Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום בהיר הלחיצה על ידיות הדלת נהפכה לקלה מדי. משהו בקפיץ המחזיר נשבר או יצא מהמקום. אפילו משקל הידיות עצמן גורם להן לרדת מעט כלפי מטה ולדלת להיפתח.

פירקתי את הידיות, הצילינדר וכו' על מנת להוציא את המנגנון החוצה, כדי שאוכל להחליפו, או לראות מה קרה שם ולתקן, אבל המנגנון מחובר לפינים ארוכים שהולכים לצידי הדלת, ולתחתיתה ולחלק העליון שלה, והפינים האלה לא מאפשרים למנגנון לצאת.

מישהו מכיר? יכול לתת איזה טיפ? איך אני מנתק את הפינים מהמנגנון?

יש תמונות, אבל מטבע הדברים הן לא מראות מה הולך בפנים, כי הגישה לצילום ובכלל מוגבלת מאוד.

פורסם

חנן אתה נכנס לסרט מטורף.

אני פירקתי את המנגנון אצלינו בבית, לקח לי שעה לפרק, ועד היום לא הצלחתי להרכיב כמו שצריך את הכל.

קודם כל, לחבר ביחד את כל הפינים הארוכים למנגנון זה פשוט בלתי אפשרי, וצריך להיות אקרובט.

אסור להם ליפול בתוך הדלת ולצאת מהחורים המכוונים שלהם במסגרת הדלת, ותוך כדי אתה צריך לחבר אותם למנגנון, וזה כל כך מסובך שבא לבכות.

אני בסופו של דבר ויתרתי על אחד הפינים הארוכים, והוצאתי אותו לגמרי מהדלת.

הפינים לפעמים "נאבדים" בתוך הדלת, ואז אתה מתחיל לקלל.

ונניח שהצלחת לחבר הכל, יש עוד קטע שרצוי שתדע מראש.

למנגנון של המנעול עצמו, יש כיוון מסויים, אם אתה לא מכניס אותו מכוון, כשתסובב את המפתח לנעילה, הנעילה תסתיים במצב שבו לא ניתן להוציא את המפתח מהדלת, ואז בעצם צריך לסובב אחורה למצב של חצי נעילה או רבע נעילה ואז להוציא את המפתח.

ואת זה גיליתי כמובן רק אחרי שהרכבתי הכל אחרי 5 שעות.

סרט כזה לא היה לי הרבה זמן.

פורסם

אני אנסה לפרט מתוך זיכרון עמום ואדלג על פרטים שמובנים מאליהם. קודם כל רצוי מאד להשכיב את הלדת כדי שהגרביטציה תעבוד לטובתך ולא נגדך. כך הבריחים לא יפלו ויעשו לך בעיות. לאחר מכן מפרקים את הברגים של המנגנון והוא יכול לזוז חפשי. מוצאים את החורים המתאימים ואת הזויות כדי לנתק את הבריחים מהמנגנון (מזיזים אותו כשהוא חפשי כדי לנתק כל פעם בריח אחר), דואגים להיעזר בחוטים כדי לקשור את הבריחים באופן זמני כדי שלא יברחו.

לאחר תיקון/החלפת המנגנון משתמשים בקצת יצירתיות כדי לחבר את הבריחים. נעזרים בחוטים, שפיץ פליירים וכו'. בפעם האחרונה שעשיתי זאת זה היה בדלת שהיה לה גם בריח תחתון שהולך הצידה (מחובר עם נדנד כזה) וזה לא היה סיפור כלל.

קצת יצירתיות ומחשבה מקדימה, אני בטוח שתסתדר.

פורסם

אתה רואה. לפחות יצא לך משהוא מזה.

ומשהו חכם פעם אמר לי. עם במוח לא הולך. אין דבר שיעמוד מול 5 קילו.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...