Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לא רק בגלל הכסף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי טויוטה פריוס ונפל לי חלק פלסטיק מהגריל הקידמי. חתיכת פלסטיק עלובה בגודל 15 על 15. בחברה רוצים על החלק 500 ש"ח ומאחר שהפריוס אינה נפוצה בארץ, אין חלפים משומשים. זו אינה חדשה לבעל רכב ישראלי שמחירי החלפים הם שערורייתיים אבל החלטתי שזה הגבול. מישהו יכול לעזור לי למצוא לינק באמצעותו אוכל לרכוש את החלף בחו"ל.

תודות.

פורסם

באיזה איזור אתה גר?

פירוקיות יכולות לעזור לך?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כדאי לנסות לבדוק בפירוקית:

"דני חלפים"-03-6828487

"ויצמן חלפים" 03-5508475

"אוטו אקספרס" 03-5595805

תנסה מחר בבוקר ליצור קשר עימם, אולי באחד מהם תמצא חלקים, במידה ולא תפנה אלי בהודעה פרטית.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

איזה חלק בדיוק נפל לך?

אתה כל-כך בטוח שאתה לא יכול לחיות בלעדיו קצת עד שיפול לידך חלק כזה במחיר סביר יותר?

פורסם

ראשית תודה לנהגת השודים. אנסה מחר.

ולשאלתך golf, אני מאמין בתאוריית "החלון השבור" של ג'וליאני.

נשבר? תקן! אחרת העסק מתחיל להתפרק.

• תוכן חדש...