Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן , לצערי עדיין לא קיבלתי תשובה שתוכל לעזור לי היכן אני יכול למצוא את השטיח שמודבק על רצפת הרכב (ולא השטיחים הרגילים) , אלא השטיח עצמו שמודבק על הפח (תחתית הרכב) , כי אני רוצה להחליף את שלי בגלל שהוא כבר מסריח , וגם הצבע שלו לא מתאים לי . .

אשמח לדעת כמה עולה שטיח כזה , היכן קונים , איך מדביקים (עם איזה דבק) , ואיך השם שלו אם בכלל ?

ועוד שאלה , מחר יש מצב אני לוקח הצעה לעשות פחחות וצבע לרכב , רציתי לדעת מה לדעתכם המחיר שאני צריך לקבל על כל האוטו ?

ועוד משהו הביטוח כביכול צריך לשלם על צביע של צד אחד של הרכב (דלת ליד הנהג וכל הצד של הדלת כולל טמבון אחורי) מה שמשאיר לי מכסה מנוע , גג , באגא'ז , וצד שני דלת של הנהג וכל הצד שלה , כמה אני צריך לשלם לדעתכם על שאר הרכב וכמה בכללי עולה כל הפחחות וצבע לרכב .

אגב הרכב הוא 106 XSI צבע שחור מטאלי , במצב פח יחסית טוב מאוד .

תודה לעוזרים .

פורסם

כל כך הרבה אנשים עם ידע , ואף בעלי מקצוע .

ואין תשובה אחת לפחות בנושא של השטיחים ? ? אף אחד לא יודע כמה עולה שטיח או רמז כלשהו בנושא ?

אני המום מעצמכם . .

פורסם

אהלן,

קודם כל להבא תרשום את הרכב בכותרת (אולי כך תוכל לזכות ביותר יחס)

בעיקרון ניתן למצוא את השטיח בפירוקיות השונות (ככל שאני יודע יתאים לך גם של סקסו)

השטיח לא מודבק אלא תפוס עם קליפסים מברזל לספי הדלתות/מרכב.

פה ושם צצות הודעות של רכבי ספורט מסוג PSA אשר מפורקים וחלקים מהם מוצאים למכירה בפורום שלנו www.psi.co.il

אתה יכול לנסות לבדוק בפורום מכירה מדי פעם.

לגבי פחחות וצבע המחירים משתנים בהתאם לאיכות העבודה.

המחירים יכולים לנוע בין 4 ליותר מ 10 אלף, שוב תלוי באיכות העבודה.

מקווה שעזרתי לך,

בהצלחה.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

• תוכן חדש...