Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חלפים ללנטרה 95

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אתמול הרכב חזר מטיפול גדול במסגרתו הוחלפו פילטר אויר, דלק ושמן, משאבת מים ודלק, רצועת טיימינג ורצועות נוספות וברקסים. הוחלף כמובן שמן מנוע ושמן גיר.

המכונאי אומר שיש להחליף גם 4 בלמ"זים ותושבות מנוע, אגזוז והרדיאטור חימום הפנימי סתום.

מה העלות של החלקים האלו והאם החלפה שלהם תבטל את הרעידות והרעשים שיש במהלך הנסיעה?

תודה מראש לכולם

פורסם

בקשר לרעידות רצוי לבדוק קודם מאיפה הן מגיעות ולפעול כנדרש.

בקשר לבולמים ( קייבה ) :

קדמי: סביב ה 300 לאחד.

אחורי : סביב ה 200 לאחד.

בברכה.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

*תושבות מנוע פגומות יכולות לגרום לרעידות. בשביל מחיר צריך לדעת איזה תושבת בדיוק (כי יש כמה) ועדיף לברר מחירים למקורי ותחליפי.

*בולמי זעזועים החבר לפניי כתב. לזה תוסיף בערך 500 שקלים עבודה ועוד איזה 200-300 לכיוון פרונט.

*לגבי דריאטור פנימי, תנסה קודם לשחרר את הסתימה ע"י נוזל מיוחד שמוכרים. אתה משתמש במים או בנוזל קירור?

פורסם

משתמש בנוזל קירור מקורי, דרושה החלפה של 4 בלמ"ז וכל התושבות מנוע, הרדיאטור חימום לא דחוף לי.

אני פשוט בדילמה רצינית כי מצד אחד יש לי השקעה רצינית אבל מצד שני המנוע, הרדיאטור והצמיגים חדשים, האוטו נסע סה"כ 130K ואני רק יד שנייה.

עדיף להשקיע או להחליף?

פורסם

מחיר תיקון כל הליקויים שרשמת יהווה אחוז גבוה ממחיר הרכב בשוק. אולי חבל שהתחלת כבר בהשקעה על טיימינג, רצועות וברקסים. לדעתי עדיף לחשוב על מכירת הרכב וקניית דגם שצריך פחות השקעה.

זה שאתה יד שנייה והקילומטראז' נמוך יעזור לך במכירה.

פורסם

גם אגזוז ? תושבות מנוע, בולמ"ז, אגזוז, בטח גם עוד חלקים במשולש +כיוון פרונט +עבודה לפחות 5 אלף בערכה גסה. אולי פחות. כמובן שתצטרך לעשות את כל זה כי להחליף רק תושבות מנוע או רק בולמ"ז זה לא פרקטי. כמה עלה לך הטיפול האחרון ?

פורסם

הטיפול עלה 1600, הרכב צריך גם פחחות וצבע רציניים שלי לא מפריעים, אבל בהחלט יפריעו לי במכירה. מה הייתם עושים? תודה מראש וסליחה על ההקפצה הייתי בחו"ל

פורסם

אני לא יודע איך jimi26 הגיע למחיר כזה אבל,

מנסיוני החלפתי את החלקים האלו בזמן זה או אחר והמחירים הם כך :

4 בולמים של מונרו 2100 כולל כיוון פרונט ועבודה מע"מ - בדוק את תושבות הבולמים יתכן והם במצב טוב ולא זקוקות להחלפה.

אגזוז - 250-350 ש"ח

תושבות - החלפתי את השניים על הגשר - אני לא זוכר את המחיר אבל הוא לא היה גבוה אולי 150 עבודה ועוד איזה 100-150 על התושבות

ביחד ובהגזמה הגעתי ל 3K. לדעתי אם אתה ביצעת ישור קו רציני תמשיך עם זה והאוטו ישרת אותך נאמנה.

שלי עבר 210K+ ולא תמיד שמרתי עליו והוא מספק את הסחורה 130K זה מצויין (בהנחה שלא התעללו בו ובמנוע).

תבדוק את מצב הבולמים אולי תוכל לסחוב אותם עוד כמה חודשים (עדיף לפני החורף) ואז לבצע את ההחלפה - אך מצבם גמור (אתה תרגיש את ההבדל בוודאות) אל תדחה.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

איזה יופי, הרגעת אותי קצת..

ז"א שסה"כ אני בבעיה של בולמים ואת כל השאר אני יכול לפתור ב1000 שקל גג.

למישהו יש המלצה איפה להחליף תושבות ואגזוז?

• תוכן חדש...