Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוסף הסמלים שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה מספר שנים שאני אוסף סמלים מהארץ ומהעולם. יש מספר סמלים שאני לא יודע לאיזה רכב הם שיכים.

המילה FOX היא לא סמל של חברת הבגדים אלה של חברת אודי.

חלק מהסמלים למכירה ,בה"פ

סמלים 001.jpg

סמלים 003.jpg

סמלים 004.jpg

סמלים 005.jpg

סמלים 006.jpg

סמלים 007.jpg

פורסם

מי שיש לו גם אוסף יכול לפרסם פה תמונות .אולי נהפוך את זה לשירשור מה אני אוסף עוד חוץ ממכוניות ואופנועים?

אז נתחיל איתי

אני אוסף סמלים כמו שאתם רואים

רדיו מהסוג הישן עם המנורות

שעונים

דגמי מכוניות (יש כ400)

משקפים (כן אני מרכיב משקפי ראיה ויש לי כ20 זוגות שונים)

ספרי רכב (יש לי ספריה קטנה בבית)

פורסם

שרשור מאד מעניין,ובכן האם כל אספני הרכב וחובבי רכב ישן,אוספים דברים נוספים או שרק אני ופותח השרשור כאלה?אז אני אוסף תיקי גי"מס בונד,דגמי מכוניות קלאסים,סמלים ישנים,תקליטים,ושבוע שעבר מכרתי אוסף שלם של פלאפונים ישנים כולל את הבננה של מוטורולה(למי שזוכר הפלאפון הראשון במדינתנו)ואוסף של של ירחוני רכב למיניהם,ואוסף של מחזיקי מפתחות,בקיצור אספן מלידה.

GMC SAFARI 4.3 1989

CHEVROLET CORSICA 1995 2.2

לשעבר בעליה של פונטיאק לה מנס 1974 5.7 שנמכרה בצער עקב קניית דירה.

פורסם
עוד תמונות. מה זה הסמל העגול בתמונה השניה?

התשובה לירוי

emblemsaabqs6.jpg

ערב נפלא

אירית

פורסם

לירוי, אני רק יכול להצטער בשבילך שאתה לא כאן.

מה גם שכמעט כל מי שמוכר חלפים לקרייזלר ביריד האחרון בקארלייל זכה לראות את האחוריים של האוטו שלך...

הנה תזכורת: הכמות מתחרה באיכות.

PICT4808.JPG

PICT4845.JPG

PICT4852.JPG

פורסם

לירוי

קצת לדייק יותר, הסמל העגול שאתה הצגת, הוא למעשה סמלו של מחוז SCAENE בשבדיה, הסמל הוא של ייצור מיתולוגי שגופו גוף אריה וראש נשר עטור בכתר.

כאשר נוסדה חברת סקניה זה הייה סמלה, בשנת 1969 היא התמזגה עם חברת סאאב.

לא נכנס יותר מדיי לפרטים על החברות, רק שהסמל שאני העלתי הוצג לראשונה ב14.08.2000

אירית

פורסם

עזוב אותך מסמלים, איפה האוטו?

attachment.php?attachmentid=90753&stc=1&thumb=1&d=1184607218

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...