Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום חבר שלקח את האוטו שלו לבדיקה שאל אותי שאלה ולא ידעתי לענות לו

בבדיקה נאמר לו ליקוי בעלי משמעות גבוהה במרכב מעיכות בתחתית וקרע בדופן שמאל

עכשיו הוא נלחץ והוא מפחד שזה שאסי שבעתיד הוא לא יוכל למכור את הרכב

כעקרון הוא לקח את הרכב לבדיקה כי הוא רוצה לתקן בו את כל מה שלא תקין כי אשתו ילדה והיא תסע ברכב

מה אתם אומרים זה שאסי ? כי הבוחן אמר לו שזה לא

אבל בכל זאת אי אפשר לדעת היום מי אומר מה

תודה מראש לכל העונים

פורסם

איזה רכב ,איזה שנה,חסרים מספר פרטים כמובן שתהיה התייחסות שונה אם הרכב הוא 2007 או 97.

אני אמנם לא מומחה לפגיעות כאלו אבל אם יש משמעות גבוהה ככל הנראה הרכב עבר תאונה לא קלה שגרמה לו לירידת ערך כלשהי.

צריך לאתר את דו"ח השמאי ולראות כמה אחוזי הפחתה היו לרכב לאחר התאונה.

מעבר לכך ,חכה לתשובתו של KOMPY אני בטוח שיש לו מה להגיד בעניין.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
צריך לאתר את דו"ח השמאי ולראות כמה אחוזי הפחתה היו לרכב לאחר התאונה.

לאתר דוח שמאי? לי נראה כמיותר חסר סיכוי, חסר טעם, ולא רלוונטי בעליל.

גם אם ישקיע בכך שעות וימים, יתכן שאיתור כזה, כלל אינו חוקי אלא אם ניתן ומראש ובכתב ,אישור בעל הרכב,

אם מדובר על דוח שמאי, הרי שלדעתי אחוזי ההפחתה ברובם של המקרים, כפי ששמאים אישרו, אינם מייצגים נאמנה את ירידת הערך האמיתית של הרכב, במיוחד אם הרכב אינו מסוג המבוקשים בשוק, אז ירידת ערך קלה לרכב, עלולה להתגלות עת המכירה כגדולה פי כמה בפועל.

יתרה מזאת. ברוב רובם של המקרים כאשר בוחן רושם "בעל משמעות גבוהה" , הנזק שהיה מהותי, ויתכן שהשאיר חותם מסוג כזה שאכן יהיה קשה למכור את האוטו.

אבל למה לחשוב על מכירה, כאשר יש אפשרות לא לקנות אותו, ולמצוא רכב נקי. לא חסרים נקיים.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

הוא לא רוצה לקנות את הרכב הרכב בבעלותו הוא פשוט לקח את הרכב למכון בדיקה וזה כדי לתקן את כל מהשצריך וזה מה שיצא בבדיקה עכשיו הוא חושש שיש לאוטו בעיות והוא לא יוכל למכור אותו

היום הוא היה במוסך מורשה וראו את הבעיה גם מכונאים גם פחחים ואמרו שמעיכה מתחת לדלת של הנהג בדופן התחתונה איפה שהזפת זה ממש לא רציני ובכלל לא מצאו שום קרע בשום דופן שמאלית יכול להיות שבכלל בבדיקה סתם המציאו או משהו? ואמרו שזה בכלל לא שאסי ושלא יהיה לו שום בעיה למכור את הרכב אפילו מישהו מהמוסך רצה לקנות הוא רק ביקש שהוא יתחייב בבדיקה על שאסי עכשיו במידה ורוצים למכור אפשר להתחייב? אין מה לפחד שיש שאסי וכאלה?

פורסם

לפי מה שאני מבין (חסרים בהודעה איזה פסיק או שניים), הוא רוצה לסדר את הרכב למען אישתו.

האוטו נשמע בסדר גמור, חוץ מאיזה מעיכה שתשפיע רק בזמן מכירה ולא מבחינת בטיחות (כך לפחות נשמע מהודעתך).

מה שמצחיק, זה שההוא מהמוסך, שרוצה לקנות את הרכב, ביקש שחבר שלך יתחייב שאין שאסי.

בדרך כלל, מי שמבקש להתחייב על דבר כזה, זה מי שרוצה לבדוק את האוטו במכון בדיקה לפני קנייה.

ולמה בדיוק המוסכניק המתוחכם מבקש מחברך שיתחייב דבר כזה, אם יש לו טופס בדיקה עדכני ביד?

שהוא ישבור את הראש לבד, איך לפענח את הסעיף הזה. שאישתו של חברך תסע בבטחה על הרכב,

ושחברך יזכור שאחוזי הפחתה יורדים ממחיר הרכב, ולכן ככל שידחה את המכירה (עליה הוא נלחץ פתאום כששמע

את מילת הקסם "שאסי"), כך האחוזים, אם ירדו, יהיו שווים פחות כסף.

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם

אבל כל מי שירצה לקנות ירצה התחייבות על שאסי לא ?

הוא יכול להתחייב על שאסי ?

זה נהוג?

כי כל אחד שמדבר איתו עכשיו אומר לו שאם הוא מוכן להתחייב שאם יש שאסי הוא משלם את הבדיקה במקומו

ככה זה נהוג ?

פורסם

נהוג להתחייב על שאסי כדי שהקונה התמים לא יפסיד כסף על בדיקה (אם המוכר יודע משהו ולא מספר).

אם חברך שומר את הטופס, ומראה אותו לקונה פוטנציאלי, אין לו צורך להתחייב- הוא מראה לו את כל מה שהוא יודע,

ואת כל מה שיגידו לו בבדיקה, אם יבחר בכל זאת לעשותה.

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

• תוכן חדש...