Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואם הרכוש לא בבעלותי, אבל תפסתי פורץ על חם?

הי,

בדיוק השבוע היה המבחן בסדר הדין הפלילי ואת התשובה לשאלה זו אני יודע:

סע' 66 לחוק המעצרים- עיכוב- השהיית חופש התנועה של אדם לצורך בירור מיידי- אין הגבלה על סוג העבירה.

סע' 75-עיכוב ע"י אדם פרטי- כאשר חשוד ביצע בפניו עבירת פשע, אלימות או גניבה או לחילופין כאשר אדם אחר מצביע על חשוד בעבירות אלא. יש סמכות לעכב ואף להפעיל כח סביר אך לא לגרום חבלה (מגוחך-אני יודע...) המעכב צריך להודיע לחשד כי הוא מעוכב ומדוע וכן לזהות אותו. באם העיכוב אינו חוקי יש לאותו חשוד הזכות להתנגד וכאדם פרטי אתה חשוף לתביעות באם גרמתה לו נזק (אפילו אם הוא אשם).

בקיצור- יש לך סמכות לעכב אך לא לגרום לחבלה גם אם הפריצה היא לא לרכושך הפרטי...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אז ככה, קראתי את כל התגובות שהיו כאן.

אני לא יכול לפנות למשטרה מכמה סיבות סיבה אחת שזה יפתח סיכסוך, לא מתאים לי להיכנס לסיכסוכים ולעיניינים פלילים כאלה או אחרים.

אני עומד להיתחתן ואני רוצה שיהיה טוב לי ולאישיתי לעתיד - כן אני יכול להחזיר כן אני יכול לשלוח בן אדם שיעשה את זה אבל אין סוף לדברים האלה.

בקשר לזה שהיתלוננתי פה סתם באתי להציג את המקרה שקרה כאן, ואני בטוח שזה היה קורא לבן אדם אחר על אוטו שבאמת הוא רצה אותו הרבה זמן זה כואב ואיכשהו ההיתי חייב להוציא את זה.

ומי שחושב שזה הסיכסוך שלי ממש אבל ממש טועה אני לא מעורב יותר בפלילי הסכסוך הוא של אחי וחברים שלו וכמובן שזה בא על חשבוני [לא סיפרתי לאחי] האוטו במוסך עכשיו.

• תוכן חדש...