Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא ענו לך (וניתן להבין למה- פשוט נמאס לחברים לענות כל הזמן לאותן שאלות) , חיפוש היה נותן מענה לשאלתך, ובכל זאת:

אני מציע לך לאבחן שני מצבים. המצב הראשון, האם יהיה בעתיד שדרוג למגבר. אם כן, יש להתחיל באופן הכנתי לצעד זה של הוספת מגבר בעתיד.

אם לא, אז ההצעה היא כזו: מכשיר MP3 בסיסי של פיוניר או קנווד למשל 2950של פיוניר או 4033של קנווד.

רמקולים בסיסים קדימה של פיוניר או קנווד, טוויטרים מורל פולס בפינות הדש' ו 6X9 בסיסים של קנווד מאחור (לא יותר מ300וואט)

ישמע נחמד ביחס להשקעה.

לוודא התקנה נקיה וחיבור חוטים בקוטביות נכונה .

מציע שתקנה ותתקין הכל באותו מקום, כך יהיו אחראים למוצרים ולהתקנה כאחד. מצא מחיר טוב ומקום טוב.

אם הנך מתכוון בעתיד של חודשים להתחיל בשידרוג ,אנא ציין זאת ואת הסכומים הצפוים, ואשמח לחוות דיעה.

בהצלחה.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

בעתיד אני לא מתכנן שידרוג לסאב או מגבר אני רק רוצה שישמעו נורמלי ואיכותי לא משהו שיפוצץ וסתם יעשה רעש ותודה רבה על העזרה

ואם יש לך סט של רמקולים דגם ספציפי להמליץ לי זה יהיה נחמד

פורסם

האם אתה מעוניין ביד שנייה?(בקשר לרמקולים+רדיו דיסק)?

או שרק אחד מהם יד שנייה?

יום טוב.

• תוכן חדש...