 7 שנים ששירתה אותי יפה מאוד. פשוט לא הסתכלתי על הכביש, כמה אידיוטי, ונתקעתי באוטו שעמד ברמזור ב50 קמ"ש בערך. הוא "חטף" שריטה בטמבון בלבד, בעוד כל הפרונט של האוטו שלי נכנס פנימה ולאחר כמה ימים התברר שהאוטו TOTALOSS ושאקבל 8,500 שקל מהביטוח המקיף. אז הסקתי שהאוטו שנסעתי בו לא היה משהו מבחינה בטיחותית...

אני כבר שבוע מברר על מכוניות, ויש לי התלבטויות. אני מעוניין לקנות רכב ב30-40k, ודרישותי הן:

-אמינות! אני לא אוהב מוסכים .:? (נוסע1500-3000 ק"מ לחודש)

- צריכת דלק נמוכה. (לא עושה לי טוב לראות את המשאבות האלו גומרות לי את הכיס)

- אוטו קטן יחסית

- אוטו בטוח, או לפחות בטוח יותר מהקופסת שימורים שנסעתי בה עד היום.

- שיהיה נוח וכיפי. (עם זאת, אין לי צורך במכונית מרוץ, אני לא משתמש באוטו לתחרויות אלא רק בשביל להגיע ממקום למקום)

האפשרויות שהגעתי אליהן אחרי מחקר קטן:

- רנו קליאו ידנית 2002+. המון אנשים אמרו שזה אמין, כיפי, ואחלה בחירה

- דייהטסו סיריון 2001-2002

- Opel Corsa

- Flotzwagen Polo

- Ford Fiesta

אני מעונין לקנות את הרכב עוד בתחילת השבוע. מה אתם אומרים?

תודה רבה לכם!

פורסם

דיברת על רכב קטן - אמנם לא עומד במבחן הגודל (גדול מידיי בשבילך אולי, לא יודע)

אבל שווה לשקול סיאט קורדובה אוט' 1.6 2000-2001, נופלת בתקציב ולדעתי תמורה מאוד טובה לכסף,

מחירון שלדעתי עושה עוול לרכב ורכב בעל מוניטין אמינות טוב - לא יודע לומר מניסיון אישי, אך הסתמכתי על דברים

שכתבו כאן אנשים קודם לכן, רכב דומה נמצא ברשותי כשלושה שבועות בלבד כך שקשה לחוות דעתי בתקופה כ"כ קצרה,

אוהד.

פורסם

אני דווקא הייתי הולך לכיוון הספייס שבתקציבך תוכל למצוא מודל 01-02, הרכב חסכוני ביותר, מאובזר ובגירסת ה80 כ"ס גם זריז יחסית. אמינותו סבירה בהחלט ולא נופלת מאמינות הדגמים אותם ציינתה...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

המון ממליצים על רנו משום מה, ולכן אני הולך בכיוון הזה. זאת בחירה לא טובה? אמרו לי שהדגמים הידניים לא עושים בעיות.

מצאתי רנו קליאו B,

1200 סמ"ק

60 כ"ס

"צורה חדשה" או מה שזה לא יהיה...

שמור, מצב טוב וכו'... 75000 ק"מ בלבד.

במחיר מחירון של 35,000 ש"ח.

האם תהיה זו טעות לקנות את הרכב הזה ולגמור עם הסיפור?

תודה לכם..

פורסם
הוא "חטף" שריטה בטמבון בלבד, בעוד כל הפרונט של האוטו שלי נכנס פנימה ולאחר כמה ימים התברר שהאוטו TOTALOSS ושאקבל 8,500 שקל מהביטוח המקיף. אז הסקתי שהאוטו שנסעתי בו לא היה משהו מבחינה בטיחותית...

רק לציין שהמסקנה לא בהכרח נכונה, בטיחות הרכב נמדדת עפ"י הנזק שנגרם לך, לא לו. ספיגת אנרגית הבלימה בפרונט יכולה למנוע מהצוואר שלך להיות המרכיב הבא בשרשרת שיצטרך לספוג את האנרגיה... (בלי קשר לכך שהמאטיס כנראה באמת אינה בדיוק פאר הבטיחות).

בלי קשר, ככל הידוע לי זה נכון, קליאו ידניות עושות הרבה פחות צרות מאוטומט, אבל גם פחות נפוצות. אם תמצא אחת במצב טוב שטופלה כמו שצריך, יכול להיות אופציה טובה. פונטו גם כן אופציה טובה, חסכונית ולא יקרה לתחזוקה.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

המאטיס שירתה אותי לא רע 7 שנים, אבל ב4 השנים האחרונות הייתה זקוקה לגרר פעמיים בשנה עקב בעיות במערכת הקירור ואלטרנטור שמשום מה היה מתקלקל כל שנתיים. מצבר הייתי מחליף פעם בשנה בערך משום מה. סה"כ אהבתי אותה :roll:

אז זהו. החלטתי שאם מחר הבדיקה תהיה בסדר אני אקנה אותה. לבחור יש ספר טיפולים ואמר שהיא היתה מטופלת במוסך מורשה ובמסירות. יש לה צמיגים חדשים.

האמת די מלחיצה המחשבה שאצטרך להחליט החלטה של 35000 שקל מחר. נו טוב, החיים... :wink:

פורסם

ו!

הגעתי לירושלים בבוקר באוטובוס מהמרכז... הבחור בא לקחת אותי מהתחנה המרכזית. אנחנו מתחילים לנסוע ואני מסתכל ברישיון רכב.

• מי זאת הגברת שרשומה שם? אישתך?
  • כן.
  • אז אתה מר X?
  • לא, זה השם של אשתי לפני החתונה
  • וואללה
  • כן, וגם תראה, הרכב הופקד במגרש טרייד אין ולא הצליחו למכור אותו אז הוצאתי אותו משם.

ואז אבא שלי מתקשר:

אבא: אתה יודע, יש מודעה על רכב ממש אותו דבר ממישהו מאמצע יולי, והוא דרש פחות כסף עבור הרכב. התקשרתי אליו והוא אמר שהוא מכר את האוטו למישהו שקוראים לו אלי והמספר שלו מתחיל ב057.

אני: וואללה, זה בדיוק הבן אדם הזה

ואז שאלתי אותו מה קורה, והוא הכחיל כל קשר כמובן. אז ביקשתי בנימוס שיקח אותי חזרה לתחנה המרכזית, אני לא לוקח סיכונים מיותרים וקראתי הלילה את הט'רד על רמאויות רכב יד שניה.

אז ביי ביי ואני בדרך לרחובות באוטובוס. עיר הזויה ירושלים...

האמת שישבתי שם בקליאו והרגשתי שהחלל בפנים לא מספיק גדול. המושבים הקדמיים הגיעו עד האחרויים ונראה שהם ממש מאסיביים משום מה ותופסים הרבה מרחב באוטו. הדייהו מאטיס שלי, שהיתה קטנה יותר במימדיה, הרגישה יותר מרווחת משום מה.

אז אולי כדאי לי לבדוק אפשרויות נוספות. אני די מבולבל פתאום ולא יודע מה לקנות עם ה40000 ש"ח שהקצבתי לעניין.

איזה אוטו ממש כיפי, קטן, חמוד, בטוח, חסכוני ואמין יש בשוק היום? מה לקנות? I'm clueless. כל עזרה תתקבל בשוקולד ופרחים.

תודה.

פורסם

טוב, מצאתי פיאט פונטו ספייס יאנג 2003 ידנית עם 92,000 ק"מ, מטופלת ושמורה עם צמיגים חדשים וקלאצ' חדש.

היתה שנה בליסינג אצל אדם אחד, ועוד 3 שנים אצל מישהו ששמר עליה יפה וטוב.

הוא רוצה 36,000 ש"ח. לקנות?

תודה.

פורסם

אם המחיר מתאים לך, עשית בדיקה, והרכב יצא טוב - אז כן.

זו שאלה שלך מה לקנות או לא לקנות, אף אחד לא יכול להחליט בשבילך...

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...