Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי עוד פתרון, הוא זול ואף חסכוני:

אל תשטפו את הרכב, תוך מספר שבועות הוא יהיה בצבע אבק ואז לא תהיה בעיה, ככה ברק עושה לקליאו הצהובה שלו (למען האמת אני מניח שהיא לא נשטפה 3 חודשים לפחות)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אור, אני ביקשתי לא להכנס לדיון על זה, ואתה עושה זאת בכח.

עם כל הכבוד, הדעה שלך לא מעניינת אותי. האוטו נשטף כל יום שישי בקביעות ומבוצע ווקס כל חודש (ובמקרה זה יוצא בשבוע הבא, אתה מוזמן לראות). אני לא צריך עצות ממך איך לשמור על רכבי.

אי אפשר שרכב יהיה ממוצע? הוא חייב להיות או מאזדה לאנטיס או סיויק האץ' עם חצאיות וספויילר במשקל 200 ק"ג?

אני מעוניין בפס קישוט, לא בדעתך המלומדת. כשתהיה לך קליאו ספורט תעשה בה כרצונך ואל תשטוף אותה 3 חודשים.

אני מבקש שלא להתערב יותר בעניין התגים. רק פסי קישוט.

אני זקוק לפס קישוט של MK2, ואשמח אם מישהו ישתף אותי במק"ט. זה הכל.

כשאפתח דיון וארצה את דעת חברי הפורום אציין זאת. כשלא ארצה, שזה בדיוק המצב עכשיו, אציין גם זאת.

פורסם

למה אתה כל כך בטוח שפס קישוט של MK2 מתאים ל-MK1?

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
אתה מוכן להסביר לי מה אתה לעזעזל עושה לאוטו?! :?

אני לא מבין מה הבעיה?

אתה קיבלת את הכסף שלך?

אז מה אתה מתפלא.. כל אחד עושה עם רכושו מה שהוא רוצה

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

אתה צודק אין לי כל זכות להגיד להם מה לעשות... להעביר ביקורת לא עולה כסף ואני חושב שהם צריכים להבין שהם הולכים רחוק מידי עם השטויות.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

למק"ט פס קישוט, פשוט תרים ביום א' טלפון לכל מחסן חלקים של מוסך מורשה רנו ותקבל את המק"טים + מחיר בארץ.

סתם, אם אתה לא יודע, פסי קישוט מגיעים כחדשים בצבע שחור ויש לצבוע אותם.

פסי קישוט משומשים מגיעים צבועים וצריך גם כן לצבוע אותם אם הם לא תואמים לרכב.

פורסם

משום מה לא נראה לי שילדים משועממים ישימו לב לפסי קישוט בצד הרכב שרשום עליהם 1.2 . אם הם רוצים להשחית הם ישחיתו- ואני בטוח שהסיכויים לכך גדולים אם השכונה מלאה בכאלה ורכבך נוצץ ובולט משאר רכבי השכונה. וזה לא יימנע אם תחליף את פסי הקישוט לשל קליאו 1.2 .

אבל היי, שיהיה בהצלחה!

פורסם

זיו, כמו שאמרתי לאחיך אלעד, תשיגו לי מס' שלדה של כל קליאו ספורט 2003 ותוך 5 דק' יהיה לך מק"ט.

בקשר לשאר הדברים (מה שהוא ביקש כבר), מחר אני אעדכן פה הכל.

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם

טוב, לאחר שחפרתי קצת בפורום cliosport באנגליה והלכתי לפי דגם CB22 דגם 182 כנראה:

חלק מס' 1: 8200382678

חלק מס' 2: 8200382680

חלק מס' 3: 8200382679

חלק מס' 4: 8200382681

חלק מס' 5: 7701047661

חלק מס' 6: 7703017022

תהנה

ליאור

1.jpg

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...