Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבעלותי קליאו ספורט MK1 והזמנתי סמלים של 1.2, אך של דור שני. (ואני לא מעוניין לפתוח דיון לגבי זה!)

קראתי קצת והבנתי שאין הבדלים בגודל בין פסי הקישוט, אך ישנו במראה.

אני צריך את המק"ט של פס הקישוט של הקליאו MK2.

ואם מישהו מוכר את פס הקישוט המדובר, הוא יותר ממוזמן ליצור קשר.

זיו.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

בטעות זה נכתב מהמשתמש של אחי.

לא יודע למה חשבתי שיש מק"טים באוטודטה :oops:

בכל מקרה, היכן אוכל למצוא את המק"ט של פס הקישוט של הקליאו MK2?

ניר, בנוסף לכל האוטו יעבור החלקת סמלים כדי שיראה 1.2 לתפארת מדינת ישראל :-)

ואתה צודק לחלוטין, הסמלים אכן אינם תואמים, וזו הסיבה שאני מחפש פסי קישוט של הדור השני.

לא ידעתי שיש עוד קליאו ספורט בעור כבש, ואני באמת לא מבין למה אתה כועס.

זיו.

פורסם

אל תשכח לרכוש מפירוק ג'אנטים 15 מברזל של רנו מגאן ולשים טאסות מאוטו דיפו, כי כיף להחזיק אוטו ספורטיבי ולהצניע את המראה בתקווה שלא יצאו לאנשים העיניים ואז יהיה נזקים.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
אל תשכח לרכוש מפירוק ג'אנטים 15 מברזל של רנו מגאן ולשים טאסות מאוטו דיפו, כי כיף להחזיק אוטו ספורטיבי ולהצניע את המראה בתקווה שלא יצאו לאנשים העיניים ואז יהיה נזקים.

אז אם אתה אומר ככה עם צריך להוריד מאיבו ומ כול ה-א. טורבו בע"מ את הכנפיים שמונעות מהן לעוף ?

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם
אז אם אתה אומר ככה עם צריך להוריד מאיבו ומ כול ה-א. טורבו בע"מ את הכנפיים שמונעות מהן לעוף ?

צ-י-נ-י-ו-ת.

שמעת על זה?

:?

פורסם
אתה מוכן להסביר לי מה אתה לעזעזל עושה לאוטו?! :?

מה אתה רוצה ממנו?

אתה אשם! :evil:

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

גם אני לא מבין מה הנקודה , אולי גם תוריד את הפגושים המיוחדים יותר , תחליף מושבים לקליאו 1.2 ובכלל , עדיף לעבור אוטו :)

או בקיצור , זה לא שהאוטו בולט במיוחד או שמכירים את סוג האוטו.

בין לעשות DECAL לבין לשים סמלים של 1.2 יש הרבה הבדל.

תהנה מהאוטו , תפסיק להתעסק בשטויות.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לעשות החלקת סמלים זה מילא.

אבל בכוונה לנסות לטשטש זהות של רכב, שבמילא נראה כמו קליאו רגילה ו- 99% מהאנשים לא ישימו לב להבדל...?

זה לא רכב בולט / מנקר עיניים / נדיר עד כדי כך.

קצת פרופורציות, בנאדם.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

ואמרו אמן! אלדר צודק במאה אחוז... זה בדיוק מה שאני חושב... האוטו גם ככה לא בולט, אולי הדבר היחיד שבולט בכל האוטו זה האגזוז.

אלעד, זיו תפסיקו להתעסק בבולשיט ותתחילו לנהוג וללמוד להנות הרכב, זה לא רכב ליופי, הוא ממש לא שואו אוף ואין לו ממש פוזה

זה אוטו בשביל להנות מהנהיגה בו!

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

מצטרף למתנגדים לכל השטויות שלכם...

מקסימום תצבעו את הג'נטים בצבע כהה כמו שההוא מה-MDC עשה. :-)

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

מסתבר שלא כולם חושבים כמוכם. בפעם הראשונה והיחידה שהאוטו חנה בחוץ, בגלל שמפתח השער לא עבד, לא עברו 5 דקות מאז עזיבת האוטו והאזעקה צפצפה. והיא לא כל-כך רגישה כמו שהייתי רוצה.

מבין עדר רכבי הליסינג בשכונה שלנו, רכב שהצבע שלו נוצץ כן מושך עיניים. ולקליאו יש דברים נוספים שמראים על היותו ספורטיבי ומקור לקנאה בעיני צעירים מהשכונה הצמודה.

תג 1.2 יגרום להם לשנות את דעתם לגבי היכולת של האוטו, אני מקווה.

נוסף לכל, ואולי החשוב מכל, אני פשוט אוהב מראה של זאב בעור כבש.

אור, בניגוד לתג שלא גורע מיוכולות האוטו, ג'אנטים ברזל כן גורעים מיכולתו. פגושים עולים יותר מדי כסף, וכמובן שלא חשבתי אפילו לרגע להחליף את הפגושים המדהימים האלו.

דור ידידי, בקרוב מאוד יוחלפו ברכב הצמיגים (השחוקים מאוד, יש לציין) ל-SP9000 ונעבור קורס אצל און יעקובסון בדרייב ארט. בזמן שאנו מחכים לסט טרי, אנו משנים את הדברים שמשפרים את מראה האוטו לטעמנו. ואני מבטיח לך שגם אתה תאהב אותו בסופו של דבר. סבלנות זה כל הסיפור.

קספר, אל תשאל, גם זה בדרך :lol:

זיו.

פורסם

הלו, להרגיע. אין שום דבר רע בלהצניע את האוטו :-). שיעשה מה שהוא רוצה:

בבעלותי קליאו ספורט MK1 והזמנתי סמלים של 1.2, אך של דור שני. (ואני לא מעוניין לפתוח דיון לגבי זה!)

ניר, בנוסף לכל האוטו יעבור החלקת סמלים כדי שיראה 1.2 לתפארת מדינת ישראל :-)

לא ידעתי שיש עוד קליאו ספורט בעור כבש, ואני באמת לא מבין למה אתה כועס.

לא כועס, סתם צוחק. הלך לי הייחוד :roll:.

גם אצלי אין סמלים אבל אתה אפילו מתפרע יותר עם 1.2 8).

או שפשוט תשים ג'אנטים של MK2, אותו אפקט :lol:.

ניר

• תוכן חדש...