Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה לי את התענוג שיגררו לי את הרכב היום 260 שקל + 250 קנס.

אני מתכוון ללכת לבית משפט , השאלה שלי , אם השופט לא מקבל את טענותיי , אני יכול גם לקבל הוצאות משפט ?

או שרק במקרה הכי גרוע רק לשלם את הקנס ?

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

אפשר לנסות להשפט ולבטל את הקנס:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=164353

אבל חשוב לציין שלרכב נכה אין פריבילגיה לחנות היכן שהוא רוצה ולכן הוא כמו כל רכב רגיל.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אפשר לנסות להשפט ולבטל את הקנס:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=164353

אבל חשוב לציין שלרכב נכה אין פריבילגיה לחנות היכן שהוא רוצה ולכן הוא כמו כל רכב רגיל.

ל'

רכב נכה יכול לחנות היכן שהוא רוצה, כל עוד אין הפרעה לתנועה כלי הרכב בכביש או סכנה להולכי הרגל (מעבר חצייה, 12 מטר לפני צומת וכו'...). כל עוד החנייה עונה על שני הקריטריונים הללו, אפשר לחנות איפה שרוצים, אדום-לבן, כחול-לבן, תחנת אוטובוס (שלא מפריע), חניית אוטובוסים וכו'...

אם חנית במקום העונה על הקריטריונים הללו (הם מפורטים היטב על תו הנכה) ובכל זאת גררו את הרכב, אז ניתן לבטל את הדו"ח.

פורסם

זה עדיין לא להחנות היכן שהוא רוצה.

מעברי חציה, ברזי כיבוי אש, שטח הפרדה, אי תנועה.

להמשיך לפרט?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

היה משהו נורא מטעה ולכאורה נראה כי הדו"ח מוצדק

היה תמרור חנייה לנכים בלבד ואכן חנה שם רכב של נכה , אני חניתי מאחוריו ,כשהגעתי לקחת את הרכב וראיתי שהוא נגרר

רק אז הבחנתי בשלט שהחנייה לפני החנייה של רכב נכה שמורה לרכב שגרירות איסלנד.

אבל באמת שלא שמתי לב ואז לא הייתי מעז לחנות שםץ

בכל אופן חניתי רק עם חצי מהרכב על חניית השגרירות ולא הייתה להם בעייה לחנות

פורסם
זה עדיין לא להחנות היכן שהוא רוצה.

מעברי חציה, ברזי כיבוי אש, שטח הפרדה, אי תנועה.

להמשיך לפרט?

ל'

נכון, בגלל זה ציינתי כל עוד אין הפרעה לתנועת כלי רכב, או סכנה להולכי רגל. אבל עדיין יש הרבה מקומות של אדום-לבן בהן רכב נכה יכול לחנות חופשי, ולכן יש פריבילגיה עצומה ונוחות מירבית לרכב נכה שכן זוהי המטרה מלכתחילה.

להבא לקרוא יותר טוב.

מאחורי תו הנכה מצויין בפירוש שאין לחנות על מעבר חצייה, או 12 מטר לפניו (כמו שציינתי קודם לכן), או על יד ברז כיבוי וכו'...

פורסם

החניה בשטח של שגרירויות מהווה בעיה, ולכן לא לוקחים סיכון ומזמינים גרר על מנת לפנות את הרכב.

לדעתי בלבד, לא חושבת שאם תשפטו או תגישו עירעור תזכו, אבל כמו שאמרתי זו דעתי בלבד.

ל'

פורסם
היה משהו נורא מטעה ולכאורה נראה כי הדו"ח מוצדק

היה תמרור חנייה לנכים בלבד ואכן חנה שם רכב של נכה , אני חניתי מאחוריו ,כשהגעתי לקחת את הרכב וראיתי שהוא נגרר

רק אז הבחנתי בשלט שהחנייה לפני החנייה של רכב נכה שמורה לרכב שגרירות איסלנד.

אבל באמת שלא שמתי לב ואז לא הייתי מעז לחנות שםץ

בכל אופן חניתי רק עם חצי מהרכב על חניית השגרירות ולא הייתה להם בעייה לחנות

תנסה להגיש בקשה לביטול הדו"ח למחלקת אכיפה וחנייה (לא להישפט), ותנסה לשחק על הרגש בייחוד כשמדובר ברכב נכה, קשה לי להאמין שהם יהיו עקשנים כל כך. במידה והם ייסרבו לפחות ניסית.

פורסם
תנסה להגיש בקשה לביטול הדו"ח למחלקת אכיפה וחנייה (לא להישפט), ותנסה לשחק על הרגש בייחוד כשמדובר ברכב נכה, קשה לי להאמין שהם יהיו עקשנים כל כך. במידה והם ייסרבו לפחות ניסית.

כבר הייתי שם היום , התובעת רוצה לחכות ולראות את הדוח המקורי של הפקח ורוצה לראות אם הייתה חסימה (עניין של חודש).

למרות שליוותי בן אדם עיוור

פורסם
כבר הייתי שם היום , התובעת רוצה לחכות ולראות את הדוח המקורי של הפקח ורוצה לראות אם הייתה חסימה (עניין של חודש).

למרות שליוותי בן אדם עיוור

אז תחכה ותראה לאן זה יתפתח, בכל מקרה אני מקווה שציינת שליווית בן אדם עיוור וכו'... אתה יכול לציין שלא היתה חנייה אחרת באזור ועקב המוגבלויות והקרבה למקום חפצך נאלצת לחנות שם לזמן קצר על מנת להוריד את הנוסע עימך והתכוונת להזיז את הרכב במהרה אח"כ.

פורסם

שלום,

ביום שישי גררו לי את הרכב וקיבלתי 260 ש"ח על הגרירה + 250 קנס .

הרכב רשום על שם אחי. האם כלולות גם נקודות בכל העסק?

פורסם

על גרירה וחניה באיזור אסור אין נקודות.

ל'

• תוכן חדש...