Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
את התאורה אני משפצר עכשיו,ומוסיף לה משהו חמוד שראיתי באינטרנט שמישהו עשה בחו"ל....אהבתי ולכן פירקתי ואני מנסה לעשות מה שהוא עזה

פליטת הפה הפרויידיאנית של השבוע... :wink:

פורסם

בקשר למפסק:

הייתי בחנות של האלקטרוניקה בהר ציון ואין לאף אחד...

מהיכן אני משיג כזה מפסק...? יש למישהו מושג?

תודה ויום טוב

דבר איתי בה"פ ואני אתן לך מפסק... :lol:

לנשמה מיני 1979 -

קישור

לחוויה טנדר סובארו 4X4

פורסם

אם מישהו יודע להפנות לחנות ספציפית אודה מאוד. אני גם מעוניין באחד כזה כמתנה לחבר. :)

אל תשאל מה אתה יכול לעשות בשביל תרבות מוטורית, שאל מה תרבות מוטורית יכולה לעשות בשבילך.

המלצת השבוע: יפני זה money.

פורסם
13 דולר?!?

מה המפסק עשוי מטיטניום משוריין?

ועוד בחול אמור להיות יותר זול...

כמה עולה בארץ?

אילו רק ידעת כמה עולה מתג לפנס ערפל מקורי של מזדה

(היית בוכה) 170 ש"ח כולל או לא כולל מע"מ (זה כבר לא משנה - סכום אסטרונומי) :mad:

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
אם מישהו יודע להפנות לחנות ספציפית אודה מאוד. אני גם מעוניין באחד כזה כמתנה לחבר. :)

אני לא מכיר חנות ספציפית

אבל אם אתה מאזור תל אביב

לך לכל החנויות שנימצאות בהר ציון ויש עוד אחת ברחוב לבנדה

ואני בטוח שתימצא.......

• תוכן חדש...